America (129)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

L-am pastrat la "favorites" ca-mi place, asa ca mai intru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

acuma ca sunt in preajma la invatatoare primesc tot felul de sugesti... chiar si pt cls VI ... o sa le adaug pe toate cum le primesc...
Daca tu mai ai ceva sugesti.. te rog sa imi trimiti link-ul si o sa le adaug .

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

L-am pastrat la "favorites" ca-mi place, asa ca mai intru.

Lume multa, oameni putini

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Muzica pt copii "Ro & Eng"
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

N-aveam bani de dimineata si am luat din pusculita baiatului (nu primeste cc la cafeteria noastra). Sa vad daca imi ia asta 10 dolari in dimes, daca nu fac foamea
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andrada, mi-am amintit de episodul din Seinfeld cind Kramer s-a dus cu banii marunti la pizzeria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

N-aveam bani de dimineata si am luat din pusculita baiatului (nu primeste cc la cafeteria noastra). Sa vad daca imi ia asta 10 dolari in dimes, daca nu fac foamea
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Te zic !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:

A

Nu-mi spune ca si tu ai doar 15$ in checking, ca mine, ca nu te cred lol Iau leafa maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Citat:

A

Te zic !

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Jura pe rosu

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Citat:

A

Nu-mi spune ca si tu ai doar 15$ in checking, ca mine, ca nu te cred lol Iau leafa maine.

sa candidez?
Mi-a primit banii!!
corina nu ma spune ca asta imi ia interes.
N-am vazut baiat mai inclinat spre...aspectul lucrativ al vietii, i-am zis ca il platesc daca imi scrie povesti, nu se mai opreste acu....
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Andrada, imi amintesc ca vehicula candva pe Youtube un videoclip romanesc cu niste tineri ce se duc intr-un magazin sa cumpere ceva cu o punga de maruntis dupa ei. Ce scandal a facut vanzatoarea si ce era la gura ei ca avea atata de numarat . Dar tu fusesi o lady, dusesi numai de dimes .
Aseara am fost cu sotul sa ii cautam lui Luk Muk local pentru ziua lui. Ce ne-a placut cel mai mult a fost la Pump it up, un local specializat in petreceri pentru pitici care au tot felul de chestii gonflabile. am platit pentru o ora jumatate $230. Mi s-a parut cam scumpicel pentru bugetul nostru. Acum tacem malc, nu spunem nimic sa ii facem copilului surpriza. Eh, dar parca vad ca o sa afle de pe la gradinita.
Ramona, ce ai mai facut cu aplicatia aceea pentru lucrat de acasa?
Stiti ca va spuneam eu de prietena mea cea mai buna ca e antrenoare? Vazui ca a aparut un articol despre posibilul contract al ei cu Samantha Peszek. Aici e: http://thecscore.wordpress.com/2008/09/28/peter-zhao-returning-to-china/

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput