America (129)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramona J spune:
Andreea, multa sanatate. Ma bucur ca esti mai bine, stai la distanta de vulpile turbate.
Ciuf, uluitoare fauna pe acolo.
Andrada, I'm so happy ca ai gasit plicurile. Thank you!
Oana C, sa vina bebe daca asa va doriti. Ce frumos a nins!
Alintaroma, am vazut la stiri cu MRSA. Esti mare artista la cooking, fotografiat... ce mai, multitalentata.
Sinzi, e mai greu sa fii casnica decit sa ai job. Studiez si eu retetele. Bine era sa le fii scris la "bucatarie", aici nu le mai gasesc vreodata.
Ati scris asa de mult...
alintaroma spune:
Ramona esti draguta da nu's asa meseriasa cum crezi tu
Mincare fac ca nu are cine face altcineva iar la baking recunosc ca-mi place sa ma bag din ce in ce mai mult in ultimul timp. Abia astept sa mi se ceara sa fac ceva dulce ca pentru noi evit sa fac
Ciuf nu prea am ce reteta scrie ca eu l-am papat undeva si am incercat sa-l remake acasa dupa ureche. Deci am facut un blat de pandispan in care am pus esenta de almonds. Copt , racit, taiat in 3 felii. Si l-am umplut cu frisca-capsuni felii-frisca, blat frisca-kiwi felii-frisca blat din nou, imbracat in frisca totul si ornat cu fructe . Iar marginea facuta cu almonds feliate. Data viitoare am sa pun mai multe fructe la ornat adica pe toata suprafata. Trebuie lasat o noapte la frigider sa se moaie dar e tare bun.
Animale noi nu avem decit racuni, veverite, iepuri si caprioare. Cele din urma ne dau de furca ca e plin de ele. DH a lovit una pe highway intr-o dimineata si a cam avariat fatada masinii. La viteza aia si la 5 dimineata nu ai nici o sansa sa le eviti. Iar pe drumul ce duce spre scoala Biancai am fazut tare rar anul trecut acu de cind incepu scoala e plin de ele . Intr-o seara le-am zarit asa la lumina farurilor cum asteptau sa traverseze si am avut noroc ca erau cuminti ca altfel daca se aruncau in fata masinii nu cred ca mai aveam ce face. In alta dimineata au trecut in turma noroc ca eram pe faza si am frinat si apoi "cedat trecerea" Iar viteza in zona aia e 55 asa ca e cam nasol.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
CRISMIR spune:
ANDREEA,am vazut,am vazut...chiar vroiam sa te intreb de eclere,ai voie sa papi?...arataufoarte bine!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Ramona J spune:
Oare cit de des ar trebui sa curatam in frigider? Mie mi se pare ca fac prea rar chestia asta. De obicei e plin cu tot felul si mi-e lene sa le scot.
Sint happy, am fost la Sprouts si aveau mere organice cu 69c/lb. si grapefruit de Texas 6/$1. Erau si alte good deals, iar am lasat o avere acolo.
Am luat brussel sprouts, acum sa vad ce fac cu ele.
Ramona J spune:
Of course ca am uitat ceva. Miere, ce bine ca a iesit OK testul! Ai notat retetele lui Sinzi?
ocebine spune:
Ramona, ia verzicile, intinde-le pe un sheet pan, stropeste-le cu ulei de maslina, sare, piper si la cuptor cu ele (la 400 cam 35-40 minute)...yum.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Easy enough, multumesc. Dar daca le pun asa la gratar? Sau daca adaug niste usturoi? Ca planuim un gratar pe mai tirziu si daca ies bune si asa mi-e mai usor...
ocebine spune:
Nu stiu cum ar iesi la gratar...cred ca totusi nu ies patrunse...
Pune parmezanul jos...incet...si da-te inapoi...usor de tot...
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Ai dreptate cu gratarul, le pun la cuptor. Ma gindeam ce sa mai pun: parmezan, usturoi, am vazut acum o varianta cu pancetta si eu tocmai am cumparat...