America (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ciuf esti fantastica cu animalele astea.
Esti sigura ca stai intr-o zona locuita? Ca ai mai mult contact cu animalele ca Jane Goodall ( adevarat ca ea nu avea asa spor la killarit)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Adriana,...pai cumva trebuie sa se asigure ca isi face datoria de frate ma mare,ca e in charge,nu?Tot ramane in inima mea,ca-i dulce foc

Ciufulet,ce dor mi-era de mataluta,....
OanaC,eu iti pumnii de pe acum sa vina barza,.....si daca,.....cumva o prind eu in decembrie,o pun la posta si ti-o trimit over-night,okCaci si noi vrem ceva mic si plangacios prin casa,...
Si la noi e rece,....brrr,nu se poate iesi fara o geaca afara.Da parca imi place cu atat mai mult cu cat stiu ca dureaza doar cateva zile caci daca ar fi asa vreo luna sau mai mult,nu mi-ar mai place.Deci imi port toaletele de toamna si astept sampanana viitoare cu mult drag.Iar de zapada,...of tare imi doresc sa ma joc cu al meu pui ,macar vreo ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Wow, Ciuf ce de animale ai prin zona (si de dimensiuni mari). Eu ma rezum la ceva broaste testoase pe care le vaneaza matza in spatele casei, cate un sarpe sau un paianjen ocasional, ratoni, veverite si armadillo.
Aligators nu am vazut inca in apropierea casei.

Andreea cum te simti?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mire uite aici 2 retete rapide si gustoase:
Placinta cu mere:
1kg mere
1 ou
6 lg apa
1 lg otet
1 pachet de margarina (250g )
300g faina
(faina, ouul , apa, otet si margarina (rasa) se framanta pana se face un bulgare se pune la frigider 30 min) merele se dau pe razatoare cu 5-6 lg de zahar si scortisoara. Apoi aluatul se imparte in 2, se intind, se pune prima foaie in tava, apoi merele, se acopera cu foaia nr 2, se gaureste, si la cuptor!!!
(e preferata mea)
si
Pandispan
4 albusuri batute bine peste care se pune sirop fierbinte(o cana de zahar si 5 lg de apa puse pe foc pana se topesc), se pun galbenusurile, 2 lg de ulei, arome si o cana de faina...In max 30 min e gata!!!!
Si am mai pus o placinta de branza la cuptor (sunt productiva rau!!!!)

Andreea, aici sunt ratoni, tot asa prietenosi care te urmaresc cum te prind...plus veverite (dar din astea cred ca sunt peste tot!!!) Dar nu cred ca te ataca asa fara motiv (nu ma pricep, dar presupun ca daca nu au pui prin zona, sau nu ii intarati, nu au motiv sa muste...)

Ciuf, David e fantastic cu bici...merge tare bine, e fericit ca acum poate sa plece singur de pe loc, ia curbe din scurt, si mai face si smecherii: merge doar cu o mana pe ghidon!!! sunt tare incantata de bicicleta!!!! (acum trebuie sa ne cumparam si noi, am descoperit si noi rute de bici prin zona) Ne mai trebuie o casca, cea veche nu ii mai intra pe cap!!!!
Chiar vb azi si aseara cu sotu respectiv Mirela, de relocare...mi-ar place si mie cerbi in fata casei!!!! Acum ne-am legat la glie pt cativa ani...dar poate om fi mai curajosi data viitoare si ne mutam si noi undeva in munti cu cerbi, ursi si vulpi...ah da!! si ZAPADA!!!!!

Mire, una e sa stai pe gratis si sa nu iti placa, alta e sa stai pe bani si sa nu iti placa!!!!! Eu prefer varianta nr 2

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Ciuf esti fantastica cu animalele astea.
Esti sigura ca stai intr-o zona locuita? Ca ai mai mult contact cu animalele ca Jane Goodall ( adevarat ca ea nu avea asa spor la killarit)
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Parol ca e locuita. Si crede-ma ca locuim intr-una din zonele cele mai bune ale orasului. Undeva la poalele muntelui.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

SINZI,wauuuuuuuuuu,ce productiva ai fost...beii,mie daca ar face sotu' multi,multi bani,mi-ar place sa fac prajituri si papica,adica sa stau acasa...am descoperit o pasiune pt gatit si mai ales pt prajituri,dar e cam nasoala ca ingrasa

CIUF foarte frumos la voi acolo...cum se numeste oraselul?

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sanzi merele nu le dai la foc cu scortisoara?! ies mai bune asa.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ciuf sta in colorado springs, e tare frumos.

mey, eu nu stiu daca vulpile ataca, da' pe unde am crescut eu, mergand pe aleile copoului zi de zi nu ma alergau animale de astea.
ma simt bine, parca oboseala incepe sa mai dispara, am reusit din nou sa mai stau treaza si pana la 10 si nu sa adorm la 7 (!). poate incepe sa-si faca efectul si medicamentul pt tiroida, ori cine stie.
bey, nu mai puneti retete de astea pe aici, nu va e mila de o gravida celiaca. relelor!
las' ca eu mi-am facut eclere fara gluten in we, poate le-ati zarit in poze. delicioase!

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

andrada, multumesc, acu pofetesc la ciorba de cartofi cu loboda.

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mirela, hihi...eu ma plictisesc...si la cat de pofticioasa sunt as manca nu numai ce praji fac eu...dar si de prin zona "Paul" "Ciocolata" etc

Corina, nu le calesc, imi plac mai crude, si am citit ca asa isi pastreaza calitatile mai bine...

Am vazut la tv live o urmarire ca in filme...cam juma de ora au alergat dupa un hot, pe autostrazi, pe stradute, pana la urma tipul a cedat...a coborat din masina si s-a asezat pe o bancuta asteptand catusele

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput