America (129)
Raspunsuri - Pagina 16
ciuf spune:
Alintaroma, bunute prajiturele ai facut tu acolo. Mai trasai cu ochiul si pe la alte deserturi si ma tenta mult tortul ala cu fructe. Vrei, te rog, sa pui reteta cu el cand ai tu timp?
La noi vremea e superba. Stam ca mustele la soare.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
miereamara spune:
Sanzi trimite niste prajituri incoace ca tocmai mi-au venit rezultatele la testul de diabet si sunt OK. Nu am diabet.
E un frig afara....neobisnuit pt perioada asta a anului, erau inchetate geamurile la masina azi dimineata.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
CRISMIR spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Oana C
Tot joaca (iubire frateasca) se cheama Ce frumos, 3 copilasi Sper ca si la noi sa se prinda de-un #2 in ianuarie. Oana si Eva (29 iunie 2005) |
Doamne ajuta OANA,s a se prinda samburelul...chiar ma gandeam la tine,cum va este acolo,iti place mai mult decat in Florida?
ALINTAROMA foarte apetisante...si noi avem maine party cu costumare,la gradinita,si am facut un chec ...cu banane si nuca...sa vad ce-o iesii ca e la cuptor
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
philip spune:
ieri am iesit la plimbare intr-un parc in baza (care baza e asa ca un orasel mai mic, are spital, magazine, gradi etc, adica e o zona populata si aglomerata) si cum mergeam eu cumva alert pe alee vad o vulpe in fata mea, ma intorc pe calcaie si sperii o alta chiar la un pas de mine, incep si eu sa merg mai repejor si prima din ele ma urmarea. am crezut ca mor, numai muscata de vreo vulpe turbata n-am fost. am alergat (desi nu era in plan) pana la strada si pe acolo m-am intors la masina. in drum spre, am mai vazut si o cartita (sau ce-o fi fost, a intrat repede in pamant), veverite si nelipsitele rate.
uite asa arata parcul:
www.apha.shutterfly.com
nu-i asa ca arata peaceful? nici n-ai zice ca-i plin de lighioane...
philip&andreea
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sinzi_ana Adriana, tre sa il intelegi si tu ...nu cred ca ii e greu cu 2 surori Ruxij, as fi stat daca am fi avut posibilitatea...dar eram doar in tranzit hihi!!! Tare nasol e sa fii singur acasa, sa mai stai si acasa!!!!! Ma apuc de prajituri......hm....housewife...bleah “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
Dragut'o da tie la munca nu-ti place acasa vad ca nu-ti place,da ce-ti place fata tie?..auzi la ea,nu vrei sa faci prajituri da sa le mananci iti place,hmmmm.......eu am bucatarity azi si asa cu placere am facut ca mi-au iesit toate super bune...na,ca daca nu are cine sa ma laude ma laud eu singura,hihihih
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
ruxij spune:
Lasa tu, Sanzi, ca eu tin minte ca in tranzitu' prin Chicago te plangeai ca bate vantu' si e frig
Andrada spune:
yey miere!!! Ramona, Gabbriela, Philip, Sinzi trimis plic.
Lexi da adresa,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
ciuf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miereamara Sanzi trimite niste prajituri incoace ca tocmai mi-au venit rezultatele la testul de diabet si sunt OK. Nu am diabet. E un frig afara....neobisnuit pt perioada asta a anului, erau inchetate geamurile la masina azi dimineata. “Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.” Martin Luther King Jr. www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
Miereamara, ma bucur ca a iesit bine testul de diabet.
Pozele tale sunt superbe. Iar micutul e asa dulcel si pufosel!!! Grozave imagini.
Sanzi, cum merge tzicla? Noi ne-am ars cu bicicletele cumparate de la Walmart. Am luat 2 pe care le-am returnat. Luca le-a calarit la greu si in prima luna au inceput sa cedeze.
Ruxij, te admir cata rabdare si vointa ai sa stai dupa Bogdanel cu lectiile. Sa imi dai si mie, da?
Bucataria noastra e aproape gata. Sotul a instalat faianta, mai are de pus grout-ul si asta este. Ne batea gandul sa schimbam frigiderul si aragazul ca sunt vechi si nu sunt in ton cu ce facuram noi prin buc. dar la naiba, asta e moft, daca ele sunt functionale... lasam pe altadata.
Parca v-am spus ca sotul ma pricopsise iar cu vreo 3 Gold fish pe care i-am kilarit asa sistematic. Eu eram in charge cu schimbarea apei, hranitul lor. Acum scapai de ei (unde e emoticonul cu frecatul palmelor?). Job done . Sper sa nu ma mai fericeasca cu altii.
Oana C, tinem pumnii sa fie cu ochisori in ianuarie.
Philip, zilele trecute nu puteam sa intru in casa ca imi acaparasera intrarea doi cerbi cu niste coarne imense care imi mancau florile din fata casei. Dar erau asa de frumosi ca i-am iertat pentru raul facut .
Avem si noi un parc (in zona veche a orasului) unde se simte mirosul vulpilor destul de pronuntat. Acolo nu ma duc niciodata singura.
Cum te simti?
Corinadana, vazut pozele cu dansatoarea. Faine.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
corinadana spune:
Ciuf multumesc!!! si la noi Raluca si a cumparat 4 pestisori dar noi mai aveam 2 in acvariu si aia doi i au papat pe cei nou veniti. Ce frumos welcome din partea lor, nu?
Noi in afara de racoons care apar seara prin tufisuri nu avem nimic.
A! si veverite la tot pasul.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ocebine spune:
Wow, ce de animale salbatice aveti...io n-am decit ocazionala veverita turbata si cite un sobolan IMENS la metrou cind astept la Chambers Street...(sint asa de dimensiuni pisicoase - astia or fi modificati genetic????)
Am pe strada mea doi pomi ginko...sa te fereasca Al de Sus sa iei vreo ginko pe talpa pantofului...miroase a hoit...ne uitam pe talpi cu o grija vecina cu OCD cind trecem prin capul strazii. Si vin citeva familii de asiatici care le culeg...eu nu pot trece pe linga pomi de miros (hoit e o descriere mai mult poetica)...ce fac oamenii astia cu fructele??? Ca de mincat mi-e greu sa ma gindesc...
Frig si la mine azi...am inaugurat manusile noi.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."