America (129)
Raspunsuri - Pagina 15
sinzi_ana spune:
Vai Oana, ce frumos!!!! Uite asta ma depreseaza...sa vad cum la altii ninge si io nu am sa vad zapada anu asta
Lai, Radu va sta in Katie unde are un curs pt 3 zile...Voi unde stati?
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,
ruxij spune:
Bai Sanzi bai, da' fraiera mai esti, auzi la ea suparare Pai de ce nu statusi in Chicago dc. voiai blizzard---brrrr? lol
corinadana spune:
Brrrrrrrrrr e! uite de asta iubesc eu California! frig, cizme, cojoace...adio!
O zapada asa de o vacanta e ok dar mai mult no way!!!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Andrada, nici eu nu mai gasesc nimic daca fac ordine.
Eu pot foarte bine fara zapada si le invidiez pe fetele din locuri mai calduroase decit TX.
Cica s-au unit doua "strains" de MRSA si acu' sa te tii!
Carmenbr spune:
Andrada, mersi mult.
Gata dormitorul? Ai facut poze?
Eu tot nu m-am plictisit fara zapada, asa ca nu va invidiez.
4 anisori...uraaa!
alintaroma spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Cica s-au unit doua "strains" de MRSA si acu' sa te tii! Lume multa, oameni putini |
Spooky Ramona ... nu ma speria ... unde ai citit? ca anul trecut a ajuns si in partea asta a statului si am stat cu frica'n sin tot sezonul rece ca atunci au fost cazuri pe aici, unul inclusiv la scoala Biancai
Acum tocmai vazusem la GMA ca virusul de obisnuita cold traieste pe obiectele atinse de bolnav 48 de ore ...
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
alintaroma spune:
Uitai sa va spun ca am dus copila la scoala imbracata de scandal ca azi e "Pumpkin celebration" si am fost avertizati ca se lasa cu macel pentru pumpkinsi
Cu asta am contribuit noi si chiar am avut fun aseara pregatindu-le
http://good-times.webshots.com/photo/2716493660100242644XpyNNs
Nasol cu zapada si frigul si cind ma gindesc ca o sa apara si pe la noi cit de curind ma ia cu frig pe sira spinarii.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
Oana C spune:
citat din mesajul lui alintaroma Cu asta am contribuit noi si chiar am avut fun aseara pregatindu-le http://good-times.webshots.com/photo/2716493660100242644XpyNNs |
Yummmmmm
Andrada, nu am apucat sa citesc ce trimiti prin plic, dar eu vin in persoana, daca mai ai
La noi s-a dus toata zapada inca de azi-noapte, toata mozoleala s-a uscat, vreme ca de toamna, nici urma de noianul de zapada de ieri. Dar e frigggggg ....
Sinziana, las' ca si noi ne-am facut veacul in Florida. Ne-am saturat de caldura de acolo si am venit aici. Cind ne-or degera oasele bosorogite de la gerul de aici, mergem iar "acasa" (nu stiu de ce, dar tot Florida o consider "acasa").
Oana C spune:
citat din mesajul lui adriana Delia, fi-miu a inceput sa-si cotonogeasca surorile, cum nu face una ce vrea el, jap jap... Nu stiu ce-o fi, s-a trezit baietoiu din el, ca pana acu era fetitoi Trei bucurii: Codrin-02, Olguta-03 si Cornelia-06 |
Tot joaca (iubire frateasca) se cheama Ce frumos, 3 copilasi Sper ca si la noi sa se prinda de-un #2 in ianuarie.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
sinzi_ana spune:
Adriana, tre sa il intelegi si tu ...nu cred ca ii e greu cu 2 surori
Ruxij, as fi stat daca am fi avut posibilitatea...dar eram doar in tranzit hihi!!!
Tare nasol e sa fii singur acasa, sa mai stai si acasa!!!!! Ma apuc de prajituri......hm....housewife...bleah
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,