America (129)
Raspunsuri - Pagina 19
adriana spune:
M-am prostit eu sau ati devenit foarte umoristice?.. Andrada si Ramona(acu din spate vine ocebine) cu umorul.. pe bune ca n-am mai ras de mult asa(v-am urmarit si pe la alte subiecte..)
Ciuf.. dementiala faza cu cerbii.. Vreau si eu in Colorado Springs, cred ca-l relocate pe sot
OanaC, sa dea Domnul sa vina bebe.. (eu nici nu ma gandesc, ca vine instantaneu..)
Ramona J spune:
Adriana, esti curajoasa daca vrei sa te muti la Colorado Springs, desi cerbii iti blocheaza accesul in casa si ursii vin in excursie noaptea.
Umorul meu e gustat rar, asa ca .
philip spune:
miere, felicitari pt test, da' acu' nu ti-o lua si tu in cap si sa te apuci de facut amandoua retetele :)
mirela, pai eclerele sunt facute cu faina de orez si de amidon de cartof, asa ca-s de-ale mele. au iesit insa asa bune ca sotul si philip s-au batut pe ele. adevarul e ca cu atat unt si oua, cine mai cunoaste gustul fainii...
acu vreau neaparat sa ajung la ikea sa-mi iau almondy de-ala, abia acum am realizat ca-i glten free. mama cica sa bag si ceva somon afumat ca are omega 3. hahahaha.
philip&andreea
adriana spune:
Ramona, neeaak, nu ma sperii eu de niste cerbii, imi iau pusca
Si pe aici cica sunt lion mountain, au atacat un baietel pe aici pe langa mine(din fericire, l-a scapat taica-su)
Am vazut si coioti, si caprioare muuulte..
Ramona J spune:
Mai, e scary pe unde locuiti voi. Adriana, nu stiu sigur daca mi-e mai frica de cerbi sau de pusca.
Eu ma intreb daca e vreun loc prin US unde sa nu fie veverite.
Andreea, uitasem de Almondy. Cred ca-i vremea sa mai dam o tura pe la IKEA.
Ramona J spune:
Sint happy ca vremea a revenit la sentimente mai bune, avem 75. Mie imi plac temperaturile astea, copiii se pot juca fara sa transpire la fiecare miscare.
crisspoliss spune:
Io am o veverita nebuna in copacul din fata geamului, in fiecare dimineata face circ. Cred ca se ratoieste la niste pisici, dar nu am mai auzit asa sunete la vreo veverita inainte. A, si cainele vecinilor latra si plange non stop, de imi vine sa-mi iau lumea in cap. Am zis ca ma razbun eu cand o veni copilu sa le planga zi si noapte( avem pereti subtiri).
Crisss 27+
Gabbriela spune:
ramonaj ... asta e pt tine... :) ... si alte mamici ce au de invatat sa scrie cuvinte... cu copiii pt spelling test...
http://www.spellingcity.com/index.php
sorry ca ma bag iara ca musca in lapte dar sunt in graba...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.4shared.com/dir/4242034/d653560a/sharing.html" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Ramona J spune:
Nicole, multumesc. Sint curioasa ce parere are Ana. Ea nu prea e interesata de computers, cred ca nu are rabdare inca. In orice caz, l-am salvat in computer si ii vine lui rindul.
La pre-k invata litere, sa-si scrie numele, etc. Eu sint uimita: la trei ani?!
Cind mergea Alexandru, parca era axat mai mult pe joaca totusi.
Eu chiar am o dilema, sa exersez cu ea si acasa? Ca mi se pare "crazy", zau!
Andrada spune:
si eu multumesc Gabbriela, cautam de mult un site cu spelling tests, o sa ma uit pe el
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu