America (129)
Raspunsuri - Pagina 12
corinadana spune:
Da da, subscriu la ce zice Lai! frumos...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Lai, nu e normal. Ultimele doua zile au fost anormal de reci pentru perioada asta. Eu am vrut sa ma vait, apoi am citit ce au scris Andrada si Anamaria si m-am gindit ca sintem bine.
La noi minimele ar trebui sa fie mid-fifties acum, iar maximele pe la high 70s. Presupun ca la Houston sint si mai ridicate.
Cel mai frig e in ianuarie, minimele sint pe la 35-40. Ziua n-ar fi asa rau, dar de multe ori e un vint rece.
De miine se incalzeste la loc. Eu ma bucur, ca inca am rosii si ardei in gradina. Sa vad daca mincam gogonele, sau avem noroc sa mai aiba timp sa se coaca.
Andrada spune:
Merci lai, corina, le spun.
Ramona ca mi-ai adus aminte sa adun gogonelele (organice altfel).
Am strins deja semintele de loboda, am destule, cine vrea la primavara sa imi spuna ca trimit plic la cerere ,
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
adriana spune:
La noi e soare si frumos.. nu stiu in ce clima ne incadram ca la inceputul lui octombrie a nins.. Cred ca suntem in desert, noaptea e vai mama frigului si ziua stam in tricou
Delia, fi-miu a inceput sa-si cotonogeasca surorile, cum nu face una ce vrea el, jap jap... Nu stiu ce-o fi, s-a trezit baietoiu din el, ca pana acu era fetitoi
lai spune:
Ramona, m-am uitat acum pe weather.com, cica azi la noi min. 42, max 67.
Nu e asa de rau, dar e neasteptat si mi-a luat doua zile sa ma conving sa ma imbrac adecvat. Bine ca se incalzeste la loc de maine. Iar in ianuarie.. un Mexic, o atentie?
Spor la rosii si ardei (bune si gogo dac-o fi )
Lai
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada m.u.i.e.t.i-s posmagii? |
Daaaaaa
N-am nici cel mai mic green thumb...am omorit inclusiv un cactus!!!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Andrada spune:
wit woman!
Okazei, la recolta viitoare, cu smintina da? (iti strecor acolo si semninte in poseta le arunci prin curte mei, se prind f usor, eu am degete negre ca sa zic asa, sint ca turcii pustiind paminturile si tot s-au prins)
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu