America (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

A intrebat o fata despre nanny, imi pare rau, e f. greu de gasit asa ceeva. Eu iti recomand sa cauti program au-pair dc vrei live-in nanny. Se gasesc pe net si cred ca ar fi de incredere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Afara e :"Are you kidding me????"
E blizzard (cind astia au spus ca o sa ploua nitel) si s-a pus. Cred ca se inchid scolile.
Bineinteles ca telefonul mi-a murit taman acu asa ca am mers la masina sa mi-l incarc, sint uda leoarca pina la genunchi, stau la birou decsulta si cu heaterul on (am cizmulite d-alea de pinza si ale mustesc)
In masina nu vedeam la 2 metri in fata, sosele blocate.etc
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Wow...ma uit pe geam across the river si nu vaz ninsoare...ploaie cit cuprinde...sper sa nu migreze ninsoare si la mine...sint in denial!!!

Vreau la cald si soare.

In orice caz inca nu am scos paltonul (sint inca la jantilica de ploaie)...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Brrrrrrr.......

Vreau o patura si un hot chocolate!

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Brrr bre se prosti de tot vremea asta!
Acu' doua saptamani la Chicago neasteptat de cald, saptamana trecuta la San Fran iara cald de mai ca transpirai ziua si puteai sa stai bine-merci la terasa seara (unusual), cand am plecat de-aici iara cald cat se poate (faceam io misto ca astia ii ziceau 'fall weather' dar in vocabularul meu era doar o vara normala) si acu' parca m-am intors in alt film.. chiar blizzard n-avem (Andrada, stay warm), da' e frigulean, io nu-mi revin, pe fereastra cand te uiti soare cat cuprinde, ieri am zis, hai sa-mi pun maneca lunga, am tremurat de m-a luat naiba, azi am zis, ok, hai ca-mi pun si-un pulovar, tot nu e de ajuns, maine tre' sa recurg la ceva mai serios - io am zis ca ma mut la caaaald (si mi-am dus hainele de iarna in Ro sau la Goodwill) - Ramona, e normal?

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

E nasol...
Pana si la noi e frig...dar macar e soare!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andrada, Ana Maria sa trimit niste grade catre voi??? avem destule aici (80).

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

not fair corina, apropo, voiam sa te intreb, am niste prieteni, vor sa se mute, cum e zip codul 90068?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

not fair corina, apropo, voiam sa te intreb, am niste prieteni, vor sa se mute, cum e zip codul 90068?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

hollywood hills/hollywoodland? wow, f. misto. noi ne plimbam pe acolo in weekend, case frumoase, great views, plante frumos mirositoare , strazi-scari ca-n Italia, fun brunch places, nu prea multa agitatie, great trails in zona.

Lai

Mergi la inceput