America (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui sinzi_ana

Sa va povestesc ce patiram la scoala...
Educatoarea vine la mine si ma intreaba cat se uita DAvid la tv, la filme SF?? Eu mirata ii spun ca deloc...nu are timp de tv...si nu stiu daca intr-o sapt intreaga se uita o ora puse cap la cap...
La care ea imi arata ce desenease copilul meu:

Soarele si planetele si un asteroid care lovise planeta Marte, dupa care a lovit Pamantul si evident a urmat sfarsitul lumii!!!
Nu numai ca desenase dar a scris si pe spatele foii "in a milyon year asteruid came and hit Mars and Earh, and sun died.." (fara spatii intre cuvinte)
El spune ca, acum vreo 2 sapt (daca nu mai mult) cand am fost in vizita la niste prieteni si tv-ul era pe Discovery, a vazut acolo o emisiune despre un asteroid care a lovit Marte (si el a mai dramatizat un pic si a bagat si Pamantul in ecuatie!!!)...
Pe mine m-a amuzat...dar educatoarea era serioasa...
Mi-a spus sa am grija la ce se uita la tv...dar mie nu mi se pare asa dramatic
Oare ce sa fac??? (inafara ca am pus desenul pe frigider)

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Davidutu destept,mancal-ar mama pe el,bravo!...cum ce sa faci SINZI,sa te bucuri ca ai baiat interesat de fenomenele naturii si super istet ca stie si sa le puna pe hartie,la 5,8 ani,eu zic ca e mare lucru...de invatatori aici ce sa mai zic nici nu ma mira ca s-a panicat,in loc sa fie bucurosi ca au imaginatie copii!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Nu mai stiu cine a intrebat despre copilul de 5 ani dus program intreg la gradinita. Eu am unul acasa, a implinit 5 in martie si a inceput full time in septembrie, de unde pana atunci a mers doar 4 zile pe saptamana, cate 3 ore pe zi, la montessori.

Eu abia asteptam sa treaca doua-trei zile si sa-l retrag, cu un "ti-am spus eu ca nu rezista copilu'" adresat tatalui. Pentru ca puiul meu avea program de boier, se trezea dimineata pe la 10, 10 jumate, isi savura micul dejun in pijamale, apoi trecea la o partida de joaca, o gustare mica in drum spre preschool si, la jumatea zilei, isi incepea si el programul. Nici n-apuca bine sa se imbratiseze cu copiii, ca se suna de iesire.
Asa ca, in mintea mea de mama, tranzitia ar fi trebuit sa fie kill-uitoare, dar n-a fost; in afara de o oboseala crunta pe la 6 seara, cand nimeni si nimic nu-i mai intra in voie, s-a adaptat din mers. Problema care a ramas este cu masa de pranz, pe care, teoretic, ar trebui s-o ia acolo (pachetel sau de la scoala), insa, si intr-un caz si in celalalt, lui nu-i ajunge timpul decat pentru o inghititura. Dar speram sa trecem si peste asta, probabil ca nu-i e indeajuns de foame incat sa-si programeze mai bine timpul.
Ar mai fi si cele 5 jachete pierdute (si recuperate, lost-and-foundu sa traiasca!), drumul de 2 minute de acasa pana la scoala, pe care il parcurge intr-un sfert de ora, informatiile eronate pe care mi le transmite (noroc ca nu-s chestii importante; de exemplu, cum ca trebuie sa duca a doua zi frunze de toamna, dar musai culese dintr-un parc de la marginea orasului, parcul lui favorit).

deci, cine intreba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Sanzi,voi unde stati,locuiti?Cam la ce distanta de mine,caci eu sunt in Lake Worth,fl,proape de west palm?Vazut pozicile voastre si tre imi placu poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2835556350087737923TUkNIx

Spunea cineva ca vrea caine galagios?Donez pe gratis ciobanesc german,...mi-e draga caci e catelusa,de numai pot dar nu am suficient timp de ea si ma simt asa de vinovata,....;are 6 luni,deci e inca pui.Parca as da-o ,...parca nu,...in fine,ma mai gandesc
Adriana,ce mai face scumpetea de Codrin?Siincer,mi-a ramas la inima,asa copil bun la varsta lui eu nu am mai vazut.Daca fac o fata poate mi-l dai de ginereVezi,...am gasit eu o formula cum sa-ti fur biatu,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Multumesc Mirela!!!
Sanzi atata vreme cat nu se pune in pericol lasa copilul sa deseneze ce doreste/sa si imagineze.
Lia de ce trebuie sa l inveti pe pusti ce vor face? normal ca se plicti in clasa.

De ieri Raluca este in corul scolii. O sa aibe spectacol de Craciun.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La noi ninge.
Miere cind ziceai ca e due date-ul?
Corina, ce fata frumoasa ai, imi place cind ride cu toata gura! Tare frumoasa poza,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

lexi, sar'na, eu intrebam, acum, ca sa fiu sincera motivul e cumva egoist pt ca ma gandesc ca mi-ar fi mai usor cu un bebe acasa decat cu bebe si philip calanrindu-ne dupa cele numai 3 ore de kinder. acu' insa parca am regrete ca sacrific un copil in favoarea celuilat etc eh, ganduri de mama. evident, sunt si alte avantaje cu kinderu' ala full time, unul ar fi ca daca va merge la scoala aia voi putea folosi in continuare youth centeru' din baza pt afterscool. asta pt cand va merge si baby la daycare. anywhoo, multumesc mult de informatii.
a, szni, philip nu mai doarme la pranz de 2 ani cred desi i-ar mai trebui un naop insa el e obosit pe la 2, taman cand se termina perioada de dormit asa ca rateaza somnul. apoi face figuri si seara la culcate poate pt ca e f obosit. eu stiu...
acum intrebarea mea e ce fac frate atatea ore la scoala, ca nu-mi puteti spune ca studiaza tot timpul asta...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Andrada

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Crismir vroiam sa-ti spun ca acum am terminat de facut si eu gogosile la care ai pus tu reteta cateva pagini mai devreme si sunt bestiale. Acum o inteleg pe Ramona cand zicea ca se sacrifica daca trebe si le mananca pe toate in seara aia daca nu rezista gogosile pana a doua zi. Eu nici nu le-am terminat pe toate de facut si cred ca jumatate am mancat din ele. Imi plac tare mult. EU am mai adaugat un pliculet de sahar vanilat cu esenta de rom. Foarte aromate si gustoase. Si mie imi plac mult Pheonix. Si noi am aterizat pe aici cam tot de prin zona Brasovului, Sibiului (asta doar asa ca constatare ca am vazut ca ai scris ceva de Brasov parca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

La noi ninge.
Miere cind ziceai ca e due date-ul?
Corina, ce fata frumoasa ai, imi place cind ride cu toata gura! Tare frumoasa poza,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Cum ninge? La mine ploua (dar asa....cu galeata)...

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Lia de ce trebuie sa l inveti pe pusti ce vor face? normal ca se plicti in clasa.

Da, si eu cred ca tb sa lucreze din alte carti. Oricum ce face in clasa e prea usor pt el si dc le face si acasa devine chiar extra pliciti. Dar sa stii ca eu nu il invat nika, mai face el din cartile alea. Aseara mi le-a cerut. "Mama, pot sa fac si eu din cartea aia?" Pt el e o joaca, se "joaca de-a scoala".

Mergi la inceput