America (129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Io's deprimata, imi ploua si imi ninge, desi afara e soare cu dinti. N-am chef sa fac absolut nimic. De cel putin o saptamana n-am mai lucrat nimic la servici. Si n-am putut azi nici sa ma duc acasa sa ma bag in pat sa imi consum depresia pt ca e zi de curatenie si ma gasea femeia acolo de ma stia tot departamentul (face curatenie la juma' din departament).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io as fi in culmea fericirii cu zapada!!!!!!!

Dar-s deprimata ca pleaca sotu in Houston pt 3 zile...si io nu pot sa merg cu el din cauza de copil...am vrut sa il distrez de Halloween!!!!!!

Andrada, vreau si io seminte !!!! io pot sa le pun de pe acum!!! serios vreau!!!!

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Andrada, brrrr ce-i la voi acolo! Due date-ul e 10 ianuarie, dar cred ca o sa nasc mai devreme. Lumea ma intreaba dc nasc luna viitoare, am o burtoaie, de abia ma tarasc.
Si aici e frig neobisnuit pt perioada asta a anului, minime de 32F!!!! si maxime de 70F, e soare cu dinti, da' nu conteaza ca eu am niste calduri....

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Lia Noa naspa cu femeia si cu departamentu' Stai maine acasa si rasfata-te!

Sinzi, pe unde prin Houston o sa fie sotu'? Trimite-l incoace sa ne faca o vizita. Pacat ca nu puteti veni si tu si David.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciudat, noi am avut 43 minima si maxim 64. Credeam ca la Houston minima e mai ridicata. Lasa ca de miine ne mai revenim.
Am studiat rosiile, par OK. Sa vedem daca o mai fi destul de cald cit sa se coaca.
Andrada, vreau loboda (fie si seminte). Ai nevoie de ceva la schimb?
Daca am vazut ca se face asa de frig, noi ne-am pus dimineata jachetele din puf. In final ne-a fost cam cald, dar ne panicaseram ca a venit gerul.
Ruxij, cred ca depresia ti se trage de la vreme. Dar e cam devreme, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sinzi, Ramona, PM cu adresa
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

S-a facut, multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ei hai ca vremea asta isi face de cap, eu ma bucur ca uitati cum e la noi:
http://www.ksl.com/?nid=88
inclusiv de halloween va fi frumos, apoi se mai strica vremea...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andrada, mai ai seminte?
Eu tot sper sa termin odata escrow-ul ala si sa scapam de emotii. Asa ca daca mai ai seminte, la anul am sansa sa am si loboda. Si veniti la noi in vizita cand ninge la voi. Brrrrr....

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Voi ati vazut cat a crescut dolarul in Ro?
1$=2.96 lei!!! Oare o sa depaseasca 3 lei?

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput