Sezatoarea canadiana (111)
Raspunsuri - Pagina 19
maru spune:
nu Denisule mama, de jurnalul cu catelul si pisica, postat pe o pagina mai devreme
Citat: | ||
citat din mesajul lui Denisam
Maru-vb de jurnalul d emutare, din blog-l-am savurat demult..ce bine ca ia rabdare sa faci asta..eu nici pe ale copiilor nu mai apuc sa le notez-perle zic,vreau ziu ade 30h cel putin,pls! Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani Zambeste, si maine e o zi! |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
ange spune:
pitilache,aha.credeam ca vorbesti de secundara.acum am inteles.
dar totusi la secundara conteaza clasa a 4-a si a 5-a? la note ma refer.
Apropo de intalnire.nu vreti ca de data asta sa veniti in Laval?
Si hai odata Pitilache,stabileste o zi,o ora si o locatie pt intalnirea noastra
ica,pai depinde ce haina vrei.eleganta sau sport?
daca vrei sport genul celei pe care ti-a aratat-o Nelia,gasesti oriunde:simon,sport expert,aubenarie(cea din Laval din centrul 13),cosco.Daca vrei haina din stofa astea numai la buticuri sau La baie,Sears si chiar la Simon gasesti.
mamaa,vaiii atat de scumpe sunt cojoacele in Ro? si mie mi-a adus mama asta iarna unul rosu frumos foc cu blanite la gluga si maneci pe care nu stiu daca l-am imbracat de 2 ori.Mi se pare incomod.Zace prin debara pe undeva.Ma duc sa-l scot.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
maru spune:
Cristina mama stai linistita, e vorba de jurnalul potaii postat inainte de horoscopul neliei
blogul, brr, sunt tare lenesa la scris
Citat: | ||
citat din mesajul lui mQQm
Huh, what? Ce-i cu mine? Am intrat in ceatza, asa ca lamuriti-ma? ce-am facut? Common sense is not so common...[Voltaire] Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">... |
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
try spune:
Citat: |
super frumoasa, 100 $. |
pai si anu' trecut una din voi a vandut pontu' cu o haina de 100$, marule, tu ai luat-o parca? Hai ca-ncepe sa-mi placa iarna asta . Haina de 100$ isi face vad aparitia in fiecare an ca Mos Nicolae si Mos Craciun, e greu de evitat.
maru spune:
nu, try, nu eram eu cu haina, ca mie nu-mi prea place Winners, e la fel de mare debandada ca la wal-mart, am sa incerc aici in downtown Toronto, poate o sa imi placa...
mai, nelia, am zis eu ca mi-ai furat momentu cu horoscopul tau si nimeni nu a citit ce am postat,
Excerpts from a Dog's Daily Journal:
8:00 am - Dog food! My favorite thing!
9:30 am - A car ride! My favorite thing!
9:40 am - A walk in the park! My favorite thing!
10:30 am - Got rubbed and petted! My favorite thing!
12:00 pm - Lunch! My favorite thing!
1:00 pm - Played in the yard! My favorite thing!
3:00 pm - Wagged my tail! My favorite thing!
5:00 pm - Milk bones! My favorite thing!
7:00 pm - Got to play ball! My favorite thing!
8:00 pm - Wow! Watched TV with the people! My favorite thing!
11:00 pm - Sleeping on the bed! My favorite thing!
Excerpts from a Cat's Daily Journal:
Day 983 of my captivity.
My captors continue to taunt me with bizarre little dangling objects. They dine lavishly on fresh meat, while the other inmates and I are fed hash or some sort of dry nuggets.
Although I make my contempt for the rations perfectly clear, I nevertheless must eat something in order to keep up my strength. The only thing that keeps me going is my dream of escape. In an attempt to disgust them, I once again vomit on the carpet.
Today I decapitated a mouse and dropped its headless body at their feet. I had hoped this would strike fear into their hearts, since it clearly demonstrates what I am capable of. However, they merely made condescending comments about what a 'good little hunter' I am.
There was some sort of assembly of their accomplices tonight. I was placed in solitary confinement for the duration of the event. However, I could hear the noises and smell the food. I overheard that my confinement was due to the power of 'allergies.' I must learn what this means and how to use it to my advantage.
Today I was almost successful in an attempt to assassinate one of my tormentors by weaving around his feet as he was walking. I must try this again tomorrow - but at the top of the stairs.
I am convinced that the other prisoners here are flunkies and snitches. The dog receives special privileges.
He is regularly released - and seems to be more than willing to return. He is obviously retarded.
The bird has got to be an informant. I observe him communicating with the guards regularly. I am certain that he reports my every move. My captors have arranged protective custody for him in an elevated cell, so he is safe. For now................
asa ca va pedepsesc si il pastez din nou
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
nelia spune:
Mey, Maru se referea la jurnalui cu catei si cu pisici, nu la cel din blog. Sau nu? Eu, care imi caut fata in scoala la 3, cind ea iese la 4, la alegerea mea, vin acum si dau intelesuri...
Nu am chef sa fac nimic astazi, de aceea am intrat si cum si voi scrieti, eu citesc si imi vine sa raspund. Try, am citit mesajul tau si, ca de obicei, ele imping la reflexii. Si m-am gindit ca da, ai dreptate. Asa este, parintii sint responsabili fata de copii, nu invers. Dar stii ce? Eu am inteles asta si sint perfect de acord cu tine numai cind am devenit parinte! Asta simt pentru copiii mei, ma simt responsabila si mi se pare normal sa fie asa. Si singura mea dorinta este sa-i cresc cu rdragoste si respect fata de noi, ca parinti, daca s-o putea, dar in primul rind, cu simtul responsabilitatii fata de viata lor, in care intra bineinteles si relatiile cu cei care ii vor incojura si copiii lor, daca vor avea. Abia atunci consider ca mi-am facut frumos datoria fata de ei. Degeaba ma respecta si ma iubesc ei pe mine, pe tatal lor, daca nu stiu a se respecta pe ei, pe cei care le vor fi apropiat si cu care vor convietui. N-am facut nimic! Greu tare, dom'le, cu chestia asta de parinte! Dar mi se pare mai normal sa fie greu in calitate de parinte, decit sa-ti fie greu in calitate de copil... poate tocmai ca mi se pare normal ca un parinte sa faca viata usoara unui copil atit cit poate, cit il tin puterile, viata... Am cunoscut copii-adulti care nici acum, la 30-40 de ani nu fac nimic fara acordul parintilor sau impotriva lor, nu spun sa nu le ceri sfatul, dar nu sa te ocolesti pe tine ca sa-i multumesti sau sa nu-i ranesti pe ei. Oricum, mie mi se pare mai sanatoasa o relatie asa cum ai descris-o tu, decit una in care exista numai pupaturi... si atit. Cit despre mine, eu as vrea sa le combin pe amindoua, adica pragmatism cind e vorba de hotariri cruciale si pupaturi cind e totul bine sau totul mult prea rau si altceva nu se poate face pe moment. Si da, iti mai dau dreptate, nu ca ai avea nevoie, da' ai vazut ce scrie in zodiac, ma bag si eu unde nu-mi fierbe nimic... cind spui ca o relatie intre copil si parinte, si de fapt, am putea spune ca orice relatie intre doua persoane e un proces indelungat, iar ceea ce vedem noi la un moment dat din ea este doar o consecinta la ceva care s-a semanat de mult. De aceea spuneam ca recunosc in comportamentul si felul de a fi in general al copiilor mei, greselile sau scaparile mele si ale lui Octav ca parinti si nu neaparat o trasatura definitorie a lor... Hai, ca deja ma cam invirt dupa coada... Va las, ma duc sa spal macar vasele pe ziua de astazi, ca dupa-amiaza e zi de lucru cu Agata, e singura zi pe saptamina in care putem face un pic mai mult din saptamina scolara, fara sa fim presate de timp. Dar a inceput sa ne placa sa invatam impreuna!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
try spune:
Hai sa-ti spun ce-mi place la blogu' tau marule, ca nici o postare nu seaman cu alta. Adica ai stiluri diferite, nu-s cum sa spun, de parca ar fi postat acolo mai multe persoane, nu una.
Aia cu pregatirile de sarbatori mi-a placut.
Eu tot n-am luat costume la copii, sper sa mai gasesc ceva stazi, ma duc doar la party packegers, n-am nervi pt alt magazin si deplasare. Alex vrea spiderman, adica cel mai uzitat costum de halloween. Da' ce sa fac, o sa incerc sa-i satisfac dorinta (desi nu promit inca). Anul trecut a fost dracusor si cu fatza lui uneori angelica iti venea sa-l pupi non-stop. Ii sta tare bine cu rosu .
Ma bucur ca macar pt praslea aleg fara restrictii ce-o sa-mi placa mie. Anul trecut l-am purtat in marsupiu la colindat de bomboane, mi-a rupt spatele. Am zis ca dau si eu o tura pe strada (ca e in forma de U), da' mi-a luat o ora.
khristin spune:
Saliu,
Vesti bune....azi noapte ne-am trezit doar o data la 3 sa papam si apoi dimineata pe la 7 sa-i uram bafta surioarei la scoala . Not bad for a three weeks old, nu?
Denisa, am vazut pozele si Alex seamana cu tatal tau, ti-am mai spus parca. Cat de dragute pot fi surioarele astea mai mari cu fratiorii lor. Zici ca sint mamici in miniatura. Ce-l invata Emma acolo de pe carte? Aaaa, si costumas din acela cu leusor avem si noi
Magdone, eu o mai pun pe a mea sa lucreze si suplimentar, defect profesional la mine ....can't let it go , dar am noroc ca am ajutoare pe langa mine, altfel sincer nu cred ca ma descurcam sa le fac cat de cat fata la amandoi...eu una recunosc Bravo pt. succesele la scoala si noua ne spune profa ca mai tre sa-i sa-i aminteasca fiemii sa-i mai lase si pe ceilalti copii sa raspunda si ei, plus ca se converseaza intens cu alti copii, alta poveste . Cand o intreb ce tot are de discutat la scoala imi raspunde scurt "Mommy, but I looove to talk" Poftim de mai zici ceva...
Mqqm, pai stai bine daca nu s-a mai adus pana acum discutia respectiva pana acum....eu una cred ca as savura la maxim perioada asta de inocenta in ale amour-ului
Noi peste o saptamana avem botez la verisoara....asa ca spuneti-mi si mie de dealuri pt. rochii de ocazie ceva
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
ange spune:
daca tot vorbiti de iarna,Mosi Craciuni si Mosi Nicolei pun si o intrebare,intrebatoare.
Unde faceti revelionul? ce restaurante(nu neparat romanesti dar cu romani macar) stiti?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
nelia spune:
Asa, si tot Try... bona e o femeie straina pentru copil in primele zile, dar copilul ii va fi tot strain bonei si dupa. Bunica e o femeie straina in primele zile, dar avantajul este ca nepotul nu-i este strain bunicii nici in primele zile si nici dupa... ca e baiatu' lui fi-su, nora ce ce ar putea strica relatia deja existenta, ca a contribuit si ea la aducerea lui pe lume. Glumesc, eu chiar o iubesc pe soacra-mea, dar relatia noastra s-a construit in timp si, zic eu, zice ea, e una durabila. Sa-i tina Dumnezeu sanatosi si in viata cit mai mult, asa cum sint, asta conteaza cel mai mult!
Ah, stiu care va fi urmatorul lucru de cumparat, dupa cauciucuri de iarna: masina de spalat vase! Dar care sa si le ia singura din chiuveta, ca eu astazi sint ocupata rau, nu as avea timp nici de asta. Da' promit ca scapati de mine pina miecurea viitoare... numai sa-mi raspundeti cu traducatorul... ah, in Montreal, mamaana! Ca arde situatia...
Ange, si eu vreau sa aflu! Desi, a incercat sa gaseasca Octav ceva, dar cind baga al treilea copil... zboara rau preturile! Se pare ca e persoana cu greutate...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU