Sezatoarea canadiana (111)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

mqqm am app tocmai pe 20 nov;pana atunci incerc sa uit; m-a scos din sarite asistenta de acolo - m-am simtit ca in romania - atata aroganta nu am mai intalnit aici

E in downtown pe Bloor, cumva?

maru, phew! Ca nu stiam ce facui si-am tot mutat la pagina aia...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nelia,uite am gasit eu "pagini romanesti" si ti-am cautat un traducator.
valentinastancu@yahoo.com
tel.514-7393882
(preturi negaciabile)

alta: daniela visan@gmail.com 514-5700014 (servicii 7 zile din 7)

trimit si altele?

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

asa-s eu, mai Mqqm, mai mica si mai nebagata in seama
no, am zic de tine ca era postarea lunga si tu pe buna dreptate zici ca nu citesti mai mult de 3 randuri din motive de ADHD

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Si acum sa va dam si noi vestea cea buna (adica Simonna si cu mine, ca niste mame mandre ce suntem, dam de baut!) Radu si Seba vor fi colegi de la anul la Beaubois!

Ange si restul trupei 21 nov va convine? Locatia: astept propuneri concrete.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui necsuta

V-am descoperit de ceva timp dar acum imi fac curaj sa va scriu!Puteti sa-mi dati si mie mai multe informatii despre emigrare,pe ce site-uri sa ma uit,cum mai este piata muncii avand in vedere noile conditii economice mondiale,am vreo sansa avand in vedere ca nu sunt casatorita?
Multumesc!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Multumesc de urari.

pitilache si Simonna, felicitari pt baieti.

simi, feciorul tau a trebuit sa schimbe 2 autobuze ca sa se duca la St Louis? Caci la noi si pt St Louis si pt St Anne cam asta ar fii situatia chiar daca pe harta sintem la doi pasi si teoretic mai aproape decit Notre-Dame catre care are insa autobuz direct.

Eu va dau de baut pe 21 noiembrie daca ne intilnim dar nu va spun de ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

mimitete,esti gravida

simona,pitilache,felicitari pt reusita.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Felicitari tuturor copiilor ptr reusitele la examene !!!

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Mimitete, Ange si Ica multumim pentru felicitari!

Haideti la noul capitol 112 si poate Mimitete se indura de noi si nu ne tine in suspans pana pe 21 nov. Caci daca da, va trebui sa devansam intalnirea!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Khristin, mare bafta si noroc pe capsorul tau daca mezinu' isi tine obiceiul cu somnicul noaptea. Auzi la el, sa se cuminteasca de la 3 sapt. Ai mei au dormit toata noaptea, tarziu dupa exemplele altora si ok dupa parerea mea (cand ma compar cu altii), 8 luni, respectiv 15 luni, dar si cand s-au pus pe dormit toata noaptea, apoi au dormit. Si mersul la nani pt noi n-a fost un chin, un pic de struggle la inceput cand i-am invatat sa adoarma singurei, si-apoi totul a mers ca uns.
Iarasi vin si zic ca fi-ta e dulce: "but I looooove to talk". Totu-i bine ca-si vede si de treburile celelalte la scoala.
Ziceai ca nu te descurci daca nu ai avea un ajutor cu ea la lectii. Si eu stau si ma gandesc cand le-as face daca n-am avea ajutor. Noi n-avem cine stie ce lectii la JK fiind, dar tot primim acasa teme si sincer doar juamte apuc sa le fac cu el, restul le mai face cu bunica si mai ramane si-un rest nefacut. de suplimentar nici nu paote fi vorba, decat daca se nimereste sa fie joaca cu iz de educatie. Ma intreb cand o avea scoala si teme-n fiecare zi cum o fi si apoi sa inmultesc cu 2 totul ca am doi.

Nelia, eu am simtit asta de mica (cum ca parintele are responsabilitatea copilului si nu invers), m-a inversunat mereu sa vad cum parintii (cu copii de diverse varste) cereau resepctul ca pe-o bucata de hartie. Daca m-a invatat cineva respectul pe lumea asta, ala a fost bunicul, dar ce pacat ca a murit inainte sa i-l pot arata.
Cand am avut copii la randul meu, nu a facut altceva decat sa-mi intareasca aceasta credinta. Si eu vad nereusitele/defectele copiilor mei tot ca pe niste esecuri personale ca parinte. Cand unul din ei se comporta intr-un fel care nu-mi face placere, primul gand imi zboara la a-mi recunoaste in sine ca a ajuns sa faca asa din cauza neglijentei mele/noastre, din cauza limitarilor noastre ca educatori . Nu ma refer ca face copilu' tantrum in magazin sau treburi de genul asta care tin de diversele trepte de dezvoltarea/evolutie ale unui copil.

Mergi la inceput