Sezatoarea canadiana (111)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetelor, hai sa va povestesc despre cum era sa mor toanta ieri... de inima! Ma duc cu doi copii mici dupa mine (ca Tudora nu s-a trezit dimineata, ca seara a avut de facut lectii pina pe la 12 noaptea si am ramas acasa), prin ploaie si vint si ajung la 3 fara 5 in curtea scolii, sa-mi astept minunea mare, cu lectii adevarate. Si stau eu 5 minute, 10, 15... am zis ca a intrat inapoi in scoala ca sa mearga la toaleta. S-a golit curtea scolii si ea nu mai venea... am intrat in scoala ca sa o caut, am vazut ca nu-i la toaleta, nu-i in clasa ei, am inceput sa alerg disperata in toate partile si sa o strig... am simtit ca fac un atac de cord. E groaznic sa nu-ti gasesti copilul in locul in care stii ca ar trebui sa fie. Am alertat secretariat, service de garde (amindoua o stiau pe Agata si nu o vazusera), intreb colegii ei de la service de garde: Agata a plecat de mult! Of, mi s-au inmuiat picioarele, am simtit ca nu mai am aer... si ma intreaba directoarea: nu e inscrisa la nici o activitate parascolara? Si atunci s-a luminat toanta: pai, da, are pian de la 3 la 4 martea! Eu o inscrisesem joia, dar nu a mai fost loc si i-a gasit martea... dar putea sa fie si joi si eu tot o cautam disperata, pentru ca mi-a iesit cu desavirsire din cap ora ei de pian. Acum, mi-e si jena sa mai dau ochii cu cineva de pe acolo! Va dati seama cum aratam: uda de ploaie, cu unul in brate care aproape urla (il sculasem din somn ca sa urc scarile, ca nu aveam putere si pentru carut), cu una mica de mina pe care o tiram de colo-colo, strigind-o pe cea mare care statea linistita si asculta muzica la casti. Am urcat sa vad daca e in sala de muzica si cind am vazut-o, m-am asezat jos pe o scara si m-a pocnit un plins... asa, de linistire. Si nu m-am putut impiedica sa nu ma gindesc la parintii care nu-si mai gasesc copiii... doamne, e groaznic!!!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Maru, scuze, care jurnal, unde jurnal? Vreau si eu sa citesc! Si eu nu am avut la ce bea cafeaua astazi... ca pe voi va citisem de aseara.

Cit despre martieni, sa-l fure dom'le pe primul, ca n-am nimic de impartit cu el, dar nu pe-al doilea, ca ma lasa singura, cu trei copii... si ma fac pe ei!

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

asa e Nelia, si eu ma gandesc la copiii disparuti, ce groaznic si eu intru in panica f repede

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Ah, Maru, acum m-am intors si am citit... Cred ca am postat amindoua in acelasi timp si apoi s-a intors pagina. Mie imi place al doilea... punct de vedere asupra vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

off, eu nu-i pot aduce pe ai mei aici: taticu are 79 si a orbit, iar mamica 70 si are grija de taticu; macar e sora mea mai aproape de ei
ma bucur ca am reusit asta vara sa mergem la ei
vai simi ce baiat mare ai, eu tot mi-l aduc aminte jucandu-se la PS
mi-a venit factura de la dentist: 3 carii+check+cleaning cam $600, din care platesc cam $120, restul deja e platit de manulife; mult? putin? nu-mi dau seama
denisam ti-am admirat leul si printesa
eu nu le imbrac pe fete anul asta; iar la fi-miu cred ca e cam ultimul an cand mai iese la "trick or treat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Denisa, merci, vin-vin si bb2 as vrea chiar si bb3 da' vad ca nu-mi iese Frumoase personajele tale

Marule, eu ti-am citit jurnalul, m-am uitat si la poze da'am tacut chitic' , tu mai scrie, ca noi citim

Nelia, bine ca ai gasit-o, imi dau seama ce-a fost in sufletul tau

Salina, bine zic fetele sa profiti, eu una n-am facut-o si regret

De unde-mi cumpar si eu o haina lunguta, usoara, cu gluga, pe sub care sa nu ma'nfofolesc si care sa fie si frumoasa? Caut o marca anume? La equipeur ?

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

deci, asa cum zice mqqm, nimeni nu a avut rabdare sa citeasca jurnalul postat de mine
POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Huh, what? Ce-i cu mine? Am intrat in ceatza, asa ca lamuriti-ma? ce-am facut?

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ics, am vazut frumoase rau haine la Laura si la Manteaux-Manteaux dar scumpe), eu mai astept sa intre in sold cele de la Winners

eu visam sa-mi iau un cojoc din Romania, dar sora-mea mi-a dat niste preturi astronomice, cind i-am spus ca aici sunt pina-n 400$ a zis sa-i duc eu unul de aici.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Rox, ai pm.
Ma doare rau o masea, n-am chef de vorba... sa ma scuzati ca nu-mi dau cu parerea despre toate alea dezbatutele...
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

mamaana, not bad, zic eu. Ai facut si xray? Chiar si fara e ok.

magdone, nici fie-mea n-a avut prea mult homework pana intr-a 7-a. Ba ma agasa pe mine cand avea. A avut proiecte destul de multe dintr-a 4-a, si parintii se opuneau temelor, mai toti copiii aveau tot felul de activitati extra-curriculare, ceea ce-i f bine pt un copil istet, ca programa e f aerisita in elementara oricum. Nu-i nici bine nici rau cu temele la elementara, dar ministerul spune ca-s optionale pana la clase mai mari. Acu' face fie-mea teme pana pica lata, asa ca nu as schimba nimic din primii 6 ani. Oricum, poti sa-i mai dai tu cate un pic din cand in cand, sa nu se plictiseasca.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput