Sezatoarea canadiana (111)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maru spune:

nelia, m-ai nimerit bine, eu sunt varsatorul ala din postarea ta, singura chestie care e exceptia care intareste regula e cu dragostea ( sa te fereasca sfantu sa te iubeasca un varsator)

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Carmen, felicitari flacaului tau sa creasca mare si sanatos, sunt tare frumosi amandoi baietii tai si nu seamana deloc- deloc unul cu altul. Minunata rezolutie, ar trebui s-o adopt si eu

Dragaica, bune produsele io' nu-s prea consecventa vin si dupa varguta Cum au fost examenele?

Ana ai dreptate cu HEC, mai pune si niste rusi si cativa latino si ai tabloul complet de la cursurile mele. Eu zic ca job mai mult fr si engl loc 2 sau ambele in acelasi timp gasesti in Mtl cu exceptia partii de vest. Nu stiu daca ai tren sau autobuz de unde stai pana la Bonaventure, in caz de rasp pozitiv eu as cauta in centru - sal mai bunicele, nu pierzi timp cu transp in comun si lume mai ok

Ktrinel, boierie curata, sa ne povestesti si noua astora de' n-am ajuns

Apropos' de cumparaturi - eu va invidiez pe voi astea slabe - pai voi economisiti la dublu- odata pê mancare si a doua oara pe haine misto la red care sunt always marimi mici Vorba lui maru- suplimentu' asta se tine cu bunatati care costa Acu incerc si io' care ma luati in gazda? Numa' sa ma trainuiti cum sa taiesc cu putin, va rog

Noi

Ce spui sa si infaptuiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

dar ce subiecte : parintii , zapada , zodii ...am gresit emoticonul, la ultima trebuia sa rad , dar mie tot sa plang imi vine..

era sa se prabuseasca aseara si planul su SPA-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Khristin, ce ma bucur ca ai rezolvat, bravo ai avut ambitie!, de acum o sa fie mai usor, mastita asta mi s-a parut si mie f nasoala de asta am stat acum la al doilea cu ochii ca pe butelie sa nu mai patesc o data.
Cu scoala Razvan merge fff bine, asa il mai lauda invatatoarea, numai ca nu avem teme, ti-am mai zis. Am fost si am intrebat-o de ce nu le da si a zis ca in orice caz el nu are nevoie de teme, na ca ma si laud
iar cu amandoi e greu, cel putin asta mica nu mai sta singura deloc, sa vezi ce ma plimb cu ea prin casa in marsupiu sa mai fac una alta, Razvan tipa cand ti-e lumea mai draga mamiiiiii, vino!! asta e strigatul lui preferat dar e frumos, cred cea mai frumoasa perioada din viata mea.

Nelia hahaha, eu ma recunosc in horoscopul ala

Ktrinel cum a fost la spa, ti-a placut?
Salina si eu zic ca fetele sa enjoy ca doar acum e momentul dupa aia nu o sa mai fie timp
Mimitete felicitari pentru reusita fetei!

Magdone, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Na ziua si de la mine,care ma pregatesc de sedintza la 1.30 cu programatorii pt website, poate se rezolva odata toate probl car ele avem sa termin si eu proiectul asta la care ma chinui de 3 sapt, printre alte maruntisuri,of corz.
Monicutza-m-ai facut sa pling pe aici rau, si mie imi lipsesc parintii mult, chiar dc ne-au vizitat-max 3 luni,si stiu ca le-ar fi greu, sa isi gaseasca 100% locul aiic, din cauza ca tata nu e pensionat si e f. dinamic ca si mine(chiar dc acum vreau in tarile calde sau in vacanta in europa)
Khristin-ma bucur mult ca suntetzi bine si tu si Chris- chair azi mi-am notat sa te sun neaparat ca nu mai stiam nimic de voi
Mimitete-felicitari fetitei tale si la mai multe realizari si ei si tuturor scolarilor
Maru- eu te inteleg perfect-Chiar dc inca nu a NINS AICI, ca si eu am avut 1 an greu si se pare ca tot ma mai lovesc de chestii care ar putea sa nu fie in peisaj
Ica-pai esti binevenita oricand sa facem o degustare, sau poate sa invetzi cum sa gatesti mai rar, sau poate un bb2 ar mai rezolva una alta
Nelia- bafta cu gradi/bona- eu sincera nu as face fata cu 3, la cum vreau eu sa ii cresc si ce activitatzi sa faca.
TRY,Mqqm,Simi,Katrinelu,DanaP,Ange si celelalte fete-pupici si numai bine.
A si am pozat si eu personajele mele pt vineri:
http://good-times.webshots.com/photo/2243803110102873354oxpMpp
paginile3-5!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns necsuta spune:

V-am descoperit de ceva timp dar acum imi fac curaj sa va scriu!Puteti sa-mi dati si mie mai multe informatii despre emigrare,pe ce site-uri sa ma uit,cum mai este piata muncii avand in vedere noile conditii economice mondiale,am vreo sansa avand in vedere ca nu sunt casatorita?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Maruleee, eu am fost si sint iubita de doi!!!

Ica, la mine in nici un caz!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Mergi la inceput

ei, nelia, ai tai inca nu au fost rapiti de martieni!
vorbim noi dupa aia...

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Maruleee, eu am fost si sint iubita de doi!!!

Ica, la mine in nici un caz!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Starile sufletesti care par a nu avea nici un motiv, au motivele cele mai adinci. (Blaga)

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

deci, asa cum zice mqqm, nimeni nu a avut rabdare sa citeasca jurnalul postat de mine
nelia, mi-ai furat momentu de glorie

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

deci, asa cum zice mqqm, nimeni nu a avut rabdare sa citeasca jurnalul postat de mine

Maru-vb de jurnalul d emutare, din blog-l-am savurat demult..ce bine ca ia rabdare sa faci asta..eu nici pe ale copiilor nu mai apuc sa le notez-perle zic,vreau ziu ade 30h cel putin,pls!

Denisa cu Emma Andrea 2,9 ani si Mark Alex 1,3 ani

Mergi la inceput