Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Cafera, noi am zis "pas" la ROR de comun acord cu pediatrul fetei si nu e nici un capat de tara. Stiu ca in Bucuresti e mult mai usor sa schimbi un doctor in care nu ai incredere, dar poate reusesti sa gasesti si acolo pe cineva cu care sa ai idei comune.
Ma gandesc si eu la o prostie, in caz ca nu vrei sa-l faci deloc: nu poti "aranja" cu dr. sa scrie ca l-a facut, sa puna seria de la alt vaccin si gata, sa figureze ca facut?

Antitetanos in timpul sarcinii? Mi-am intrebat si eu doctorita la un moment dar si a bufnit-o rasul, a zis ca atata timp cat nu am de gand sa nasc in caruta pe marginea santului nu e nevoie.

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Similar - te rog sa scoti de la semnatura linkul catre website.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Gata, il scot pe ala catre pozele din Bulgaria.
La mine este site personal, nu vand nimic pe firma, asa cum fac si multi altii pe forum. Daca site-ul ar fi aratat ca naiba si scria intr-un colt ca vand ceva, atunci probabil era ok. Daca am stiut sa-l fac ca un magazin virtual nu mai e bine. In plus, forumul vostru traieste din mesajele noastre, voi castigati bani din reclama, regula pe orice forum civilizat este sa-mi pot pune si link-ul meu la semnatura.
Oricum imi imaginez ca vorbesc degeaba si treaba asta nu duce nicaieri, am dorit o discutie si am primit numai raspunsuri monosilabice. Tipic aici.

www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Sper ca asa e toata lumea multumita, am pus link catre pagina mea de contact, vad ca se procedeaza si in felul asta.

Inca ma uimeste cenzura, dupa o mie si ceva de mesaje acum trebuie sa mi se aprobe de catre moderator. O inteleg pe AndraZ...

Stay in touch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Cafera noi inca nu am facut vaccinul de 1 an si nici ROR si vad ca doctorita nu ne mai cheama, cred ca a uitat de noi ... Oricum Mara e putin mucoasa si nu merg la vaccin pana nu ii trece.
Eu as zice sa nu faci vaccinul pana nu se vindeca Ilinca.

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Cafera,nici nu te gandi sa-i faci vaccinul cat timp e bolnava,chiar si o banala alergie ii poate face mult rau.Spune-i ca nu vrei sa-l faci acum si gata.
Eu maine merg sa duc o hartie semnata ca nu fac vaccinul.

Si cu antirujeolicul voiam sa intreb:Carla,Alina.a,Anya,si care v-ati hotarat sa nu faceti ROR-ul,le faceti numai antirujeolicul?s-au deloc?

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara...deci am zis ca ma duc sa invat,ce-o fi fost in capul meu?!...ma indrepatm sper locul cu pricina si il aud pe fii-miu scartaind,zic lasa ca-l culc la loc si ma intorc,daaa si m-am culcat si eu,mda...poate la noapte.am facut de mancare,un ghiveci cu pui si piftele de curcan,n-am mai incercat dar au iesit tare bune.lui mihnea i-au aparut niste bubite,nu-mi dau seama la ce face alergie,ma gandesc la miere si ii dau imunojunir care e tot cu miere si polen...le scot sa vad daca e de la ele.

daca reusesc sa fac rost de acest rouvax il fac,sper sa fie ok,am inteles ca doar asta e obligatoriu,adica antirujeolicul,sper ca atunci cand ajungem la cresa sau gradi sa nu ne spuna contrariul,asta e,facem ror-ul dar macar e mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

musso, da ce harnik esti! ptiu, ptiu sa nu te deochi. pofta mare la ....chioftele!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Citat:
citat din mesajul lui musso17

rouvax...asa se numeste vaccinul antirujeolic?...ce ma bucr ca am aflat,si eu tot pe asta vreau sa-l fac...diane dun,daca ai timp te rog spune-mi de ce a protestat dr ta,eu stiu ca din trio ror...rujeola e cea mai grava...Doamne,ca tare in ceata sunt cu vaccinul asta,dar nu i-as face si rubeola si oreonul,eu zic ca sunt usoare.

musso, pediatra noastra zice ca aoleu, oreionuuul, poate sa dea sterilitate si la fete si ca au fost cazuri in care copiii au surzit... in fine, pe mine nu m-a convins. N-a zis nimic de cat de groaznica ar fi rubeola, oricum Dani a facut-o deja. Eu m-am stresat destul de tare pana sa ma hotarasc, am tot citit pro si contra ROR-ului, dar ma simt asa bine acum ca am luat decizia asta, asa cred ca e cel mai bine pentru Dani. Sper ca toti strumfii sa treaca cu bine si peste vaccinul asta, fie el ROR sau nu.

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Azi am fost la eco, la ultimul control (oficial), sunt in sapt 37+ cf eco, 38+ cf UM, a ramas, cu dr, la fel ca si data trecuta, sa-l sun la cel mic semn de nastere..asa ca nu-mi ramane decat sa astept 2-3 saptamani....pe urma...mama mama...

Merci celor care m-au incurajat!

Sanatate strumfilor raciti, totul trece
diana_dun, ma bucur sa te recitesc

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 36+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

monikbo, ce putin mai ai.........nu-mi vine sa cred.parca ieri ne anuntai ca esti gravi.........
diane_dun, sa inteleg ca nu faci ROR-ul, nu???????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput