Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

diane_dun, sa inteleg ca nu faci ROR-ul, nu???????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Nu, nu-l facem.

monica, tinem pumnii stransi pentru tine!

Gata, merg la nani, noapte buna!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Miky, da, asa este, nici nu stiu cand a trecut timpul..
Totul parca s-a derulat fff repede, parca chiar mai repede decat prima data

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 36+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Miky, da, asa este, nici nu stiu cand a trecut timpul..
Totul parca s-a derulat fff repede, parca chiar mai repede decat prima data

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze

si 36+ Ana Maria

asta inseamna ca ai avut o sarcina linistita si fara probleme. ei, sa dea DD sa auzim ca ai nascut si sunteti bine!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Da, slava Domnului nu au fost probleme...Aoleu, si la cat m-a fugarit Andreea si la cat am luat-o in brate...
A fost o sarcina usoara! de-ar fi si nasterea la fel!
Fetele cu 2 copii, este adevarat ca a doua nastere e mai rapida si ceva mai usoara?

si 36+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Monica, esti deja la termen!!!!! Ce-a mai trecut timpul!

Nastere usoara si bebe sanatos si papacios, lapte-n tzatze iti urez de pe acum, in caz ca n-o sa fiu pe faza la timpul oportun

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

'neata si daca tot sunt prima pe ziua de azi sa va dau si .
eu sunt la servici, cu cafeluta gata bauta de acasa, ca-i mai buna la ibric.
ma bucur sa vad ca totul e bine la voi, draga Diane si un pupic pentru dani cea dragastoasa!
cafera, e de groaza doctorita ta. acelasi sfat iti dau si eu...nu vaccina fata acum cand e bolnavioara si nici nu stiti sigur ce are. doctorita poate sa te bata la cap cat vrea ea, sa se supere si sa faca ce figuri mai vrea ea...ilinca e copilul tau si tu esti responsabila de sanatatea si binele ei. doctori mai sunt, slava Domnului! asa e si doctorita mea, nu o pot suferi, dar noroc ca nu merg prea des la ea, decat la examenele de bilant si pentru probleme mai serioasa (nu a fost cazul) merg la un pediatru particular, care altfel isi da interesul.
eu l-am vaccinat pe denis cu ROR. acum sincer nici nu regret, dar nici nu-mi pare bine ca am facut-o. pur si simplu nu eram eu insami convinsa ca nu e bine sa-l fac, la fel cum nu eram convinsa nici ca-i bine. si l-am facut, cu dozele de thuya date inainte si dupa vaccin. nu a avut nici un fel de reactii, nici febra, nici ganglioni umflati, nimic. nu stiu daca a fost o intamplare sau a avut vreo legatura cu scaderea imunitatii pe care o da un vaccin, dar la 2 zila a devenit mucos si fornait, dar a scapat cum v-am spus, cu remedii homeopate, in cateva zile, nimic grav sau serios.
acum sper sa nu regret vreodata alegerea facuta!
monica...felicitari mami curajoasa ce esti, nastere usoara la termen si multa putere dupa cu cele 2 minuni! sa fie fetele cuminti ca sa nu-ti fie tie prea greu!
carla, au mai iesit petele de pe hainute? ma mai gandeam la zeana de lamaie, ca ultima varianta...data in repetate randuri pe pata si apoi spalat.
anto...drum bun si vacanta placuta in tara
va las sa savurati cafeluta; cred ca pana trimit eu mesajul nu o sa mai fiu prima. poate mai revin! o zi buna sa aveti!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineatza.
diane dune,multumesc frumos.
eu ma gandesc asa ca daca la primele semne de boala se ia contact cu dr lucrurile sunt tinute sub frau,eu am facut oreonul si este singura boala de care-mi aduc aminte desi le-am facut pe toate..boon,eram la bunici si au chemat salvarea,probabil ca am avut febra mare si spuneam ca ma doare,asta imi aduc aminte perfect caci o puneam pe mamaie sa-mi sufle la ureche,si a venit o dr-ita care a spus"copilul trebuie operat,are ganglionii mariti"..noroc ca bunica -mea femeie cu capul pe umeri a decis sa mearga la doctor in particular si aceasta i-a explicat ca nu e cazul de asa ceva ca e oreon si din cauza asta sunt mariti ganglionii...deci,ideea care e ca nu trebuie chemata salvarea,glumesc..si trebuie mers la medic ca sa-ti calauzeasca pasii...prblema intervine la rujeola care se aseia o pauzaste destul de mult cu gripa,guturaiul..iar eu,sincer m-am cam invatat sa-l tratez acasa iar daca nu-si revine sau face febra mare il duc la dr...asa ca merg pe rouvaxul asta.

ma duc la copchil ca bea laptele si revin.

Mergi la inceput

prin textul meu era un "aseia o pauzaste cu rujeola",dar am citit ca a iesit ceva asa..indescifrabil.

voiam sa mai spun ceva,dar am uitat.
o zi buna va doresc.

aaa...da,citind randurile scrise de monicabo,Doamne asa cred ca as simti si eu la a doua sarcina,daca la prima nu stiam ce ma asteapta acu la a doua cred ca mi-ar tremura rauuuu caracudele...desi eu am avut o sarcina ca la carte si o nastere la fel,am nascut in 4 ore de la dilatatie 1,m-am internat din cauza de rupere de membrane,apa.asaaa ca monicaboiti spun eu,ai avut o sarcina usoara,siguuuur asa va fii si nasterea,plus expereienta.. trebuie sa o iei in calcul.

Mergi la inceput

oauuuu...din nou,deci schimb formularea...rujeola care seamana cu gripa,guturaiul...am scris cat pentru toata ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Eu azi bag o cafea dubla ca nu am dormit azi noapte mai deloc din motive de dintisori. Las' ca trec si ei. Important e sa fie ea OK.

cafera si eu te sfatuiesc sa nu faci acum ROR pana nu esti sigura ca e 100% sanatoasa Ilinca. Si eu la fel am sa procedez.

Stiu ca ati mai spus de o mie de ori dar cine imi mai spune si mie o data cum e cu tuja cat si cand . Recunosc ca am uitat si nu am notat nicaieri. Si chiar daca notam...am pierdut toate documentele cand am formatat calcu'

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput