Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Saliu frumoaselor,

Noi aproape am terminat bagajele si peste cateva ore plecam la aeroport. Piticii mei sunt amandoi muciosi si tusesc, numa bine inainte de vacanta.

Deci cum ramane cu intalneala?
Recapitulez: pe 1 noiembrie, in jur de 10:30, in Herastrau.

Pana acum au raspuns Arhdy, Monica si Dana. Scuze daca am uitat pe cineva, e fara intentie, sunt cam grabita.
Deci, toata lumea e bine-venita, cu cat mai multe cu atat mai bine si mai frumos.

Din Rom eu nu prea mai am cum sa intru pe net, deci rog pe altcineva sa preia organizarea intalnirii si sa-mi dati si mie un sms cu detaliile finale (ora exacta, locul exact din Herastrau si ce facem daca e urat afara, anulam sau mergem in alta parte?)

Am trimis numerele de telefon pe mail-ul comun.

Va pup pe toate si sa ne revedem sanatosi

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Buna ziua si de la noi

raportam un copil tusitor (cel mare) cu bronsita cu componenta spastica si un copil netusitor (cea mica) si care speram sa nu se molipseasca
fac si eu haz de necaz, ca vad ca lunar avem parte de cate o bronsita ... si pana la vara mai este

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

www.sanatate-vitalitate.ro/" target="_blank"> Descopera vitalitatea de zi cu zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna seara.
si noi raportam un inceput de tuse,seaca,sa vad cum evolueaza...cred ca de aici i se trag maraielile si nervozitatea.
putina activitate,presupun ca din cauza week-endului.

o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mama ce s-a intunecat si nu este decat ora 6 pm...
Pana in dec, o sa se intunece la 4 Ce frumoa era asta vara, stateam cu andreea pana pe la 9 si ceva...

Anto, drum bun!
Abia astept sa ne vedem. Sper sa ramana valabila intalnirea de sambata viitoare de pe 1 nov. Ora este ok, 10.30... Locul, nu stiu hotarati voi, daca e sa fie tot la fantiani, langa expo flora, ar fi ok, noi acolo ne-am mai intalnit.
Data chiar imi convine, as vrea daca se poate sa nu o amanati, ca pe urma nu se stie, urmeaza sa nasc, si o perioada imi va fi mai greu cu iesitul, asa la ora, si chiar vreau sa va intalnesc.

Mamii, gata esti in Italia acum? Ai fost in tara?

Anya ma bucur ca te-am citit. Bravo pt progreselor fetelor! Ai 2 fetite super!
Apropos de sectia unde lucrezi acum, te inteleg ca sufleteste este greu, si cand vezi ce-i pe acolo, te rogi pt copiii tai sa fie sanatosi si ii multumesti lui Dumnezeu pt asta.
Si eu ma rog sa o nasc cu bine pe Ana Maria, am emotii... Sa fie si Andreea bine.... Si toti copiii sa fie sanatosi, toate ca toate dar asta este cel mai important pe lumea asta!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 36+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Monica, si nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

anto, drum bun!
ioanaiub, musso, sanatate puilor muciosi. noi deocamdata suntem bine....sper sa fie asa in continuare. azi am iesit la plimbare in parc, a fost tare bine.m-a plimbat de mi-au sarit capacele.
noapte buna

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Buna dimineata, dragelor!
Ce va mai fac ?

Razvan Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineatza.
mychydutza,multumesc.
monicabo,sigur va fii totul bine,nastere usoara si un bebe sanatos.
fii-miu inca doarme,am reusit sa ma trezesc inainte lui...vad ca e bine,aseara i-am dat un oscilo si nu mai tuseste.i-au mai iesit doi dinti,am uitat sa spun,insa nu stiu daca are masele caci nu pot vedea si nu ma risc sa bag dejetul sa vad

eu m-am saturat de comparatiile intre copii,ieri m-am intalnit cu finii mei in parc,iar cel mic are 2 ani si spune multe,asta e,diferenta de 10 luni...oricum ma bucur pentru progrese...booon si am fost intrebata..dar mihnea spune ceva?...si zic nu,adica da,dar nu inteleg eu...si au parut asa afectati...si le-am zis si eu ca n-o ramane asa pana la 18 ani...apoi le-am zis ca e mare fan masini,le plimba peste tot,le lasa peste tot si ca nu e interesat de carticele sau alte jucarii... si a venit replica "aaaa pai al meu a trecut de faza carticele si jocuri de logica"...super tare,ma bucur,dar totusi sunt 10 luni diferenta...hmmm,noroc ca-i iubesc din suflet ca asaaaa ma ratoiam.

o zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Musso,trebuia sa spui ca al tau e super destept,dar nu se manifesta in prezenta altora.Mi-a spus medicul homeopat ca e deajuns si o jumatate de tub de osccilo,mi-a explicat el nu stiu ce,dar nu mai scriu pe aici.Si sa stiti ca,cu Beladona chiar scade febra.O sa ma duc sa-mi mai cumpar sa am in casa.Iosua a mers bine dupa ce a venit medicul homeopat.
Acum e Aaron super mucios,face febra de la dinti/masele,m-a miorlait si toncait toata noaptea.Ieri a reusit sa cada la buni cu fata de terasa,deci e julit rau pe un obraz.

Monica,stiu cum e cu emotiile,eu chiar daca eram la al doilea,mai aveam un pic si lesinam de emotii,cand m-am urcat singura spre sala de travaliu.Nastere usoara si sa dea Dumnezeu sa ai un bebe sanatos caci acesta este cel mai important lucru.

Mihaela,daca soacrei ii este mila de nepot ca nu are spatiu,de ce nu vine ea la doua camere si sa mergeti voi la patru????

Ghinetz,esti bine?nu ai mai intrat demult.Hai mai vino pe la noi chiar daca nu ai reusit sa-l intarci pe strumf,eu tot ii mai dau noaptea,asa ca....

Lia,Lorinaoo voi ce mai faceti???

Si demult demult nu am mai vazut pe mama samurailor,Nikole,floarea soarelui de la Piatra(apropo,am trecut pe acolo cand am fost la munte si mi-as fi dorit sa ma intalnesc cu tine,dar pe drum m-am gandit si nu aveam un nr de telefon.)
Gabi Arama,ce mai fac iezisorii??Nici pe Lia de la Tecuci nu am mai vazut-o pe aici.
Jadi,mai ai ,mai ai de lucru???Mai ia o pauza.

Simo,felicitari,scuze pentru intarziere.

Luna,esti mai bine acum?

Mami,si a-ti scapat de soacra???Lasa ca o sa scapi de tot cand vii in Romania.
Si pentru ca am scris prea mult si nu stiu ce fac pruncii prin bucatarie,se aud tot felul de zgomote,purced acolo ca sa nu mai faca nu stiu ce minuni.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput