Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)
Raspunsuri - Pagina 6
CarlaV spune:
Mie homeopatul mi-a spus ca este suficient un sfert de doza de oscillo. Noi luam si mai putin, cate un dop de la doza, cred ca inseamna 20% din doza. Pana acum a functionat si la noi si la copil.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Bulgaria 2008
www.americanshop.ro" target="_blank">Produse americane originale
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
brazuca25 spune:
Helou!! In sfarsit am si eu net ca mi se stricase calculatoru' si am mesterit la el tot weekend-ul. Bine ca m-a facut mama desteapta (si modesta) si am reusit sa il formatez fara sa pierd pozele de pe el ca muream daca le pierdeam!
Multi pentru strumfii inca bolnaviori. Noi am cam scapat, mai avem doar mucii. Si astept rezultatele la sumarul de urina sa vedem ce facem mai departe.
Mi-a fost dor de voi zilele astea!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
musso17 spune:
oaana,ai dreptate,dar obisnuiesc sa acord circumstante atenuante oamenilor,cu atat mai mult daca tin la ei...si credeeeeema ca aveam asa o replica ca imi statea pe varful limbii,dar m-am abtinut...
pe mine nu ma deranjeaza progresele,ma bucur,asa si trebuie,suntem in epoca vitezei si nu trebuie sa facem rabat in cazul copiilor dar ma deranjeza exprimare"uite,al meu face,zice,drege"...daaa,asta e,si eu sunt mandra de copchilul meu dar sunt mai rezervata in laude...
am si eu beladona in casa,inclusiv cantitatile si timpul de acordare dar cand are febra nu mai rationez si ma bag la astea alopate...mie dr mi-a spus de un tub de oscilo cam trei zile daca sunt simptome vizibile...acu ce sa zic,merg asa.
ioanaiub spune:
buna dimineata,
fetelor, voi unde gastiti remediile astea homeopate? la farmaciile obisnuite sau la farmacii specializate?
ca eu am intrebat la cateva farmacii aici la noi si s-au uitat la mine ca la ciudati
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
www.sanatate-vitalitate.ro/" target="_blank"> Descopera vitalitatea de zi cu zi!
musso17 spune:
ioanaiub,beladona am luat-o din farmacia homeopata,iar oscilo il gasesti si in farmaciile alopate.
noi iesim la plimbare si la piata,am ramas fara fructe si legume,iar azi sunt bucatar sef.
sunflower1979 spune:
buna ziua dragele mele!
am mai aparut si eu in peisaj si vreau in primul rand sa o felicit pe Dana pentru vestea cea minunata, bb 2! mi s-a facut pielea de gaina cand am citit si m-a impresionat foarte mult si legatura ta cu sotul si felul in care l-ai anuntat! sa-ti dea Domnul o sarcina usoara si un copilas la fel ca Daria, minunea scumpa!
apoi vreau sa urez multa, multa sanatate copilasilor astia bolnaviori! a inceput sezonul virozelor si e tare greu sa-i ferim de toate. slava Domului, Denis e bine, a fost si el putin mucos dar cu oscillo si inca un remediu homeopat - mercurius solubilis, care e bun pt inceputurile de raceala( nas infundat, muci, stranut) - in cateva zile am scapat doar cu atat. si am descoperit ca-i place sa-i pun apa de mare in nas, el care nu suporta sa ma apropii de nasul lui cu nimic. acum se distreaza cand simte cum il pulverizez. o data l-am dat de 4 ori in fiecare nara, ca nu se mai satura.
tot din cauza ca sunt in urma cu cititul nu am putut sa raspund catorva fete atunci cand a fost cazul. de exemplu, cafera...nu stiu daca iti amintesti ca am patit si eu cu denis ca dupa cateva zile de temperatura sa-i apara bubite pe tot corpul, mai putin pe membre. am mers la doctor, mi-a dat zyrtec si nu mai stiu ce, dar vorbind cu karligutza, am descoperit ca acele bubite erau de la febra si nu i-am dat nimic, iar bubitele au trecut in 3 zile. acum daca ilincai i-au aparut din nou, nu stiu ce sa zic...daca i-ai dat antibiotic e posibil sa faca alergie la el. si imi exprim si eu indignarea pt usurinta cu care medicii astia recomanda antibioticul si tratamente puternice pentru orice.
haideti ca trimit mesajul cum e si mai continui...
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)
ioanaiub spune:
oscilo folosesc si eu, la Mara, ca la David e apa de ploaie, el imediat cum are muci cum da in bronsita si apoi sa te tii tuse ...
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
www.sanatate-vitalitate.ro/" target="_blank"> Descopera vitalitatea de zi cu zi!
oaana spune:
ioanaiub,incearca la o farmacie sa-i rogi sa-ti aduca,uite iti fac o lista cand am timp,daca nu gasesti si nu o sa-ti aduca,ma ofer eu sa-ti cumpar necesarele si ti le trimit prin posta.
Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.
www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
ioanaiub spune:
Oana, multumesc mult. Astept lista cand ai timp. Vreau sa merg la un medic aici la noi in oras, sa ma sfatuiesc si cu el sa vad ce pot face pentru David, ca vad ca e tare sensibil la raceli, se complica imediat si am incercat o gramada de medicamente fara rezultat (sau poate nu am avut eu rabdare sa vad rezultatele)
as incerca si altceva, el ar putea sa-mi dea un tratament personalizat ...
Luna1 spune:
Eu tot racita dar mai bine iar azi s-a trezit si Lis cu muci. Ei lasa ca trecem si peste asta.
Ooana tu vrei sa fii gravida? Faci si bb 3? Ma bucur pt tine daca esti, mai ales daca te bucuri si tu.
Alina mami de Anya si Arina . Ma bucur de succesele fetelor iar faza cu gradinita si zaharul e super.
Ioana sa scapati de bronsite.
Musso tu esti ca mine eu am zis ca o sa aflu cand are Adelise masele cand o avea vreo 5-6 ani ca acum cum ma prinde cum ma capseaza, si rau nu asa oricum, mi-a dat sangele la un deget. Carnivora mamii.
Monica nastere usoara, nu-mi vine sa cred ca esti la termen deja, parca ieri ne anuntai, sa ai parte de Ana-Maria sanatoasa si frumoasa ca Andreea.
Sunflower ma bucur sa te recitesc.
Mi-e dor si mie de multe fete dar nu le mai enumar ca sigur uit pe cineva. Va asteptam fetelor.
Anto vacanta frumoasa in Romania. Drum bun.
Mychy poate soacra va sugereaza sa faceti schimb mai stii?
Mamii ce ma bucur ca ati scapat de soacra, cum ati reusit?
Fug la treaba.
P.S. Am observat ca si eu ca si Alina/Anya nu prea scriu multe de progresele Adelicioasei mele ca mi se par normale, da, cred ca e normal la al doilea sa le vezi, sa le apreciezi dar sa le vezi normale. De acum insa voi scrie mai des despre progresele ei ca asa e corect.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)