Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)
Raspunsuri - Pagina 15
ioanaiub spune:
Mara de vreo doua zile se plimba prin casa cu stetoscopul dupa gat si se admira in oglinda de pe hol ...
copiii mei dorm de amiaza pe la ora 12 (ei se trezesc devreme si li se face repede somn) ... inainte de culcare le mai dau un fruct, in ultima vreme mere, ca am cumparat de la livada, si pana mananca se uita la un desen animat ... la ora 11,45 Mara se infiinteaza in sufragerie, cu telecomanda in mana si ne cere sa-i punem Thomas, ca acum asta e in topul preferintelor lui David
Mara nu zice prea multe, doar tata, mama, dada (David) dar in schimb vorbeste tot timpul pe limba ei si se supara foarte tare daca noi nu o intelegem
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mamii spune:
Pai sa mai scriu si eu de ...performantele plodului..Bea apa singur cu cana FARA SA SE UDE ..dar dupa ce termina de baut o rastoarna pe el... foarte inteligent nu?!Alearga, se catzara pe orice..daca nu ajunge unde vrea el ..ishi aduce scaunul ..doar nu e asta o problema.Stie clar unde nu are voie si in ultimult timp cand se enerveaza si vrea sa ma bata si nu il las ia mainile mele si vrea sa ishi traga cu ele peste fata...Altceva ce sa mai zic?Pune telefonu la ureche si zice ''aa da!'' dar mai intai apasa pe butoane ca sa se aprinda ecranu..caci altfel nu e functionabil nu?!Nu se uita la tv dar ii place sa schimbe canalu... si multe multe altele....
Revin cu nishte poze mortale in curad sper eu
Timi07 spune:
Of ce de copilashi bolnaviori, sper sa se faca toti bine cat mai repede.
Am vazut poze cu Emily si Adelise, doua frumoase.
Vai Luna ce draga mi-e poza unde-s fratiorii in carucior si Lis se uita cu toata dragostea la Cosmin.
Probablil ca nu stiti asa ca va spun eu cum le zice la pantofi in engleza: shiu-shiu sau ciuu-ciuu depinde de.....dispozitie.
Orice cuvant pe care incearca sa-l spuna si contine un L e motiv de amuzament pt noi pt ca la L limbuta vine muuult in afara. Va dati seama ca imi vine sa o mananc cand zice hello la toata lumea. Nu chiar la toata lunmea ca are criteriile ei de selectie.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
musso17 spune:
Eu i-am facut infuzie de ceai de trei frati patati cand a avut dermatita atopica si-l stergeam pe fatzuca,mai puneam in cada...am inteles ca are efecte miraculoase luat pe cale orala un timp.
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 Eu i-am facut infuzie de ceai de trei frati patati cand a avut dermatita atopica si-l stergeam pe fatzuca,mai puneam in cada...am inteles ca are efecte miraculoase luat pe cale orala un timp. |
Intreb pentru ca la copiii mici nu se da pa cale orala. Dar cat de mici nu specifica.
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza auuu, urechea! karligutza sunt mamica Adelutei |
...si de ce nu raportezi la moderator?