Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza! Ioana mare dreptate ai, daca acum in octombrie sunt asa multi strumfi bolnaviori...pana terminam cu frigul o sa mai tragem.

Ma pregatesc sufleteste pt ROR maine. Ma rog sa iasa bine tot. Trebuie sa profit acum ca este sanatoasa si nu are nici macar muci, ca eu iar am racit si sigur se ia si la ea.

Eu vad ca incep sa fiu mult mai exagerata decat anul trecut. Eram mai relaxata si o lasam mai lejer imbracata, fara caciulita fara 'nspe straturi de hainute, acum parca am luat-o razna, nu stiu cum sa o imbrac mai gros. Caciula e nelipsita afara inca nu am inebunit asa tare sa ii pun si in casa. Incerc sa ma relaxez putin si sa imi mai revin sa nu mai infofolesc copilu'.

Ma dau batuta in lupta cu curatenia (scuzati cacofonia). Desi e placerea ei sa ma ajute cand fac curat, dup-aia tot placerea ei e sa faca in urma mea si mai multe frimituri si mizerie la loc. Si dupa aceea sta si ma cearta ca nu fac curat in sensul ca se opreste langa ce i se pare aiurea...scame, frimituri, o haina pe jos, orice, si incepe sa ma strige si sa arate insistent cu degetelul sa imi arate ce chioara e mami ca nu vede ca e mizerie pe jos!
Ieri se plimba victorioasa prin casa cu odorizantul de wc pe care il smulsese de la locul lui. Scapase fata in baie.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineatza.
brazuca,trebuie sa fie tare haioasa,parca mi-o imaginez asa cu un botic si uitandu-se pe sub sprancene la tine.

si eu am patit ultima data,ca dupa raceala lui mihnea sa am tendinta sa-l infofolesc,e normal,suntem speriate,nu mai vrem sa se intample...stiu sentimentul,eu ma potolesc asa,stiu ca ei nu fac rosu in gat,febra si alte alea de la frig ci de la bacterii si virusi,asa ca pot eu sa-l infofolesc ca virusul nu o sa zica"stop,pe asta nu-l atatc ca e imbracat bine"...asa merge la mine.

multa sanatate puiutilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Brazuca ce scumpa trebuie sa fie Deni cu odorizantul plimbandu-se prin casa. Alessia inca nu s-a bagat in WC, desi ia cate o bucata din hartia igienica si insista sa o arunce la WC (si mami sa ridice capacul) insa sub supraveghere, nu o las singurica in baie pt ca mi-e frica de toate produsele pe care le poate gasi - desi cand punem masina la spalat, ea ridica balsamul si mi-l da, stie ea ca e nevoie, detergentul e mai greu si nu-l poate ridica.

Ce de vesti cu strumfi bolnaviori, bietii de ei, insanatosire grabnica si cat mai putin griji mamicilor.

Nikole, ma bucur sa te citesc insa nu in asa o pasa cu Albastrel bolnavior. Imi pare rau, sper sa gasesti medicul atent si care sa se implice sa faca Albastrelul bine.

Cu vaccinurile, nu mai spun nimic, noi le-am facut, am facut si ROR. Am mai spus eu odata, dupa parerea mea, dar e a mea, desi documentata de la sora doctorita mea de incredere, este ca vaccinurile multe pot face rau si anume un raspuns imunitar gresit/exagerat sau dezechilibrat INSA eu sunt foarte bucuroasa ca au aparut vaccinurile, ca nu mai exista epidemiile care in secolele trecute decimau la propriu populatia si ca exista aceasta posibilitate sa ne protejam copiii. Si cred ca daca am renunta cu totii la vaccin, ne-am intoarce la epidemiile ingrozitoare care au dus si la aparitia acestui lucru foarte folositor: vaccinul. Poate de aceea spunea dr acela la TV ca sunt minunate. Si sincer, bine ca exista aceste vaccinuri.
Mie dr noastra ne-a propus si optionale, parerea ei este ca nu este nevoie sa facem toate cele existente insa se gandeste mai serios la unul care ar avea de a face cu o pneumonie mai grava. Nu stiu si nici nu am studiat problema, avem timp.

Luna, foarte pertinenta parerea ta. Ai mai spus tu odata ceva ce am tinut minte: ca orice alegere am face, oricum vom lua cu noi in viata un bagaj de indoieli si regrete, dar oricum trebuie sa facem alegerea pe care o consideram cea mai buna ca parinti, bazandu-ne pe instinct si pe cunostinte.

Noi suntem bine in rest, slava Domnului inca nu am racit si nici nu dorim, avem in schimb 3 canini care au spart gingia. La cel de-al patrulea nu se vede nimic. Totalizator: 8 dinti, 4 masele si 3 canini. Ohoo, avem multi dar si de sosit mai sunt.
E cuminte si vesela, inafara ca face cu mana la plecare acum spune si Pa, de fapt mai mult Ba, ba, ba si da din mana.
Ah, si de cateva zile pe fata mea o cheama Ada, si anume daca o intreb cum o cheama spune A-da invariabil, asa ca daca ea asa vrea asa este. Pe mine ma bucura ca recunoaste intrebarea, nu ii mai sugerez eu ca o cheama Alessia ci o intreb doar cum o cheama. Deh, daca ea vrea, Ada este.

Va pupam si va uram o zi frumoasa. Inca e liniste la birou...cred ca sefii

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Am editat sa mai albastresc pe ici pe colo cate un nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza si de la noi.cafera, cum se prezinta ilinca??????sper ca sunteti bine!
brazuca, bafta maine. o sa fie bine. da-i Tuya azi si maine si poimaine.
nikole, nu mai stiam nimik de voi de ceva vreme. imi pare rau de strumful bolnavior. si andrei a fost tot asa acu ceva vreme. of, ce-am mai tras cu el.........pana urma tot cu antibiotic ne-am salvat
oaana, sanatate mult si voua!!!!!of, iar s-a umplut strumfaraia de muci!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

claucia cred ca s-au vorbit fetele astea sa se "boteze" cum le vine lor. Denisa e DEDECA. Deja asa o strigam si noi: DEDE in loc de Deni.

Mychy azi ma duc sa ii iau tuya si sper sa fie bine. Am asa un nod in stomac ce nu cred ca o sa treaca prea curand.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetelor, multumesc mult ca ati fost langa mine. Sanatate multa puilor bolnavi!

Noi peste noapte am ramas acasa si ne-a ajutat Dumnezeu sa trecem cu bine. A dormit linistita, nu s-a trezit decat o data si nu a plans dupa lapte. Dimineata s-a jucat cu Alexia si era vesela. I-au mai aparut bubite pe pipt, dar a palit pata de pe fata. Am tot strans informatii despre dr si clar voi merge la Bucuresti.. Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Neatza si de la noi.Sanatate strumfilor bolnaviori,inclusiv al meu care tuseste ca un magarus.
Vad ca vorbiti de vaccinuri optionale,eu as face prevenar-ul ca mi-e frica rau de meningita.Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Stire de ultima ora Alex ishi scoate mucii din nas cu deshtele shi apoi ii mananca ce baiat dajtept are mama

Multa sanatate strumfilor bolnaviori..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamii

Stire de ultima ora Alex ishi scoate mucii din nas cu deshtele shi apoi ii mananca ce baiat dajtept are mama

Mami de Escroc Sentimental13/07/07

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamii

Mami de Escroc Sentimental13/07/07

super tare

Mergi la inceput