Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Caferuta pupici Ilincai, poate totusi nu e alergie la albus ceea ce ar fi un lucru pozitiv.

Mychy da e energetica rau, si era cald rau, mai tarziu i-am dat si boleroul jos insa si aici se gasesc mamici care se uita in calendar, zic "mda e octombrie, ce daca sunt 23 grade, vesta pe ei ca e aproape iarna". Aporpos l-am vazut pe fiu-tu in chilotii care il strangeau putin, haios rau.

Sunflower chiar nu ma cred inteleapta insa asa am judecat eu, si eu ma voi mai gandi daca ii voi face rapelul cand va fi momentul (la 5 ani aici) pentru ca va fi mai mare. Apropos stii ca am o slabiciune pentru Denis pentru ca e nascut de ziua lui fiu-miu? Binenteles el e nascut de ziua lui dar pt mine e zi de semnificatie. Chiar sa mai povestesti de el ca vreau sa descopar asemanari de comportament.

Mamii

Mada v-am vazut pozele frumosi toti copiii dar si mamicile.

Musso fie-mea da e energetica rau si cataratoare peste tot.

Acum sunt disperata putin pentru ca incepusem sa las portitele la scari deschise asta pentru ca ea deja era foarte stapana pe coborat si urcat (in patru labe adica urca cu fata si cobora cu spatele, stiti voi) insa am facut greseala sa o tin de mana o data sa coboare cu fata si acum nu mai coboara decat asa, se tine de perete si coboara cu fata, iar daca o iau de mana alterneaza si picioarele. Ma termina ca desi e sigura pe ea mi-e frica sa o vad singura. Asa ca iar urmaresc portitele sa fie inchise tot timpul.

Va las in rest, va pupic.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Daca dupa ce se trezeste, elementele tot mai apar, trebuie sa ma internez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

offf cafera...sa fie bine!...mi se strange inima,acu am ajuns la vorbele maica-mi,mama sa nu fii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Am o banuiala ca ar fi giardia. De 2 sapt si-a schimbat prog de somn, plus ca cere lapte foarte mult, buzele sunt rosii... Nu stiu...

Poate cineva sa o contacteze le Anya20, sa-mi recomnande un dr alergolog in Bucuresti? M-am gandit ca mai bine ajung in Buc. Aici nu am incredere. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Offf cafera multa sanatate va dorim!

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Bonjour!

Diane mi_a fost dor de tine! Mai ai poze cu Dani?

Emily a inceput sa mearga...in sfarsit! E cam kamikaze de felul ei, pleaca de langa noi fara nici o frica, intra prin magazine...trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie... In rest o sa incepem reacomodarea cu bona, pt ca de sapt viitoare incep jobul.
Cred ca eu o sa am nevoie de reacomodare pt ca ma obisnuisem cu ea toata ziua uff asta este...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mada, esti o dulce! Felicitari lui Emily pentru mers, am admirat-o inca o data in pozele de la semnatura! Mult succes cu acomodarea la servici, imi pare rau ca n-ai putut sa stai mai mult cu Emily, stiu ca e greu... Iti dau PM cu linkul catre pozele cu Dani, nu sunt foarte noi, dar nu stiu daca le-ai vazut.

cafera, multa sanatate Ilincai!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

Buna seara!
Cafera, sanatate Ilincai si multa putere voua, poate ca nu e nimic grav, insa e bine ca te-ai hotarat sa vii la Bucuresti. Nici eu nu prea am incredere in medicii de provincie.

Am vazut-o pe Lis care e o scumpica si o frumoasa. Hainutele ei sunt super si se vede ca mami a ei e o cocheta!

Eu mai pai cu scrisul, insa va citesc in fiecare zi. Saptamana asta o sa fiu f ocupata pt ca ii amenajez dormitorul lui Mihai. Maine ma duc la Ikea dupa mobila, insa din pacate nu am gasit patutul . O sa ii iau cand o sa-l aduca, sper cat de curand. Asa ca o sa fie deocamdata camera incompleta.

Hai ca mai vb. Va pupam!

Mihai si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Slaba activitate.
Luna,ghici ce frumoasa am vazut eu in poze???
Cafera,sanatate multa multa,of stiu eu cum e,ii am tot timpul bolnavi de cand a inceput Iosua gradinita.
Aaron e pocnit rau,tuse ,curge nasul,nu papa,e letargic....am fost la medic,dar nu ii mai da antibio,deja a luat de doua ori,si nu face febra.Mi-a dat doar antitusive si fluimucil...insa mie mi se rupe inima cand il vad cum arata,parca e un pisoi bolnavior.
Asta e,cu incalzirea globala nu ne astepata nimic bun,ci multe boli si diverse mutatii,asa ca :cu Dumnezeu inainte.

Mami,nu am vrut sa te sperii cu acele linkuri,eu sunt in ceata ca si tine,dar nu ii fac ROR,ci numai antirujeolic.Am discutat cu sotul meu si am ajuns la aceasta decizie.Rujeola e mai grava din toate si e bine sa-l protejam...

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Seara buna...

offff, vad multi puiuti bolnaviori...multa sanatate, si insanatosire grabnica!

Albastrel e racit bocna si el, deja am urmat doua scheme de tratament, nu vad nici o imbunatatire,tuseste, e plin de muci, abia respira,nici titi nu poate papa, nu mananca bine,nu doarme bine, se trezeste nervos ca nu poate respira, si tot asa...

maine il duc la alta clinica, sa vad unde, nu stiu unde sa mai sun, sa gasesc un medic...un alt medic

vad ca vorbiti despre vaccin, eu chiar sunt intr-o ceata totala, al meu e de parere sa ii administram vaccinurile obligatorii, japonia e plina de epidemii acum...

offff...

in rest....am vazut poze cu Lis, si Emily, sunt doua don'soare reusite, absolut superbe!

sanatate multa va dorim!

"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Of, Caferuta iti inteleg supararea, noi am patit-o urat anul trecut cu David, tot asa i-au aparut niste blande mari, dr a zis ca e urticarie dar nu treceau cu antihistaminice si dupa doua zile a inceput sa i se umfle incheieturile si sa se invineteasca, am ajuns de urgenta la spital si l-au pus direct la perfuzii ...
e foarte bine ca vrei sa mergi la Bucuresti, poate ii poti face investigatii mai amanuntite, noi nici in ziua de azi nu stim care a fost cauza pentru reactia aceea urata a lui David, banuim ceva "exotic", vreun parazit luat din Turcia, nu stim exact pentru ca la noi nu aveau culturi pentru asa ceva
sanatate multa si speram sa nu fie nimic grav

sanatate si celorlalti puiuti bolnavi, Aaron si Albastrel, si ai mei sunt "capsati" si eu raman la concluzia mea: tot mai bine e vara
cand ma gandesc ca suntem abia in octombrie si mai avem de tras pana in primavara imi vine sa-mi iau campii
nasol de tot cu bolile astea si nu stiu de ce David e asa sensibil, poate pentru ca am avut prea multa grija de el

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput