Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fetelor eu m-am impacat cu alegerea facuta, cred ca o data ce hotarati ceva asa sa ramana si nu mai cautati ca intrati mai rau in ceata.

Am descoperit si eu Picasa.

Poze diverse aici

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata ,

Haideti la o ca e fierbinte si buna sa va treziti si sa va incalziti

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1
Am descoperit si eu Picasa.

neatza. mama da' ce eleganta era Lis......si ce cald era la voi.........vad ca o "calesti" ca am vaz o fetita cu vesta si fiita era cu bulanele goale. e super energica......n-ai treaba cu ea!!!!!!!!!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna dimineata!
fetelor, ce teama m-a luat citind link-urile astea despre vaccinare! eu nu mai pot da inapoi, l-am vaccinat si totul a fost bine pana acum. ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de copiii nostri indiferent de decizia pe care am luat-o/ o vom lua, caci numai el stie daca am facut bine sau nu.
citind postarea inteleptei Luna m-am mai linistit un pic . ce sa facem daca suntem pusi sa alegem intre 2 rele, de unde sa stim noi ce va fi in viitor, care e raul cel mai mic? ufff!
ma gandeam ca daca nu facem rapelul, e posibil sa faca bolile copilariei la scoala si poate n-o fi asa rau ca in cazul unui adult? ce aiurea ca ne bazam pe niste doctori care in cele mai multe cazuri nici nu se informeaza si merg in directia curentului general!
trecand peste asta vreau sa zic ca am vazut cateva pozici ale puilor de luna. mai, tu chiar ai imbracat fata in rochita si sosete! ai niste copii minunati! sper sa va impliniti si visul cu adoptia!
acusica merg sa vad si pozele lui mada, careia ii doresc acomodare usoara la reintoarcerea la servici. si vreau sa-ti mai multumesc pentru niste cuvinte de incurajare pe care mi le-ai spus la un moment dat, inainte de a veni in tara.
musso imi plac tare mult postarile tale; sunt amuzante cu cate boacane si problemute te tot confrunti. dar asta cu "paznicul" e chiar serioasa si sper sa nu mai fie astefel de ocazii in care sa te temi pe strada.
o zi buna!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna dimineatza.
luna,fetita ta e o printesica superba si haioasa foc,ma bucur sa vad ca sunt si alti copii care se urca in toate cele.

pe fii-miu ultima data l-am gasit incercand sa urce in gunoi.

sunflower,multumesc ...da,treaba cu "paznicul" e intr-un mare fel,probabil ca daca nu ma speria stateam in banca mea ca sunt multi nebuni pe strada,dar asa...nooop,azi am trimis plangerea la firma,i-am rugat sa-i aplice o atentionare,daca nu,data viitoare,sper sa nu mai fie,sun la 112.

o zi buna

Mergi la inceput

sa va spun ce am citit despre olita,5 lucruri pe care sa nu le faci:
1.nu inainte de 18 luni,se pare ca au capacitatea mentala intre 18 si 24 de luni,dar nu e nimic anormal daca nici la 3 ani nu fac la olita.
2.nu incepeti antrenamentul cand aveti in plan,intr-o saptamana, sa-i schimbati bona,cresa sau altele care l-ar putea frustra.asteptati pana se obisnuiesc cu schimbarea.
3.daca arata un interes este minunat dar nu-l fortati sa invete mai repede decat poate,se poate ajung la constipatie...probabil ca asociaza si devune o corvoada
4.nu va luati dupa rubedenii si metodele lor,trebuie asteptat ca,copilul sa arate interes.copilul nu-si poate controla sfincterul inainte de 18 luni si daca auziti chestii de genu,varul nu stiu care a invatat la 12 luni sa faca la olita,zambiti si raspundeti ca noi avem un plan si nu ne ingrijoram.
5.daca nu reuseste,nu va enervati sau pedepsiti copilul

sper ca v-au fost de folos,mie mi se par rezonabile informatiile.

am tradus eu,cam anapoda dar poate se intelege...e de pe babycenter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

Luna nu cred ca trebuie sa iti mai spun yo ...dar ai 2 copii foarte foarte frumosi!sunteti o familie foarte foarte frumoasa!imi place tare mult cum are grija Cosmin de Adelicioasa...Iar Adelicioasa cu pelerina de ploaie e MORTALA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fetelor, eu astept iar dictorita. Ilinca are blande mariiiiiiiiiii si sunt disperata.

Mergi la inceput

multa sanatate ilincai
si eu ma lupt de o luna si mai bine cu niste blande mari care daca le scarpin,ceea ce se si intampla,se lungesc..cumva,apoi supureaza...cred ca am alergie la ou caci am facut o crema de zahar ars si m-am umplut...trebuie sa ma bag la niste analize,daaaa cand???!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cafera

Fetelor, eu astept iar dictorita. Ilinca are blande mariiiiiiiiiii si sunt disperata.

Mamica de printese

imi pare rau. sper sa fie bine. am citit ca e total contraindicat sa vaccinezi copilu care are alergie la ou.......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput