Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (109)
Raspunsuri - Pagina 16
cafera spune:
Vai de capul meu. Prin ce emotii am trecut... Nu doresc la nimeni.
Au inceput sa paleasca bubele, dar eu tot speriata sunt. Am vorbit cu 10 dr si au vazut-o alti 3, pana m-am hotarat: gata, ii trebuie liniste. E pe regim strict: fara lapte, carne, oua, biscuiti... A mancat saraca doar mere si cartofi fierti si a fost o dulceata, asa de intelegatoare. Mi se rupe inima si fug sa mai trag o serie de bocete. Sanatate va doresc din tot sufletul.
brazuca25 spune:
cafera
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
cafera spune:
Aaaaaaaaaa...si daca nu era mama mea la mine, cred ca o luam razna. Asa m-a sustinut, mi-a facut treburile, a stat cu Ilinca cand oboseam eu si a mai si plimbat-o pe Alexia. Astea toate printre dureri de rinici. Saraca MAMA.... Nu stiu cum de nu se plange niciodata.
cafera spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brazuca25 cafera mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz |
Si eu va pup. Ati facut vaccinul? Ce face Dadaca? Parca asa isi spune, nu? E foarteeeeeeee frumos numele, sa i-l pastrezi.
brazuca25 spune:
maine facem vaccinul. Dedeca isi spune ea si mai ales cand sta la "povesti" cu jucariile ei.Atunci scoate multe "cuvinte" noi.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz
claucia spune:
Pup si eu fetele cu bubite palite, draga de ea, si pe Ilinca si pe Alexia le pup precum si pe Dedeca cea vorbareata.
Of, Cafera, cred ca e greu cand nu stii si pare ca nici doctorii nu stiu, sunt emotii mari si tu esti o puternica.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
mamii spune:
gata mai fetelor ..
Deci cat mai apuc poze noi coleasha http://www.flickr.com/photos/25237392@N04/
si in curand si filmuletul
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamii cafera daca vrei te dau eu in ''gat'' la moderatori |
PARACIOASELOR!!!!!!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!