FIV 197
Raspunsuri - Pagina 9
Fragutza spune:
Mihaele, si eu am aderente, am avut trompa dreapta extirpata. Nu mi-a zis niciun medic ca ar afecta la fiv. Mi s-a spus insa ca ar fi aproape imposibila o operatie laparoscopica de desfundare a celeilalte.
Pupici,
Raluca
mihaele spune:
Ralucapaun multumesc frumos pt raspuns nu mai stiu caut cauze pentru nereusitele mele si ma gandeam ca poate si asta este o cauza te pup
Sheritra spune:
Am vazut emisiunea la PROTV, f frumoasa si emotionanta, am avut lacrimile in gat, mi-am adus aminte de tot, cum era fara copil, cat de greu si cata disperare, grea si crancena lupta ducem noi! Bravo fetelor! Felicitari si toata stima si respectul pt prestatia voastra la emisiune! V-a recunoscut fata pe toate si sunt mandra de voi !
Nusy , ce-am auzit, esti mamica? Felicitari imense si sarcina usoara fara emotii! Bravo tie, sa fie bb sanatos si sa creasca mumos!
N-am apucat sa citesc din urma, dar toata lumea iti tine pumnii Kora, asa ca ti-i tin si eu
Eu de joi am inceput stimularea cu 3 fiole de menogon, vineri merg la eco in z9 de stimulare sa vedem ce are in cos puicuta!
Tin pumnii la toate fetele in focoase!
Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)
psj spune:
Mihaele eu am burta plina de aderente de cand mi-au scos ovarul si trompa , eu am aflat doar la cezariana. Am facut si tratament cu antibiotice dupa asta ca sa nu fac infectie. Mi-a zis dr. ca a curatat ce s-a putut dar au mai ramas pe partea anterioara a uterului ca nu putea ajunge. Sau ceva de genul asta, n-am retinut exact ca eram cam ametita.
Deci eu as zice ca se poate si cu.
Ati vazut emisiunea?
Eu am vazut-o, chiar daca s-a insistat pe fiv cu donator e foarte bine ca s-a vorbit, e un inceput.
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
KITTA spune:
Ati vazut emisiunea? Scurta, cuprinzatoare, la obiect si f. sensibilizanta! Probabil numai penrtu noi cele care stim prin ce trecem....
FELICITARI fetelor care au luat parte si celor pe care le cunoastem si celor pe care nu le cunosc personal! bai, dar ce ati tinut secretul, ca se vede treaba ca s-a filmat mai asta vara!
Ce ziceti sa punem de o demonstratie in fata Guvernului sau ceva de genul? Poate asa vad si autoritatile nr. nostru! Vorbesc serios, dar nu stiu cum vor veni toate fetele din toata tara!
PROPUNERE: sA DESCHIDA CINEVA UN CAPITOL (CA EU NU STIU!) UNDE DOAR SA NE SCRIEM NUMELE (CEL REAL!) PENTRU A SE VEDEA CATE SUNTEM si asta numai dintre fetele care activam pe acest forum, dar ganditi-va cate sunt care nu sunt pe acest forum, poate pe altele sau chiar si mai rau cele fara posibilitati de a accesa macar un internet!
Haideti, veniti cu propuneri, care ce ii trece prin cap, sa facem ca emisiunea sa continue intr-un sens pozitiv. M-am incins rau de tot, desi nu ascund si eu sunt una care am posibilitati de a merge in strainatate, dar mi se face rau cat am cotizat la bugetul Ministerului Sanatatii si macar ca alte fete fara posibilitati sa aiba parte de ceva de acum incolo!
brunadria spune:
ralucapaun, mihalele, si eu am trecut printr o extrauterina obtinuta prin fiv, mi au extirpat trompa dreapta si cealalta e plina de aderente, imposibil sa fie curatata nici laparoscopic. in curand incep al 2 lea fiv , doctorul zice ca nu afecteaza cu nimic, daca e sa reusim , o sa reusim, asa ca succes, de data asta vom reusi toate.
va pup
mihaele spune:
KITTA bravo si eu am scris si am propus acelasi lucru fetelor de la campanie sa iesim in starda sa vada cate suntem si asa se afce mai bine cunoscut cazul nostru eu sunt dispusa sa fin cu toata familia
Psj multumesc frumos ma-m linistita ma gandeam sa ma operez dar vad ca nu are rost multumesc din suflet
Fragutza spune:
Suuuper emisiunea, felicit si aici fetele cu initiativa!
Doamne ajuta sa aiba un impact puternic!
Raluca
rubia spune:
Hello!
Vreau si eu sa va intreb la cate zile de la ET cu blastocisti as puea face un test de urina ca cel de sange cica tre sa-l fac pe 30 oct;
Deci povestea este urmatoarea:
14 oct-pregnyl (10.000 UI)
16 oct -punctia
22 oct-ET
30 oct -Bhcg
Cam la cate zile se poate incerca un test ,pt ca desi am zis ca nu fac nici unul parca nu mai am rabdare.
P.S.:Am urmarit emisiunea si ma bucur ca s-a discutat,desi s-a insistat mai mult pe partea cu donator(n-am ajuns inca in situatia asta)