FIV 197
Raspunsuri - Pagina 10
mihaele spune:
Ralucapaun iubita urmeaza sa fac histeroscopie ,cariotip,histerocompatibilitate HLA si celule NK am inebunit vreau sa le fac si peastea ca sa stau linistita te pup
Moniland spune:
Fete dragi si curajoase si mie mi-au dat lacrimile cand am vazut emisiunea. Bravo! sper sa-i fi atins un pic si pe cei care ne pot ajuta.
Sheri, la mine joi va fi ziua 9.
Kora, nu uita ca estradiolul dinainte de punctie iti zice nr. ovocitelor. Acum nu te poti lua ca va mai creste. Tin pumnii.
Moniland spune:
rubia, cred ca ziua 9 de la ET ar fi buna pt. un test de urina in cazul unui ET cu blastocisti. .
Ioanatugs spune:
Felicit si eu fetelor care au avut initiativa acestei emisiuni, e un pas important pentru noi toate!
Rubia si eu cred ca poti face un test deja, daca pe 30 ar fi testul si ai facut cu blastocisti. Cati ai pus si unde l-ai facut??
Sheri tin pumnii iubita!
Eseea spune:
Fetelor, va rog, aveti cumva un link ceva unde as putea sa vad si eu emisiunea din seara asta " Romania te iubesc"? Nu reusesc sa gasesc pe site-ul Protv decat emisiunile trecute! Multumesc, va tin pumnii la toate. Chiar daca nu scriem, chiar daca nu luptam atat de mult ca si voi ( nu ajungem la FIV poate..), va suntem alaturi!
Mami de fetita si de baietel 18+
catalina2307 spune:
Rubia mie mi s-a pozitivat in Z6 de la ET. La fel si BHcg - a fost 70 in z6. (gemeni) Succes.
Doamne imi aduc aminte cat de fericita am fost cand am vazut doua liniute. Era 4-5 dimineata. M-am intors in pat, iar la baie,iar in pat, iar la baie, am luat testul, am aprins lumina si i-am soptit sotului meu....cred ca sunt insarcinata. Nici o clipa nu m-am gandit ca o sa trec prin durerea si prin nenorocirea de mai tarziu...iertati-ma....dar mi se rupe sufletul si inima in fiecare clipa in care ma gandesc...
madalina28 spune:
Felicitari fetelor pt emisiune!Foarte sensibila, am plans cand am vazut sala de punctii/et de la Giuly,amintiri triste,urate dar si amintiri frumoase.
Va tin pumnii tuturor si toate fetele curajoase!
Madalina de Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
amzulica spune:
Rubia - mie tot cu blastocisti mi-a aparut liniuta a doua slab roz abia in ziua 14 de la ET. Deci nu te amagi cu testele din urina. Cel mai devreme tot in ziua 10 cu beta zic eu ca e bine. Acum depinde de cum se implanteaza embrionul. La mine a fost in ziua 8 de la ET.
Cami 21+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
rubia spune:
Am facut la Giulesti cu Prof Marinescu si Dr Cocei .Pe 22 oct am transferat 3 blastocisti (2A si unul putin mai lenes dar nu de categ B) .Asa ca nu stiu ce sa zic ...tot cea mai ramas din 7 embrioni initial-7 ovocite.
Acum nu pot decat sa sper desi nu incerc sa caut simptome am doar niste dureri de burta similare cu cele de la CM dar mai putin intense,in rest nimik,
Ar trebui sa am sangerarea de nidatie obligatoriu ca eu n-am avut asa ceva???(de altfel nici la FIv-urile trecute nereusite n-am avut asa ca nu stiu...)
Va pup sper sa auzim de bine.