FIV 197
Raspunsuri - Pagina 11
Ioanatugs spune:
Rubia multa bafta i-ti doresc, sa iasa cu ochisori de data asta!
Catalina2307 si eu i-mi amintesc de ziua in care am vazut primul beta HCG, era in z11 si nu aveam nici un simptom, nici o pata si nu credeam ca sunt graviduta. Asistentele de la Bios care ma cunosteau ca pe un cal breaz de la atatea estradioale si analize facute la ei, zambeau in momentul in care am intrat si inainte sa-mi dea rezultatul mi-au spus in cor: "e de bine!" Atunci am simtit cum mi se taie respiratia si picioarele nu le mai simteam de la genunchi in jos. Ce a urmat mai tarziu incerc sa nu-mi mai amintesc, pentru ca fost prea trist.
betty78 spune:
Mihaele cu toate ca ti s-a mai raspuns, pot sa iti spun ca sigur aderentele nu au nici o legatura cu un fiv nereusit. Si eu am o operatie pe abdomen din cauza unui chist enorm de 10cmX5cm si inca alte 2 laparoiscopii; chair la ultima laparoscopie mi s-a spus ca am foarte multe aderente. Apoi la aproape 2 ani am facut fiv si am ramas insarcinata in urma lui. Deci sigur nu asta este modivul nereusitei tale.
Pup si multa bafta
Sheritra sa fie cu noroc si sa ai o cultura bogata . Pup
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Eu nu am vazut emisiunea la Protv si imi pare tare rau. Ma intreb daca a inregistrat-o careva, ca tare as vrea sa o vad. Se poate?
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Rubia nu este eobligatoriu. Eu nu am avut nici o sangerare, doar ca ma dureau sanii oarecum spre exterior, dar eu sufeream de o mastoza chistica, asa ca oarecum nu prea am bagat de seama. Ce mi-a data de gandit ca poate ceva se intampla, a fost in ziua a 11 de la ET, cand am inceput sa am stari de oboseala si parca ceva vagi ameteli, dar fiind ca ma durea burta la ca CM, nu m-am gandit ca sunt insarcinata.
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cristal1995 spune:
Ok, m-am cules si eu pe acasa si acum va spun si voua parerea mea:
Sunt un pic dezamagita, deoarece emisiunea se voia pe tema INFERTILITATII DE ORICE GEN, nu doar pe infertilitate masculina, eventual cu donator… Sau cel putin asa am inteles eu. Voiam sa inteleaga toata lumea drama prin care trecem TOATE.
Ce m-a deranjat foarte tare a fost faptul ca s-a batut moneda pe “donator de sperma”, drept pentru care, dupa emisiune mi-a sunat telefonul 2 ore cu intrebari de genul “Vai, nu stiam ca tu ai probleme cu sotul... Eu credeam ca tu ai probleme, ca nu mai ai trompe!!!”. Si urmau explicatii “Eu am probleme, sotul nu...” Daca stiam ca asa va fi pusa problema, poate nu mai mergeam la acea emisiune sau nu acceptam sa mi se vada fata.
Ma simt vinovata si fata de sotul meu (in primul rand) care acum va trebui sa dea explicatii inutile cunoscutilor nostri, si fata de fetele care au ELE probleme de infertilitate. Eu intelesesem ca vor fi mai multe emisiuni pe tema infertilitatii, fiecare dintre ele dezbatand diverse cazuri.
Speram sa se puna mai mult accent pe drama psihica prin care trecem toate, indiferent de cauze, pe tratamentul extrem de traumatizant si pe costurile mari ale procedurilor.
Oricum, important este ca am facut CEVA, si cred ca asta trebuie sa fie doar o particica, un inceput din ce trebuie sa facem mai departe.
Va pupic pe toate
Aly-"Inca mai sper..."
mihaele spune:
betty78 multumesc frumos si multumesc fetelor care mia-ti raspuns am eliminat o cauza si o grija.
Rubia hai te astept cu II fetelor va pup pe toate
Dariela spune:
Cristal - Toata stima pentru aparitia ta. A fost o emisiune extraordinara, chiar daca a abordat problema dintr-o singura directie, a donatorului.
Sa speram ca va fi un punct de plecare pentru alte emisiuni, poate chiar ceva mai lungi, care sa abordeze problema in ansamblu.
Si fetelor ar trebui sa existe mai multa implicare si din partea noastra, chiar daca nu e usor. Cristal, tu stii ca cu ceva timp eu am refuzat sa discut cu presa despre o anumita situatie, acum insa as fi mult mai pregatita.
La mine durerile prevestitoare de CM au cam disparut. Dar seara mai apare asa o intepatura ici colo. Sper ca embrionasii si-au gasit un culcus caldut. Mai este un pic pana joi cand voi face beta hcg-ul.
Stie cineva in cat timp se da rezultatul la analiza de progesteron la Giulesti? Caci mi s-a luat de plimbari prin capitala!
la toate fetele
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
KoraPop spune:
'neata fetele!
Cistal, Elenada pe voi v-am recunoscut din reportajul de la TV.Toata stima pentru voi!
Eu sunt perfect de acord cu Cristal.Inca din prezentarea emisiunii din zilele trecute mi-am dat seama casubiectul e axat doar pe infertilitatea masculina din cauza careia multe cupluri ajung la FIV,costuri mari,traume psihice etc.Trebuia sa abordeze acest subiect FIV cu toate implicatiile,adica infertilitate masculina,feminina,mixta ce poate duce la FIV.Ca doar toate cuplurile care ajung la FIV indiferent de motivul infertilitatii trec prin aceleasi etape,fac aceleasi sacrificii materiale,au aceleasi emotii si stari sufletesti....,desigur e mai greu cand se face biopsie testiculara etc,nu zic ca nu e mai dureros poate si mai greu,vreau doar sa zic ca trebuia sa sulinieze faptul ca statul nu ne ajuta cu absolut nimic pe cei ce ajungem la FIV!!!!Pe TOTI!
Dar , e un prim pas....sa speram ca vor urma si altii....
Kora
CARPE DIEM!
antosit spune:
Buna dimineata si de la mine!
Acum am venit gata intepata pt. estradiol si astep sa vad ce surpriza voi avea!
... despre emisiune ce sa zic?!?Am plans ca un copil, nu ma asteptam sa aiba asa un impact(cel putin asupra mea!)Consider ca este un pas important si poate ca incet-incet va incepe si la noi sa se miste ceva!Jos palaria in fata fetelor implicate in mod direct!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
elenada spune:
Neata dragutelor
Fetele care vor sa se implice si sa dea o mana de ajutor pt a reusi in lupta cu autoritatile sunt asteptate cu mare drag la subiectul Campanie de responsabilizare a autoritatilor.
Cu cat suntem mai multe cu atat mai bine. Daca noi nu ne implicam si nu luptam pentru dreptul nostru nimeni nu o va face.
Kora Sheri Catalina bafta multa sa fie cu ochisori.
Ioanatugs sper sa iti gasesti linistea si sa incepi fivul norocos.
Multa bafta fetelor in focuri si numai rezultate pozitive celor care asteapta sa faca testul.
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!