FIV 197

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Infertilitatea este o problema la fel de grava fie ca este feminina fie masculina!Cosmarul este acelasi!Pe forumul olandez de invitro scrie un tip a carui sotie in urma unei endometrioze foarte grave(nu expun aici toata drama intinsa din 2003 pana azi)si-a pierdut ambele ovare. Ceea ce face un invitro(inhibare, stimulare punctie) pentru ea imposibil. Cauta de ceva vreme o femeie care sa le doneze ovocite (sotul fiind perfect sanatos), nu gasesc (se lovesc de raspunsuri de genul:as dona ovocite doar pentru familia mea,;nu suport gandul ca pe udneva pe lumea asta ar umbla un copil de-al meu; sunt impotriva acestui procedeu etc). Femeia a ajuns depresiva, si-a pierdut slujba, are insa norocul de a avea un sotz care si-a luat cruciada asta pe umerii lui si se zbate de unul singur!Povestea este insa crunta, la fel cum este si povestea unui cuplu in care sotul nu poate procreea! Parerea mea este ca atunci cand vorbesti despre infertilitate vorbesti despre tot spectrul nu doar despre o anumita bucata!Dar, fiind vorba despre Romania iertata-mi fie malitiozitatea, dar este bine ca MACAR se vorbeste!
Se poate urmari emisiunea aceea pe internet?

Kora, tin pumnii stransi stransi pentru tine, inceputul este promitator!
Hera01, o sa fie bine, fii increzatoare!
Maria78, iti inteleg si pe alocuri cunosc frustrarea!Din pacate pentru un procent din femeile aflate la primul FIV tratamentul nu da rezultate, este o loterie, la cel de-al doilea vor adapta tratametul. Eu am avut 10 si din cauza unui tratament tampit s-au spart toate , n-a rezistat nici unul asa ca, cu ce m-a incalzit?
Iana, multa sanatate tatalui tau!!
Claudia, te rog sa vii cu vesti bune bune, azit rebuiau sa tesune, nu???

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

E la fel de trist si apasator oricare ar fi cauza(sotul, sotia, ambii, niciunul). Procentul de reusite e cel care e si, desi n-am avut ocazia sa trec prin stresul zilelor de asteptare de la et pana la test cred ca zilele alea te imbatranesc cativa ani.

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Oana Draga mea, eu azi plec sa ii aduc la caldurica peste 3 ore, avem trei embrioni, sper ca au rezistat toti si ca o sa fie de acord sa ii punem pe toti! Va rog frumos sa va rugati pentru mine!
Tu ce transfer faci, de ziua 3 ca mine sau mergeti la blasto? Sa imi scrii ce faci, sa stii ca am sa ma gandesc la tine! te pup si succes si tie la intalnirea cu bebelusii!!!!!!!!!!!!! Eu sper sa nu ma emotionez prea tare cand o sa ni-i arate si sa fiu stapana pe situatie....
chiar voi ati primit ceva indicatii cum sa dormiti noaptea, doar pe spate??eu dor pe burta sau lateral sa stiu si eu ce am voie cand vin acasa?
O seara frumoasa la toate-toate de acasa! Sunt cu cufletul alaturi de voi si cand ma lasa moralul sa stiti ca ma gandesc la sfaturile voastre la tot ce am citit aici pe forum. Nu cred ca am sa mai intru azi de aceea va urez succes si vesti bune in orice faza v-ati afla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Oanademunckcred ca se poate urmari pe www.protv.ro.
Koradeja te invidiez pt. estradiolul tau.
Maria78se paote sa fi fsot doar ghinionul unei luni prosate, unui tratament de inceput nepotrivit tie. Totusi, da-ne cateva detalii, cu cine, unde si cu ce tratament. Ai vazut ca si fetele ti-au spus ca se poate redresa situatia pe viiotr. E usor sa nu disperi acum, dar cu noi vei reusi. Si eu ca si multe fete am trecut prin asta!
Da, fetelro, poate facem ceva concret si poate ca aceasta emisiune sa fie inceputul. Sau cum e la noi la Romanica se fac doar putine valuri si apoi atat....Dupa cum ziceau fetele ca au reactionat oamenii de la coada la FIV la acele flyere in Giuly nici nu ma mir, cum se spune Romanii isi merita soarta.
Totusi am auzit zilele astea ca s-a aprobat si 50% reducere pt. tratamente de infertilitate? E adevarat? Alegerile de anul asta poate ne aduc si noua ceva bun, ca mie una 85% imi convine de minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Darielape cand testul? Ca am eu mai mari emotii pentru tine!!!
Fetelrodupa cum vedeti la data mea, astazi sarbatoresc 3 ani de activitate forumistica. Nici nu imi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Kitta, ai stat suficient aici, mai stai 9 luni la odisee, apoi din cand in cand sa mai intri sa ne zici ce-ti face puiul.

Luca, ce mai faci?

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Iana_mari nu am ajuns sa le iau, pentru ca am avut o saptamana grea: sotul a tamponat masina cu un taximetrist, iar unchiul meu care se chinuie de 10 luni cu cancerul, a fost trimis acasa pentru ca e pe moarte. Asa ca ma asteapta o saptamana si mai plina: de mers la Casco, service, plus ca asteptam din clipa in clipa decesul fratelui mamei in varsta de doar 52 de ani. Maine dimineata merg sa-mi iau analizele si la 10:30 am programare la Giulesti la dr. Dracea. Sa vad ce zice si d-sa si daca va trebui sa mai amanam o luna FIV-ul, o s-o fac, ca sa ma linistesc un pic. I-mi pare tare rau si de tatal tau, nici nu stiu cum sa te mai incurajez, crede-ma!
Claudia79 felicitari pentru cei trei embrioni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

KORA te pup si Dumnezeu si MAicuta Domnuli sa te ajute de data asat stiu prin ce ai trecut pana acum eu ma tin dupa tine si eu am 3 fiv-uri nereusite dar acum tu faci bebe reusesti si hop si eu dupa tine prin aprile la anul.Ati dorec tot binele din lume si un BETA Hcg MARE
Fetelor va pup pe toate si DD sa sa va ajute pe toate sa aveti II si bebei sanatosi si frumosi va pup pe fiecare in parte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Intrebare (ca-s disperata )La Et se face injectie in popou ca mi-e tare tare friga am devenit obsesivo-compulsiv numai la injectia aia ma gandesc???!!!La o adica se poate face si in picior sau bratz?mercicuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Buna fetelor va rog daca stiti spunetimi si mie ca nu ami mai gasesc linistea eu sunt operata de sarcina extrauterina stiu ca am aderente de la operatie stiti cumva daca aderentele are vro legatura cu fiv nereusit oare are importanta aceste aderente de nu reusec . VA rog daca stie cineva sa ami spuneti eu am congelat la Szeged si in aprilie vreau sa ami iau puiuti acsa si ma bate gandul sa ma operez sa scot aderentetle dar daca o fac degeaba parerea voastra conteaza enorm pentru mine cu voi ma pot consulta va pup si multumesc anticipat

Mergi la inceput