FIV 197

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Catalina tatal tau a fost un norocos.
Maria sa fie cu noroc in ianuarie.
Kora stai foarte bine
Amzulica mi-aduc aminte ce bucuroasa si plina de emotii erai cand ai iesit de la monitor dupa ce ti-ai vazut puiutii.
Ioanatugs Cum au iesit analizele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili1969 spune:

Buna dimineata fetelor,nu cred ca ne cunoastem.Am 39 de ani si iata ca m-am hotarat si eu sa fac un copil.De fapt sa-l conving pe iubitul meu sa mearga la doctor dupa doua spermograme proste (una in 2005 nr. mic de spermatozoizi, in 2007 azoopermie).Am fost cu el la dr. Damian si ne-a dat sa refacem spermograma si sa faca niste analize genetice.Eu pe 8 decembrie sant programata la dr. Dracea.Inainte sa fiu cu baiatul meu, eu am facut 5 avorturi.Analizele eu mi le-am mai facut si totul ar fi bine.Acum ce-as vrea sa va intreb:1.care sunt etapele pentru a ramane insarcinata( pe scurt va rog mult)daca gaseste ceva (spermatozoizi) sau daca da tot azoospermie;2. Cat costa analizele genetice,si tot ce urmeaza.Va rog mult,trebuie sa stiu ca sa fac imrumut la banca din timp.Nu am timp de pierdut, in mai fac 40 de ani;3. biopsia testiculara (dupa, cum se simte?)4. Nu stiu prea multe, numai ce am citit de pe net.Va multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Maria imi pare tare rau ,insa nu dispera .Totul va fi bine in ianuarie si vei avea bebicul mult dorit .
La ce clinica ai facut? scuze dar nu am retinut .

Fetelor mult succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Salutare tuturor!

In primul rand multumesc tuturor celor care ma incurajati zi de zi,nu va enumar acum,dar fiecare postare a voastra ma bucura mult.De aceea suntem aici ,sa ne imbarbatam,sa ne sustinem,sa ne incurajam.Acum am si eu nevoie de voi,dar nu uit nici de fetele dragi mie care asteapta rezultatele sau care se pregatesc de stimulare...Doamne ajuta-ne pe toate!

Am vorbit ieri cu dr. Cocei.Era si ea multumita de estradiolul meu si de cum decurg lucrurile ( culmea parca la al 4-lea fiv e mai bine decat la celelalte trei!!!).Maine la ora 12 imi va face o eco si va stabili ce,cum si cat mai am de luat in continuare.Marti dupa eco la prof poate ma duc sa mai fac un estradiol.Eu una impart valoarea la 400 pentru ovocite mature.Deocamdata pe 3 ma bazez,desi dr. Cocei zice ca vor fi vreo 5,dar sa vedem...ca deocamdata am facut o singura eco,in ziua 5 de stimulare.Amanunte va mai dau maine.

Fetelor sa nu uitati sa urmariti azi la ora 18 emisiunea "Romania , te iubesc!" de la PROTV.Am vazut-o pe Cristal1995 in prezentare ( eu o cunosc si o admir mult de tot).Un singur lucru ma deranjeaza si anume ca emisiunea s-a axat numai pe problema infertilitatii masculine si de aici nevoia de FIV.Stiu ca e extrem de importanta aceasta problema si o sustin,dar trebuia sa vorbeasca despre FIV cu toate implicatiile si cele feminine si cele masculine,de multe ori probleme sunt la ambii parteneri sau chiar exista diagnostic ca si infertilitate inexoplicabila.FIV-ul e la fel de greu de facut ( fizic,financiar,psihic etc) pentru toata lumea care face FIV.Cred ca sunteti de acord....Totusi este un prim pas si sa speram ca vor urma si altii....

Weekend frumos tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrelita spune:

lili1969
Daca iti activezi PM-ul as putea sa-ti trimit o lista de preturi.
Eu nu am facut asemenea analize dar le-am gasit pe net.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Azi mi-am luat temperatura (cu un termometru electronic), si am la o ureche 37,8 si la alta 38 , nu ma simt rau ca si cum as avea febra si nici cald nu-mi este , o fi de la implantare sau am luat-o eu pe aratura? Inca 5 zile pana la test , nici unghii nu mai am
PS am uitat sa spun ca joi am avut o injectie de pregnyl 1500

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

hera, daca iei ceva gen utrogestan pentru sustinere nu e relevanta temperatura. La mine mereu era crescuta cat timp luam utrogestan.
Temperatura trebuie luata la aceeasi ora dimineata inainte sa te ridici din pat, adica fara sa fi facut prea multa miscare.

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

hera si parerea mea e sa nu te stresezi cu temperatura,chiar nu e relevanta acum.Si oricum se ia vaginal,in fiecare dimineata fara sa te dai jos din pat etc.Mai bine stai linistita si ai rabdare,gaseste alte preocupari.Bhcg e singurul care iti va spune adevarul.Poti sa il faci in ziua 11 dupa ET.Bafta multa si nu mai roade unghiile !

mihaele multumim pentru site-ul cu emisiunea de azi de la ora 18.00.
Fetelor putem intra si noi acolo sa ne scriem parerile.Eu am facut-o!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Kora - draga mea, da-mi voie sa te contrazic la faza cu este la fel de greu daca problemele sunt de ambele parti. Ideea este ca degeaba sunt eu buna daca sotul are probleme grave cum au fost la mine - 0 spermatozoizi in ejaculat, biopsie testiculara de fiecare data si sufletul cat un purice ca daca la el nu gaseste nimic.
Cat despre ce am patit eu la primul FIV cand a gasit la el si la mine nu .... nu stiu cum de n-am innebunit atunci.
Fetele care sunt in aceeasi situatie cu mine stiu ce zic. Iti dai seama ca degeaba ai tu x ovocite mature, frumoase etc. daca in urma biopsiei nu gasesti nimic la sot, ce faci? Arunci ovocitele si te-ai stimulat degeaba. La femeie problemele se pot rezolva - cum spunea si Marinescu. Daca sunt probleme la sot acolo NU MAI AI CE FACE, decat sa accepti donatorul si e tare greu ... fetele care au recurs la donator stiu ce zic.
Crede-ma pe cuvant - astia prezinta in emisiunea cea mai grea situatie care implica frustrarile cele mai puternice si in care daca nu esti bine ancorat pe pozitie ajungi sa-ti pierzi familia, eu eram gata gata ... nu vreau sa-mi mai amintesc.
Koricioiu - iti tin pumnii strans ...

Cami 21+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Kora in emisiune se vorbeste mai mult de problemele celor care au participat. E normal ca o fata a carei problema e infertilitatea masculina sa vorbeasca despre ea si nu despre infertilitatea feminina. Daca implicarea noastra ar fi mai mare atunci s-ar discuta mai mult despre FIV. Nu e nimeni vinovat ca noi nu ne spunem problemele. Daca noi nu o facem nu putem avea pretentia sa o faca altii. Cate fete de pe acest forum se implica in campania de responsabilizare a autoritatilor?
Oricum se discuta si despre fertilitatea feminina.
Pup vizionare placuta

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput