FIV 197
Raspunsuri - Pagina 6
maria78 spune:
Fetelor, din pacate, eu nu am vesti bune, dar asta e... viata merge inainte. In urma tratamentului nu au rezultat ovocite, prin urmare s-a terminat de data asta.
O sa urmeze, probabil in ianuarie, o noua incercare.
Va doresc succes celor care sunteti in focuri in perioada asta!!!
Delia21 spune:
Of,Maria,....Sa dea domnul in ianuarie sa iasa totul perfect.Du-te macar la doctor sa iti spuna ce va face diferit ca sa aveti rezultate bune la urmatoarea incercare.Sau,...schimba doctorul,....cu altul mai bun
Moniland,da,stiu ce zici.Nu vreau sa zic ca acela nu-si daea interesul,caci totusi le pasa mult de procentul de reusite,...dar era mult prea aglomerat,....incat efectiv te simteai ca un numar,...in timp la cestalalt,...se simte diferenta,plus ca e tare pasionat de munca lui,tine legatura cu parintii,vrea sa vada "roadele" macar o data pe an,...e invitat si apare la aniversarile copiilor,trimite emailuri parintilor care s-au mutat din oras ca sa intrebe de odrasle,...efectiv e fascinat si dedicat cu tot sufletul in ceea ce face,nu simti cum isi numara banii dupa fiecare pacient,...asa simt eu ca sunt pe maini bune si vecina mea care mi l-a recomandat are copilasi de 11 si 8 ani,...si i-a trimis 12 paciente din care una singura nu s-a ales cu copilas,...dar respectiva avea 46 de ani,...in fine.Eu sper sa fiu la fel de multumita de el pana la capat si sa avem rezultatele mult dorite.
nusy spune:
Fetelor ,stati,ca nu stiu inca daca-s gemeni...asa banuiesc,dar tot la ecografie voi sti sigur,adica pe 7 noiembrie.
Kora: frumos estradiol,bafta in continuare!
Maria: pacat ca nu s-au obtinut ovocite,data viitoare iti trebuie alt tratament...vezi cazul lui Amzulica sau Ioanatugs...care,initial n-au avut ovocite,insa apoi a fost ok.Bafta multa data viitoare!
Dariela: cum te mai simti?
Bafta muuulta tuturor!
Nusy
mihaele spune:
Buna Feelor maine la ora 18 pe PRo Tv la emisunea ROmania te Iubesc este roprtaji cu porblema niostra FIV puteti intra pe acesta lik si lasati comentari. Va pup si sa va ajute DD pe toate sa reusiti.http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-infertilitatea-un-secret-bine-pastrat.html
claudia79 spune:
Dariela, multumesc de urare! Succes si tie, sa ne iasa la toate fiv-ul asta! Eu nu stiu sincer daca am suprastimulare pt ca am avut estrogenul doar cu o zi inainte de punctie 18o0 ceea ce rezulta din 6 ovocite mature o imparteala la 300 exact pt ca inainte stiam ca se inmulteste cu 200-400.Deci la mine e la mijloc.Tu cum stai, gata sa fii mamica? eu am emotii mari, mari.
Maria 78, ce protocol ai facut lung sau scurt? Cati ani ai?30? E posibil sa schimbi protocolul, alimentatia sa fie mai bogata in proteine si sa obtii o alta "recolta". Fumezi? Asta ar mai putea fi o cauza. Multa putere sa treci peste aceasta veste si sa stii ca 2 cicluri nu sunt la fel chiar la aceeasi persoana cu aceeasi stimulare.
Va multumesc ca scrieti aici eu zilele astea v-am citit destul de mult pentru ca nu am zis la prietenele mele ca facem beblusi, asa ca am simtit nevoia sa fiu intre femei care stiu prin ce trec. As vrea sa va transmit la fiecare ganduri pozitive care sa duca la atitudini pozitive si apoi la rezultate pozitive! Asa sa ne ajute Dumnezeu!
pisucmic spune:
Multumesc mult pentru toate raspunsurile!
Oana - super informatiile.
Leuven e un centru supertare pentru orice in medicina. Franceza nu prea vorbesc ei acolo, tare nationalist-flamanzi, dar cred ca va descurcati, daca ne-am descurcat noi doar in engleza (asta e foarte bine vorbita, tu zi-le ca esti romanca, asa isi arata mai putin coltii cei nationalisti...)
Dar sper din tot sufletul sa nu ajungi acolo, si acum sa fie cu noroc mult mult mult!
Eu as vrea sa mai intreb aici unde stiti voi ca se face FIV cu implantare de blastocisti in Bucuresti? (adica embriotransfer in ziua a 5a, nu obligatoriu in zilele 2-3).
Primul meu FIV a fost cu ET dupa 48 ore, si acum tot citesc si aflu ca ET in ziua a 5a are mult mai mari sanse de succes.
Va multumesc!!!
mihaele spune:
Pisucmic iubita eu am facut fiv cu blastocisti la Gynera Dr Laura Dracea merge mai mult pe blastocisti daca acre de unde te pup si sper sa ati fie de folos
amzulica spune:
Pisucmic - se ajunge pana la blastocist si la Giulesti cu conditia sa ai cel putin 8 embrioni buni in ziua a 3-a. Eu am reusit facand transfer cu 2 blastocisti - s-a implantat 1.
Cami 21+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Kora - nice beta pentru ziua a 7-a. Eu aveam in ziua 7 beta=985 si in ziua 9 se dusese spre 2300. Am avut 10 ovo. Doamne ajuta si pentru tine sa fie cu noroc.
Cami 21+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
Ioanatugs spune:
Maria78 i-mi pare tare rau! Sa nu renunti, cu siguranta data viitoare va fi bine!
Iana_mari
Kora-Pop felicitari pentru val. estradiolului, sa ai multe ovocite!
Catalina2307, Sheritra, Moniland sa fie cu noroc acest inceput!
Si soarele va zambi de dragul tau