FIV 197

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Of...iana....nu prea ai ce sa spui in asemenea situatie. Decat Dumnezeu sa isi plece privirea asupra tatalui tau si sa fie bine.

Off topic. Inainte de primul FIV medicii din Romanania ne-au anuntat ca tata are cancer. L-au programat pt chimioterapie +operatie. Am fost daramata....iar tata a devenit de nerecunoscut. Norocul nostru ca fiind noiembrie, la sfarsit, se apropiau sarbatorile asa ca am fost chemati in ianuarie. In ianuarie am decis sa dam o fuga la Viena sa mai cerem o parere. Acolo, dupa toate analizele posibile, la aceleasi costuri ca si in Romania, ni s-a spus ca este sanatos tun. Are doar o infectie urinara severa. Nu stiu de ce am spus toate astea, nu stiu ce s-a intamplat, nu stiu daca a fost incompetenta celor de aici sau s-a intamplat o minune dar stiu ca bunul Dumnezeu mi-a ascultat rugile. Te pup si ai grija de tine si de tatal tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
mai am o intrebare arzatoare, pentru cele care au facut mai mult de un FIV.
La cat timp dupa primul FIV nereusit ati inceput urmatoarea tura de anticoncenptionale si injectii, deci pregatirea urmatorului FIV? Cate luni ati lasat libere de orice tratament? V-a spus vreun doctor ca exista un timp minim care e prudent sa fie lasat?
Va multumesc din suflet, ca existati si ca sunteti ca un stup de albinute dulci si harnice la raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

pisu - cam 3 luni. La anticonceptionale nu pot raspunde. Eu nu am luat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Iana [gup]
pisumic, trebuie sa treaca 2-3 cicluri menstruale. Referitor la AC depinde daca iti prescrie dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Claudia :)organismele astea reactioneaza si ele diferit!Eu am dureri in partea stanga (mai reduse ca ieri din fericire)si nu pot merge dreapta, merg asea ca Fefeleaga, adusa de spate. Eu prestez stat in pat, exercitii minime cu copilul actual (respectiv catzelul) si baut lichide. Tin pumnii stransi stransi pentru maine!!!

Pisicmicnoi , daca va mai fi nevoie de un alt Fiv tot la Leuven vom merge, desi ar mai fi si posibilitatea Antwerpen sau Ghent am auzit lucuri foarte bune despre Leuven!referitor la bariera lingvistica nu stiu exact in leuven dar in Brussel vorbesc 3 limbi (engleza franca olandeza si baga si din astea cu molto bene, frio etc in italiana, funny)
Referitor la preturi am aici o lista de preturi (din nou spun , a celor de la Brussel pentru cei care NU cad sub influenta asigurarii belgiene). Astfel:
-consultatie 81,51 euro
-In vitro plus Icsi 4.200
-in vitro, icsi plus monitoring 6 zile = 4.800
12 zile= 5.400
-embriotransfer cu embrioni congelati 1.100
-inseminare artificiala 200-250
-anestezie generala 800
-pt barbat PESA/FNA/MESA/TESE 1800
-electroejaculatie 1.300 (sub anestezie generala)
500 anestezie locala
La astea s-ar mai adauga si costurile pentru diagnosticul genetic al embrionilor (1400 euro) plus costrile de congelare si pastrare ale embrionilor
Et are loc dupa 3 sau 5 zile in functie de evolutie, pe noi ne vor contacta luni cand ne voir zice daca are loc atunci transplantul sau daca asteptam pana miercuri (mi-au spus ca sansele sunt mai mari de a ramane insarcinata cu un embrion de 5 zile..then again....)
Tratamentul dupa punctie consta in Utrogestran 3-4 pe zi si Folavit, atat in rest regim de viatza normala
Daca mai ai intrebari si te pot ajuta cu placere!
Bafta multa tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

anticonceptionale nu am luat niciodata, dupa primul fiv in mai(avort spontan) fizic puteam sa incerc in luna urmatoare dar psihic nu eram in stare mi-a trebuit vreo 3 luni sa ma pun pe picioare cat de cat , luna trecuta am avut un et de cryo care a esuat si cum mi-a venit Cm am inceput cu injectiile de Decapeptyl ptr al 2lea fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Salutare fetelor!

Am facut azi,in ziua 7 de stimulare estradiolul si este 1111.Ce cifra perfecta,nu-i asa?Sper sa fie totul perfect si la bhcg .Am facut si un examen de secretie,de verificare,dar rezultatul il voi avea doar miercuri,sau cel mai devreme marti.

Dariela,Hera,Fireyes sunt cu pumnii stransi pentru voi!

Nusy

Va pup si va doresc tuturor un weeked placut!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Fetelor, ce de vesti bune!!! Felicitari

Pup toate fetele.

Catalina, un pupic special pentru tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Hera, Dariela, Fireyes sa fie cu noroc

Nusy, am vazut ca o sa ai gemeni. Ma bucur pentru tine asa de mult

Mergi la inceput