FIV 197

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Delia punem embrionii la loc duminica, mare zi!!!Am sa fiu gravida prima data in viata mea! Deja sunt asa de emotionata sa stiu ca am copilasii mei undeva pe lumea asta, fie ei intr-un laborator la exit 139 pe garden stateazi toata ziua am bocit la gandul asta...or fi hormonii de vina...da unde te-ai si mutat cu medicul esti cumva in nj?
am mai dat un google dupa progesterone Catalina si zice ca face si insomnii, i-auzi, poate de aia m-am trezit si eu azi-noapte la 4 cu noaptea-n cap?hmmmsi n-a fost decat prima injectie...pfoai ce fain...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Claudia,eu stau in florida temporar caci am fost acceptata aci la un colegiu si m-am grabit ca fata mare la maritat,...in fine.Si am luat pauza 3 luni de la scoli ca sa vin la NY la clinica unde l-am avut pe Rudy,...si cu mare incredere si sperante ca sa-mi incerc din nou norocul,care dupa cum stim nu s-a soldat cu sarcina,..dar e mare lucru ca ne-au ramas multi puiuti ,blastociti,la gheata.Si intoarsa la florida,la scoli,....dar cu putine cursuri,doar 2 zile pe saptamana,cu si mai mare avant vreau sa incerc din nou un EmbrioTransfer in noiembrie sau in decembrie.Mi-am luat doar 2 zile de cursuri pentru ca nu vreau sa pierd contactul cu scoala pentru inca 3 luni,...si 2 zile chiar nu e mult,...daca le lipsesc dupa ET ca sa stau cumintica in pat.Si cu odorul la gradinita pana la 5 dupamasa,....de data asta chiar vreau sa fac tot ce pot ca sa imi iasa testul pozitiv.Acum...ramane de vazut ce vrea si cel de sus pentru noi,...bebe in zodia leului,in august,...sau in balanta,ca si mine,de septembrie-octombrie,Indiferent de zodie,important e sa fie sanatos/oasa!Azi am auzit de o a 2-a prietena de a mea ca asteapta bebe in luna mai,anul viitor,prima il va avea in febriuarie,...si sper sa am si eu bebe de 2009 ,chiar daca in a 2-a parte anului,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Buna seara CLAUDIA,tocmai am vazut ca s-a deschis capitol nou.Sper sa fie unul plin de reusite.Asa cum am mai spus astazi,sint ziua a 7a de la punctie si de ieri simt o usoara durere sau jena,arsura(nici nu stiu ce este) ca la c.m.In plus si cu moralul stau cam prost,ma cert cu al meu sot,vai de capul meu...Aaaa,am uitat: ma dor si sinii daca ii ating.Sper sa treaca cit mai repede timpul,dar trece tare greu.....Te pup si multa bafta duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

DARIELA,sa dea DD asa sa fie

Mergi la inceput

Daniela pai draga mea tu nu ai decat semne bune, de ce il superi pe sotiooor? bine acuma normal ca si eu fac la fel, numa ca eu l-am avertizat de la inceput ca vezi ca o sa ma apuce iara piticii si sa raspunda cu nesimtire sau cu bancuri la prostiile mele, that's the only way to gotu ce faci in cele 2 saptamani? astept idei[:)ai stat in pat/cat? suna bine dar cred ca e cam booring, ma gandeam sa inchiriez filme, ceva? Multumesc pt urari, radbare, rabdare!
Sa va spun ce fac eu ca sa vizualizez mai bine reusita
am pus pe desktopul calculatorului si al telefonului poze cu un bebelus, nu am vrut sa fie unul necunoscut, asa ca am ales-o pe nepotica mea la 1 zi de la nastere si ma tot gandesc ca e bebelusul meu si vb cu el, acum de cand am embrionii le spun mereu ca mami si tati ii iubeste sa reziste si ca mai au cateva zile de stat acolo si aducem acasica. In plus nu am cumparat inca dar o sa imi cumpar o bluzita de bebelus ca sa ma uit la ea zilnic si sa realizez ca se intampla! sa stiti ca functioneaza!

Mergi la inceput

Delia, Florida, huh? te-ai orientat bine pe vremea asta...bine ca tu le-ai putut potrivi sa nu renunti nici la una nici la alta. La mine toata viata e on hold pt venirea bebelusilor meida nu ma supar ca oportunitati mai apar insa ovarele imbatranesc chiar daca te dai cu crema antirid si arati de 20 de ani.asta o fost dura.
pfoai da ce spor avem la schimbu de noapte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Draga Oanademunck
Pentru ca si eu am facut laparo si restul de bilant in Belgia (dar la Leuven), iar acum suntem dupa un prim FIV nereusit in Romania cu prof israelian, ne mai bate gandul sa facem un drum in Belgia. Povestile tale ne-au cam speriat (in Leuven mai e si bariera lingvistica...). Am niste intrebari:
- ai idee cat costa FIV pentru cei care nu sunt asigurati belgieni? (noi atunci am fost pentru o perioada)
- la cate zile iti face ET: modelul 2-3 zile sau modelul 5 zile cu blastocist?
- ce tratament ti-au dat ei dupa punctie si ET? antibiotic, ai mai facut vrun decapeptyl? ei cu ce au declansat ovulatia, cu pregnyl sau ovidrelle?
Scuze ptr toate intrabarile astea cand tu ai atatea pe cap si asa!
Iti doresc din tot sufletul sa fie cu succes acum, si sa aveti bebeu/bebei faini si sanatosi!
PisucMic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Delia, oricat de ciudat ar parea ma simt mai bine sa aflu ca peste tot sunt dr. ce nu-si dau interesul. Nu de alta dar chiar m-am intrebat daca noi suntem cele cu probleme .

Fete dragi vad ca n-ati avut somn azi noapte, sau la voi a fost zi? Sigur hormonii isi fac de cap. Daniela pune pe seama hormonilor "certurile" cu sotiorul dar spune-i si lui asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Le multumesc fetelor care m-au incurajat (nu le enumar sa nu uit vreuna).Operatia tatalui meu nu a decurs bine,iar el se simte f. rau.
Ioanatugs iti multumesc in mod special ca esti alaturi de mine
Nusy am citit ca vei avea gemeni ,doamne ajuta
Moniland si toate celelalte in plin tratament mult succes
Mi-au iesit toate analizele foarte bine ,le-am primit pe mail ,iar pe 5 noiembrie voi discuta cu d-na dr,daca pot incepe tratamentul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Kitta - Cum asa n-ai inceput? Eu credeam ca esti in plina schema de injectii si injectioare? Pe cand startul sa incepem galeria?
Monilan - Dar complicate scheme fac oamenii astia pe afara! Cat despre atentia acordata noua chiar m-ati dezumflat de tot!
claudia - Bine ai venit printre noi! Durerea de ovar poate fi de la o hipertimulare usoara. Incearca sa consumi albus de ou fiert tare si sa te odihnesti. Sa ai embrionasi voinicei !

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput