FIV 197
Raspunsuri - Pagina 3
catalina2307 spune:
KITTA , draga mea, mi-a venit marti seara deci miercuri se considera Z1. So, am inceput in fortza cu un chist si estradiol micut dragul de el azi, z3.
claudia79 spune:
Buna ziua fetelor. Va admir insa pentru ambitia voastra pe multe dintre voi. Eu sunt la primul fiv si a dou a zi dupa punctie din 10 foliculi am recoltat 6 ovocite, nu am suprastimulare deci. Ieri dupa punctie ma durea burtica difuz, acuma ma doare ovarul drept destul de rau. Ati patit vreuna dintre voi asa ceva?
Beau apa si stau culcata dar durerea in loc sa cedeze parca se inteteste. ma mir si pt ca este ovarul care a raspuns mai slab am avut doar 3 foliculi pe el.
Va pup pe toate si va urez mult succes celor care au inceput sau asteapta rezultatul:
Oana cred ca suntem cam in aceeasi faza sa ai embrionasi de calitate si lipiciosi!
Daniela74, cum te mai simti?
O seara frumoasa!
catalina2307 spune:
Claudia...da ni s-a intamplat. :). Succes mult si embrioni frumosi care sa se transforme in bebei sanatosi.
claudia79 spune:
Catalina, ma simt mai bine daca nu sunt singura cu asa dureri dubioaseadevarul e ca fiv-ul asta e no fun. la mine cel putin a fost ziua si grija. in prima zi eram ingrijorata ca nu functioneaza un ovar , imi zisese drita ca e "silent" la echo, culmea ca in final fix ovarul silent mi-a dat 7 foliculi vs 3 celalalt =asta care ma enerveaza acuma... apoi am facut doar 10 foliculi eu care la iui aveam 15 in a doua zi....asta o atribui eu cel putin celor 3 luni de anticonceptionale dinainte apoi protocolului lung pe lupron. Apoi mi s-a nazarit mie ca nu o sa am ovule de calitate si tot asa.
Bafta si tie vad ca incepi si tu zilele astea, la foliculi multi si de calitate!
claudia79 spune:
ooops mi-a venit o idee, de aseara fac progesteron intrmuscular, crezi ca poa sa fie ceva efect secundar, spre ex tulburare de tranzit, spus frumos?sa inteleg ca am inceput sa beneficiez de minunatul efect??
da tu ce faci treaza Catalina draga, nu ti-e somn ca io la stimulare dormeam pe melodia de la telejurnalul de la 7?
unde faci fivu-ul asta tot in grecia?
catalina2307 spune:
Nu stiu daca are legatura cu progesteronul dar stiu ca si eu dupa punctie am avut probleme. Da, tot in Grecia. Eu din nefericire de cand am pierdut sarcina stau f prost cu somnul.
Delia21 spune:
Fetelor tare m-ati distrat cu comparatiile voastre,...cu injectia de pe acoperis si restul.
Claudia79,ce bine imi pare sa vad noutati de la si despre tine.Bafta multa iti doresc si sa fie cu ochisori!!!Cand ai Et,...bine stiu ca de obicei nu se poate anticipa?Oanademuk,of prin cate trecusi si tu cu punctia asta,....Sa fie cu noroc!!!!Iti tin pumnii!!Sa zic si eu 2 vorbe de al meu nou doctor.Sunt super-multumita ca nu e ca cel de la NY de super-ultra-ocupat.Pe bune,....acolo eram pe banda rulanta,....vedeam si cate 50-60 de fete la rand dimineata la recoltat pentru analize,fara exagerare,....in schimb aici nu,cand sunt programata,ajung cu 10 minute inainte de ora programarii si intru atunci,...nu stau cate 2 ore,...si cu programare de ora 9 sa vad doctorul la 11 si jumate.Apropo de mofturi,...poate ca eu una sunt un pic mai pretentioasa,...dar cer si astept atitudini si lucruri normale,nu exagerate.Adica,...in ziua testului de sarcina,eram deja in florida si am asteptat 2 ore ,...timp in care am sunat de 8 ori la cabinetul doctorului meu din NY ca sa imi trimita un amarat de fax prin care cerea testul de sange pentru hormonul de sarcina.Adica efectiv,...imi spuneau ca sa mai astept pana trimit ele faxul,...in fine,...ma duceau cu vorba de parca le ceream un hipopotam.Dar aici la noul doctor e lumea relaxata,...rabdatoare,...efectiv ma simt pe maini bune.Acu,...ramane sa vedem cu rezultatul cum o sa fie,...dar pana atunci mai este caci trebuie sa-mi transfer puiutii,...si apoi mai punem tara la cale.Sper oricum de sarbatori sa am un mare test pozitiv,caci altfel in ianuarie ma intep din nou,...