FIV 197

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Saru'mana fetele.
Moniland....puregonul nu il faci in burta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Puregonul il fac intramuscular in picior. Acum stiu eu daca ajunge la muschi???? Mi-a zis dr. ca se absoarbe mult mai bine si mai repede in organism decat daca l-as da in burtica. Si dr. de la Cj tot asa mi-a zis.

Mergi la inceput

Prietena mea care face si ea acum cu mine in Gr. face puregonul in burta. De aceea am intrebat. Mi l-as face si in ochi daca as sti ca asta e solutia.

Mergi la inceput

catalina, nu garantez reusita FIV-ului in baza injectiilor IM si cred ca nici in ochi

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna seara,Dariela multumesc de raspuns chiar m-a linistit, deci exista o speranta si sa dea Dumnezeu sa-ti indeplinesti visul pina la capat.Fetelor am emotii mari cind voi incepe tratamentul pe 30 oct. dar cu incredere in Dumnezeu voi merge inainte.O seara buna !!!!!!!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Catalina2307pai mi-ai luat-o inainte! Tu incepusi tratamentul din Z2 sau Z3? eU NU SUNT INCA NICI Z1!
Fetelor, mi-am citit istoricul pe prima pagina ca il si uitasem: FIV7 ma asteapta Ce sa zic, zic si eu ca si Kora, ca il consider FIV 3, celelalte nu se pun deoarece au fost din start esecuri de tratament - 3 din ele, iar primul, m-am oprit eu ca proasta, ca l-a vremea aia nu stiam cu ce se manaca FIV-ul si avand doar 5 foliculi am zis ca nu raspund bine si renunt. Alte fete prin jurul meu aveu peste 10, iar Dr. mea pe vremea aceea - Bucr "ma incuraja" nestiind de ce nu raspund bine la tratament. Iar ultima data medicii din Austria se bucurau si erau f. optimisti la 2 ovocite. Cata diferenta, macar de comportament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Ioana,poti sa ma treci si pe mine in listuta cu FIV-ICSI in noiembrie in germania la IVF-zentrum ulm.
Moni,mie mi-au zis asistentele de la clinica ca trebuie neaparat puregonul in burta.Tu din ce zi trebuie sa faci orgalutranul?eu din ziua 7.Planul meu suna cam asa:ziua 1,- injectii pen cu mono embolex cu heparina pentru subtierea singelui,(in burta)care trebuie sa specific dor ingrozitor si cred ca ar trebui sa intreb la dr. ca tare ma doare capul dupa ce le fac.Ziua2-puregon 150 UI tot in burta si Ziua 7-orgalutran tot in burta.
Nici nu am inceput bine si deja sint toata albastra pe burta.
Doar la Puregon mi-a zis sa incerc sa il fac cam pe la aceeasi ora+-.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, am asa emotii cand va citesc....parca ieri eram si eu in focuri.....uff de abia astept sa o i-au de la capat

Va urez din tot sufletul sa reusiti toate

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Linda, injectiile cu heparina cred ca le ai bonus la tratamentul de FIV.
Si eu in ziua 7 incep cu orgalutran si menopur. Puregonul si menopurul le fac seara , unul in picior si celalalte poate in burtica. Iar orgalutranul dimineata in burtica. Primele 3 zile am puregon 150 iar apoi cate 100/zi.
Cred ca avem aproximativ schema la fel. Sigur nu faci FIV-ul la Wels?

Mergi la inceput