FIV 197
Raspunsuri - Pagina 20
KoraPop spune:
PETRICIA multumesc frumos pentru urari!Asa sa fie precum spui tu!Tu ce mai faci?
Kora
CARPE DIEM!
PETRICIA spune:
Sunt bine....ma pregatesc sufleteste pentru o noua incercare in Ianuarie vreau sa incep din nou....sper sa fie bine de data asta si sa ramana bebelul 9 luni cu mine.....si sa ne vedem la GRAVIDUTE..nu?
oanademunck spune:
Doamne fetelor eu cred ca nu-s normala eu nu ma gandesc aproape deloc, parca mi-e frica sa nu-mi fac sperante aiurea. Ma gandesc cum sa fac la Fivul 3,cums a reactionez cand am sa vad ca e testul negativ si sunt abia a doua zi dupa Et. Am grija de mine cat pot manac la ore exacte stau prin gradina la aer, bag vitamine dar nu ma pot gandi la un rezultat.
Mama denaturata ce sunt, incep bine vad
Eu am citit in cartea data de astia de la clinica ca in urma testelor facute pe pacienti care dupa et au stat la pat dupa et ca rezultatele nu confirma in nici un caz ca acest lucru ar ajuta nidarea, ci din contra procentul de pastrare al sarcinii este putin mai mare in randul celor care nu stau la pat. Mie dupa Et mi se parea ca, cu cat ma misc mai mult cu atat se face embrionasul mai comod
A, un singut lucuru interzis am facut respectiv am fost la cateva ore dupa Et in vizita la soacra(care nu stie nimic, nu e la curent:))Nu puteam anuntza ca nu mai neneam pt ca eram trecuti in agenda cu 'acord vizita 20-21.00', daca nu veneam acum ne pedepsea si ne programa cine stie cand la anul prin vara:)
Claudia esti o scumpa, ai sa vezi ca va fi totul bine, peste cateva luni te vei juca cu gemenii tai;)M-ai distrat cu frica de baut apa sau dusul la toaleta, eu nu cred ca astia mici pot sa iasa de acolo ca pop-cornul la microunde:)In conditiile in care nu se dezvolta sunt absorbiti de organism sau eliminati prin menstruatie, nu are nici o legatura bautul apei cu eliminarea lor:)!Bafta!!
Koratin pumnii stransi stransi sa ai parte de un endometru bun si de o punctie plina de o recolta bogata si de calitate!!
Ioanacalm si multa rabdare, timpul trece repede repede
la mine a durat toata procedura din momentul primei inhibari pana la ET 52 de zile credeam ca m-au uitat doftorii cu seringa infipta-n burtzi
Monibafta la Viena, aia micii o sa fie melomani
Hera, Fireyes,Dariela, Rubia
va astept cu vesti bune!
Pt cine m-a intrebat cu asigurarea, pentru cetatenii belgieni este asa:
6 incercari gratuite de la asigurarea medicala:
-1 incercare- se permite implantarea unui embrion
-2 incercare- 1 embrion sau 2 daca sunt de calitate slaba
-3 incercare - 2 embrioni
de la incercarea 4 - 6 numarul de emrbionicei transferati nu este stipulat in lege
Numai bine !!
impatience spune:
Oana, TXS!!!!!! Eu nici n am inceput FIV 1 si ma gandesc la celalalte FIV-uri
Parca sunt dusa cu capul...
E, "parca"... Sper din tot sufletul sa se prinda la tine...la mine...la noi :)
Sheri...pai am de ales in afara de ...patience? Bine, n-am eu patience dar...
Tu cum esti?
Kora, o sa fie cu bb. Cica Cocei pana la sf anului asta, are mana norocoasa
Hai sa va zic, aseara am fost la o masa: 5 cupluri, 5 copii
. Doar ca noi n-aveam niciunul
Nu i asa ca nu trebuie sa va povestesc cam cat am deschis gura la subiectele: ce mai face copilul meu, cat a mancat, la ce gradinitza, ce culoare are caca...etc etc? Asa, cam 60% din seara...![]()
Hai va pup 
medamaya1 spune:
Kora, incep la cm urmator, adica prin 20 si ceva nov.Dar pina atunci sper sa fie multe multe gravidute , doamne ajuta

KoraPop spune:
medamaya
, PETRICIA
ma bucur sa va vad hotarate pentru o noua incercare!Asa si trebuie!DD sa va ajute!
impatience de unde stii tu ca are mana norocoasa dr. Cocei pana la sfarsitul anului
?Ii scrie in vreun horoscop?Eu sper sa aiba mereu mana norocoasa!Incepi si tu la cm urmator?
oanademunck hai fii cumintica,esti numai zi 2 de la ET,ai grija ca in zi 4-5 e implantarea.Doane ajuta!
Eu ma apuc de gatit si mai intru si pe la voi din cand in cand.Azi mai pot manca ceva si eu ca maine mai nimic nu am sa mananc,iar daca poimaine ma va lua la punctie numai pe la 12-13 la pranz va fi vai de mine ca eu nu pot rabda de foame si de felul meu mananc putin si des.Asta este...toate sacrificiile pe lista pentru bebe!
Yupiiii am primit inca o steluta!Am 4 stelute albastre!!!Ce incantata sunt!!!!
Kora
CARPE DIEM!
katiya spune:
Buna Kora!
Pe mine m-a pus Dr. Cocei sa fac progesteronul dupa 2 zile de utrogestan.
Te-am vazut sambata dimineata la Bios si ieri la Giulesti.
Eu sunt acum in ziua 1 de la ET.
Pup toate fiv-oasele
!
Sheritra spune:
Kora, acum suparate si tu pe mine ca nu-s eu destul de neca, mi-a plecat mama de acasa
si am toate trebile pe cap, sunt fata cea mica a mosneagului, frec si spal si calc, of-of! Fac si de mancare! NU ca ma laud
. Am inteles si eu acum cum e cu endometru, greu cu masuratoarea asta, vad eu ca depinde de croitor, daca trage de material iese mai mult, daca scade tivul mai putin.
Meda tin pumnii pt FIV ce va sa vie, sa fie intr-un ceas bun si norocos!
Impatience acus te apuci si tu de treaba, sa te vad atunci cum stai cu rabdarea! Si cu miile de intrebari
!
Andrada, ce mai faci? Cum merge burtica? Vad ca bebelinii sunt cuminti, le canti, le spui povesti?
Bai ce frumos e afara, sa tot faci injectii pe o vreme ca asta!
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
KoraPop spune:
Katya pai de ce nu m-ai tras de maneca?Eu nu stiu care erai tu....Uite MadalinaM
s-a apropiat de mine si m-a intrebat :Tu esti Kora?Si gata am dat in povesti si barfe si a trecut mai repede asteptarea.Zici ca esti zi 1 dupa ET!Bravoooo!Ai un blastocist in burtica sau doi?Hai zi-ne ,nu ma face sa iti trag cu clestele cuvintelele din gurita!Te pup si bafta multa de tot!In zi 9-10 du-te la BIOS si fa bhcg cu taxa de urgenta si apoi anunta-ne o valoare mareeeeee!
Sheri harnicuta fata!La mine vine mama sambata sa ma alinte dupa ET ( eu stau cu soacra...inca...si stii tu cum e oricat de buna soacra ai avea,mama e numai una...)!!!Abia astept!
Kora
CARPE DIEM!
rubia spune:
Fetelor vad ca toate faceti test in ziua 10,mie mi s-a zis sa ma duc maine ,pe 30 oct Z8 de la ET cu blastocisti.E prea devreme???
apropo Katya pot sa-ti raspund eu la chestia cu blastocisti de tip 1 ca si la mine tot asa a fost am avut 2 blastocisti de tip 1,adica putin mai lenti decat cei perfecti.Sper sa ma fac inteleasa blastocistii sunt de tip 1,2,3,4 si expandati(cei perfeci pt Z5),adica cei de tip 1 cunt cu cateva ore mai intarziati(in dezvoltare) decat cei expandati.
te-am lamurit?![]()
Asta a fost explicatia pe care Dr Cocei i-a dat-o sotului meu ca el a intrebat ce fel sunt embrionii,iar raspunsul a fost: Embrioni de categoria A blastocisti tip 1
Cu cat iti explic mai mult parca cu atat sunt eu mai nelamurita daca 1 este gradul cel mai bun sau cel mai prost fata de tipul expandat
Poate stii tu???
pana nu vad rezultatul de maine la Bhcg nu zic nimik...
Sa auzim de bine!