FIV 197

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katiya spune:

Kora eu sunt mai timida de fel. Am facut protocolul scurt incepand cu z2 a cm cu 1 fiola diferelin si din z3 cu 150 puregon pen. La eco au fost 14 foliculi si la punctie au ramas doar 8 ovocite din care 7 s-au fertilizat . In final am ramas cu 2 blastocisti tip 1. Testul o sa fie pe 6 nov ziua 9 de la ET.
Multumesc Rubia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiya spune:

Pe Dr Moisa a mai vazut-o cineva la Giulesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Sheri, asa speram si noi, daca nu si nu din ianuarie ne apucam de dosarul de adoptie, dar tot nu renuntam la fiv-uri si trat in speranta ca vom avea si ai nostrii, vedem..Multa multa bafta si tie
Rubia, cu blastocisti se pune altfel problema, asa ca poti face linistita in ziua 8 beta, te asteptam cu un beta mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Rubia iubita si eu am facut Et cu blastocisti si beta hcg ma pus sa-l fac in zi 9 de la Et . Sa te ajute DD sa fie testul pozitiv si o valoare mare la beta.
Kora
Fetelor va pup pe toate is ma rog pentru voi toate sa veniti cu rezultate bune si cu II mie greu sa va enumar pe toate sunteti multe acum in focuri Doamne ajuta
Maine ma duc sa fac analiza celulelor NK am inebunit de tota dar trebuie sa gasesc cauza esecurilor mele va si ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Kora felicitari pentru cele 4 stelute albastre, sunt tare frumoase, poate anunta 2 bebelusi cu ochii albastri . Pumnii stransi in continuare!

Rubia si sa ne aduci un beta mare!

Mihaele ma bucur ca ai gasit unde sa faci acea analiza. Numai bine!

Shery numai zile frumoase si luminoase ca sa ai spor la injectat!

Hera, Fireyes, Dariela, Oanademunk, Claudia, Katiya pumnii stransi tare!!!!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Valeria 72 , o sa fie bine, stai in patut si mai tine.i pe bebici la caldura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Imi pare rau ca intru atat de rar.....dar sa stiti ca in ceea ce priveste cititul, imi fac temele aproape de fiecare data.
Valeria72: Bunul Dumnezeu sa va aiba in paza!!
Kora: Iti doresc ca aceasta incercare sa-ti implineasca visul!! Spune-mi, te rog, nu trebuie sa mananci cu o zi inainte de punctie sau am inteles gresit?
Sheritra: Ai descris atat de bine cele 2 saptamani de dupa ET.....off, trebuie sa fie tare greu!! Nu stiu cum ma voi descurca atunci...Chiar daca nu ai inca simptome, important este ca vei reusi!!
Ioana, Medamaya, Dear-Bambie, Blanche, Rubia, Mihaele si toate celelalte, fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

M-am gandit sa scriu aici ptr a nu incepe un nou capitul cu stangul , cu o zi inainte de test azi mi-au venit blestematii .
Fetelor care sunteti in asteptare eu va tin pumnii in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Hera01 i-mi pare atat de rau!

Fetelor, va invit la un nou capitol aici: aici

Mergi la inceput