FIV 197

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Valearia Sunt cu sufletul alaturi de tine!!! Multa credinta in Dumnezeu sa avem!Doamne ajuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiya spune:

Buna!
Kora, ce inseamna blastocist tip 1?
Mai nou avem nevoie si de aviz de la psiholog?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Valeria, a dea Dumnezeu sa fie totul bine!

Kora, mie imi suna frumos, nu stiu ce

Sheri, pai sa iti zic cum devine chestia: m am prins ca ixplicatiile alea docte tre sa le macin ca sa pricp si io cum vine treaba cu zilele si injectiile, si miile de nume de medicamente asa ca mi-am postpone informatia Am optimizat pierderile, frate,ca suntem in plina recesiune. Pun si io cate un semn de carte pe la raspunsurile savante si jubilez: io-te ce desteapta sunt, cand oi avea nevoie stiu de unde sa le iau . Plus ca mi-am mutat parte din intrebari pe mess - prietenii stiu de ce!
Pana atunci, fusei azi la Bios sa ma secretez (adica sa fac un examen de secretie mic asa )si ma mai duc si joi- unde oricum va fi rezultatul irelevant (sanse mari de "fals pozitiv" sau "fals negativ" la infectie), dar mi-s constiincioasa. Daca trageai si tu la sorti cu o zi mai incolo ziua ciclului, ne vedeam sambata la Cocei. Offff! Si in rest, linsite si nu prea pace

Bafta la toate fetele care asteapta rezultate/au inceput procedura sau tre sa o inceapa ...candva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiya spune:

Buna!
Kora, ce inseamna blastocist tip 1?
Mai nou avem nevoie si de aviz de la psiholog?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Sheri iubita, esti pe vaaaal...mai ai putin si vine si bebe2, bebe3......cum vrei tu!Merci de incurajari
Moniland felicitari pentru producita ta! A fost bine la ultima stimulare, cu protocol scurt am avut 5 foliculi, au rezultat 3 ovocite mature si unul mai micut, dar s-au cuplat doar doua. La prima stimulare insa am avut punctie alba si deaceea mie mi-e frica de protocolul lung, pentru ca atunci asa a fost protocolul, iar stimularea a fost cea mai usoara posibila.
Valeria72 ma rog pentru voi!
Iana_mari incerc sa ma gandesc la exemplele pozitive ca sa scap de frica mea. Mai ai putin si incepi si tu, cred ca oricum voi fi dupa tine, cu protocolul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Ciao fetelor, sunt ziua a doua dupa transfer(care a fost duminica)avem 2 embrioni de 8 si 10 celule frumosi ca niste floricele toata ziua ma uit la poza, dar cred ca din pacate m-am cam dus cu capu...acuma ca vad prin ce treceti voi cu astea 2 saptamanai jur ca va invidiez pt cat sunteti de tari mai ales cele care puteti sta in pat.
Eterna intrebare(pt cele care ati facut transfer de ziua 3 ca mine) CAT ATI STAT IN PAT DUPA TRANSFER?
am sa va mai pun cateva dintre intrabarile stupide care imi trec prin cap.
1. clinica mea nu ma obliga sa stau in pat pe hartia de recomandari scrie ca am voie chiar si sex, le-or fi pus ei ceva lipici special , stiu eu???m-am mirat, oricum nu inteleg de ce se zice ca sa stai culcata pe spate daca uterul ( al meu) are inclinatie anterioara nu ar avea mai mult sens sa stau pe burta ca sa nu alunece afara??sunt dusa rau sau v-ati gandit si voi la asta?
2. as vrea sa va intreb voua nu v-a fost teama ca pierdeti embrionii cand mergeti la wc. eu am avut senzatia asta de fiecare data, stiu ca pare stupid dar pt mine eo grija reala si evit chiar sa beau apa ca ma tot gandesc ca mi-e groaza sa merg la wc. bine ca nu sunt si constipata ca atunci chiar ar fi nashpa
voi ati evitat sa stati la calculator in perioada asta?telefonul il evit cat pot dar mai trag un ochi la voi, nu ma abtin si era neaparat sa va intreb astea....
Imi mai inseninez gandurile cand imi imaginez ce frumos o sa fie cu gemeni, unde o sa le pun mobila si jucariile prin casa si cum o sa ii cheme...
Va pup pe toate si sper din suflet sa auzim vesti bune!
Ioanatugs, mersi bafta la injectat si oute cat mai sanatoase!
Daniela74, tu ce faci, tie nu iti trec prin cap prostii ca mie?Sper ca nu!
valeria72 esti in rugaciunile mele!
Oana spor la odihna, ai grija de embrionul pretios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Claudia79 e foarte bine ca te gandesti la viitor, cum va fi cu bebicii, toate astea ajuta chiar foarte mult in perioada asta de asteptare. Eu am stat dupa ET doar doau zile pe acasa si nu am stat neaparat in pat, am lenevit mai mult. Dupa care am revenit la programul meu normal, insa m-am menajat mai mult si a fost bine, pentru ca testul a fost pozitiv in z11 de la ET. Sunt multe fete care au stat doua saptamani doar la pat si nu s-a prins bebe, asa ca nu e o regula. Important e sa ai mai multa grija de tine, sa dormi putin mai mult decat deobicei, sa nu sari peste mese, cum mai facem uneori. Si in rest tine de Doamne Doamne! Multa bafta sa iasa cu un test pozitiv!!!

Fetelor, eu am primit de la Giulesti un nr. de tel. al unui psiholog si mi-au zis asistentele ca acum, procedura cere, neaparat un aviz psihologic. A-ti mai auzit de asa ceva?? Sau mi-au dat doar mie??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Claudia, e greu, poate cea mai dificila parte a FIV-ului este cea de la sfarsit, cele 2 sapt de asteptare, e testul nervilor, te duci cu capul. Dupa toata nebunia dosarului, strangerii de finante, tratament, analize, ecografii, spital, punctie, ET, dintr-o data nu mai ai nimic de facut, decat sa stai si sa-ti asculti corpul, sa intorci lucrurile pe toate partile, sa ai simptome care mai de care mai contradictorii, si in general tot timpul se comprima in jurul singurei realitati: ce fac embrionasii in burtica? Mai sunt sau nu? Mai plutesc sau sunt prinsi? Le fac rau cu actiunile mele sau nu? Ce pot sa fac sa-i ajut? Sa ma gandesc sau nu? Sa stau sau sa ma plimb? Sa fac sau nu la wc? Sa ma spal cu chimicale in cap sau nu? Sa mananc orbit light sau e daunator indulcitorul? E bun patrunjelul, ori ananasul? Cata greutate pot duce? Sa beau din sticla de apa de 2 litri sau e prea grea? Sa folosesc laptopul sau TV-ul? Sa conduc sau nu?
Multe intrebari, exact ce se intampla inauntru de ce unii embrioni se prind si altii nu nici doctorii nu stiu raspunde.
Un echilibru este cel mai indicat, normal.
De ex eu la primul FIV mi-am luat 2 sapt concediu, n-am facut nimic, am stat la pat exclusiv, si nu s-a prins.
La al doilea mi-a zis doctora ca l-am facut degeaba, asa ca in 10 min dupa ET m-am dat jos din pat si am plecat acasa, a doua zi am plecat la munte in team building, a treia zi m-am constipat groaznic de am zis ca mor si m-am scremut vreo 2 ore de mi-au iesit ochii din cap pt ca pur si simplu nu ma puteam opri, asa de rau era, a patra zi acasa, iar hurduc-hurduc pe serpentine, a 5 zi la munca, la calculator normal, wk urmator la 2 chefuri, si marti la test surpriza!!!!!!!!! Se prinsese!
Deci ce sa zic, si acum la fel voi fi activa, nu voi sta la pat, dar nu voi face efort si absolut deloc sex, am citit pe f multe forumuri ca nu face bine, se contracta uterul in timpul orgasmului, si le poate face rau. De fapt de frica n-am facut nika luni dupa aceea, apoi mi-a pus doctorul fundita si am lamurit-o pana dupa nast ere !
Bafta multa si cauta sa te relaxezi cat poti!

Impatience, hai ai patiience ca incet incet se contureaza dosarelul si te apuci de sport !

Eu zat6 de stimulare si nu simt nimic, nici un ovar, nici o durere, ce sa fie, oi avea si eu macar de-o omleta pe acolo ?

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

CLAUDIA79,ma bucur sa te revad.Sa stii ca exact aceleasi temeri si lucruri mi-au trecut si mie prin cap.Primele 3,4 zile nu simteam nimic si ziceam ca nu este in regula,iar apoi au inceput durerile de burta ca la c.m(le mai am si acuma ,ziua a9-a de la E,T)si iarasi nu stiu daca este o.k.Am vazut fete care au avut aceleasi simptome ca mine,am vazut fete care nu au avut nimic, si au fost gravide sau nu....Deci,sintem diferite si nu ne ramine decit sa speram ca va fi bine.Ma bucur pt.tine si iti doresc ca embrionasii tai sa fie cu lipici.Eu am stat in pat si inca ai stauprofit si eu,desi ma plictisesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Doamne fetelor sunteti de milioane sa imi raspundeti voi asa repede desi e diferenta asta de ore. m-a dat plansu jur cat imi puteti fi de drage! sunt atatea stari prin care trec mi-e f greu si sa vb cu sotu meu ca stiu ca nu m-ar intelege ar zice ca nu fac tot ce pt sa fiu optimista.Doar voi ma intelegeti!
Ioana si mie mi s-a zis in special ca nu e bine sa stai in pat decat in prima zi pe targa m-au tinut doar 20 de min dupa transfer. Mi-a zis asistenta ca drita nu discute maruntisuri d-astea, ca trebe sa ma misc sa cicule sg-le la uter si sa se pastreze endometrul moale si prietenos. eu vreau sa stau in pat ca sa nu am constiinta incarcata si pt ca in capu meu makes sense ca la un transfer de ziua a treia embrionul nu e in trompa si nu prea stie el de ce e in uter asa ca e bine sa il tii pana e blastocist cat mai calm.
Sheri draga mea, esti totala cu excursia ta, are sens ca ti-a facut bine daca e adevarata teroia cu irigatia uterului...oricum eu am citit ca odata pus embrionul nu se mai pot face multe ca tine de puterea de implantare de mostenirea genetica, de cat de mult vrea el/ei sa traiasca. Acuma sex clar ca nici prin cap nu-mi trece, oricum al meu e atata de ocupat la bucatarie ca nici prin cap nu-i trece nici lui..hahaha.....foliculi si eu in ziua a 6-a aveam vreo 9 si semne , dureri ioc, au aparut durerile in ultima zi de stimulare-10 sidupa punctie nici nu mai puteam sta pe fund de parca as fi avut cel putin 50!Am avut 6 oua recoltate si 5 de calitate din care s-au fecundat 3 si unu mi s-a zis ca nu s-a mai divizat...dragu de el...
simptome daca se pot numi asa, sau efecte sec de la progesteron am dureri de ovare care le atribui punctiei, sincer nu cred ca pot fi un semn de sarcina vreodata, am greturi dupa micu dejun si nu am pofta deloc sa pap, ma dor salele(lombar) si pieptul.
va pup pe toate dragelor!

Mergi la inceput