FIV 197

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Multumesc frumos, Kora, o sa incerc sa fac o programare.
Si chiar iti dau raspunsul pe mail in 5 ore? sau mai suni sa le reamintesti? ca eu la synevo asa fac
N-am simptome sau nu ceva constant. Azi dimineata parca ma durea burta asa, ca inainte de cm, dar pt ca nu am cum sa interpretez asta, nu o iau in calcul. In rest,intr-o singura zi m-a durut mijlocul un pic, dar statusem destul in picioare,etc., altfel, nimic-nimicutza, nici sanii, nici greturi, mirosuri, nici pofte (si eu din alea aveam si fara sa fiu insarcinata, n-am avut nici macar un firisor ca sa imi imaginez ca e de la implantare... cred ca incep sa ma ingrijorez

P.S. frumoasa recolta ai. eu nu pricep, cum se poate masura diferit acelasi lucru, ca asta ar trebui sa fie ceva mai precis, nu? ma rog, dupa oricare dintre masuratori, mie-mi suna bine

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

fireyes nu te ingrijora ca nu ai de ce.Inca un pic mai ai!Rabdare si incredere!

Azi estradiolul meu e 2134 si lh-ul e 7,19.Astept 6 ovocite frumusele!Dr. Cocei a spus ca azi si maine sa fac numai 150 puregon + cate o fiola de menogon.Si eu care credeam ca am scapat de intepatul in f... ( in afara de injectia pregnylului) !

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Kora, mai da ce de activitate la tine, mai sange mamica, ca ai dat peste tot si la flaconel si la borcanel ! O sa te usuci de tot, baga si tu niste vin rosu, dar mai mult ca sa recuperezi, la vreo 5 deca zilnic , ca vine bb si trebe sa fii puternica! Eu am incredere in Profu, daca a zis 10 de endometru, dar care e ideea, ti se pare prea mic sau mare? Ca mie mi se pare f frumos. Deci se apropie punctia, mi-ai luat-o inainte, las ca intram la aceeasi odisee, ne cumetrim pe acolo .
Kittinko, cand pleci la friti? Bafta si drum bun !
Cristinici te asteptam in capitala noastra aglomerata la un nou FIV !
Moniland , iti tin pumnii stransi de tot sa fie un FIV super reusit si o sarina fara probleme pana la capat! Bey da naparstocul cela de doftor e croitor de nadragi cred, auzi la el ca atat a masurat, si-a mai dat si cu parerea ca tata, of ce oameni! Sa-i platesti data viitoare juma de suma, sa-i zici ca nu=i achiti si consultatia ca scoate numai balarii!
MadalinaM, bine ai venit pe aici, ti-i dor???? Mai vrei?
Impatience , ce s-a intamplat, a trecut o zi si nu sunt 10 intrebari? Cand incepi? Mai faci cate ceva?
Ioana iubita, bafta la injectoare, vai de fundu pardon burtica ta! Sita o faci!

Bey deci am fost joi la profu, care era intr-o dispozitie din aia de om chitit sa te pice la examen, si normal ca m-a prins cu lectia neinvatata, m-a intrebat cred ca singurul lucru pe care nu-l stiam in acea dimineata ploioasa, misterioasa si ciudata: ziua menstruatiei! Si vroia un raspuns rapid, sigur si cu data calendaristica! Am oftat din greu, mi-am furat-o normal! Ca de ce nu stiu? Ca daca ma intreba altceva de shoping sigur stiam! Iaca fleosc, normal ca da, dar cand mi-a venit menstruatia ba! Doar eram in Turcia ma simteam bine, nici in dimineata aia nu stiam in cate sunt! Am zis si eu la plesneala ca sambata sau duminica, Geta a votat pt sambata si ciocanelu licitatiei a cazut cu zgomot sec, si vineri ne vedem la primul eco de Z9 de stimulare! Si-am trecut ixamenu!
pam=pam!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

felicitari pt ixamen..pam-pam
io-s aci si va tin pumnii..pam-pam
va pup pe toate.

"Stelele care cad, nu pier Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna!
Valeria
Nusy, Mari_lolutza , unde sunteti? Ce mai faceti?

Tin pumnii stransi de tot, tuturor fetelor!!!
toate fetele!!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Valeria , fata draga ....ma rog penru tine si pentru inimioarele tale...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

valeria ma rog la DD sa fie totul bine pt toti trei.

fireyes eu sunt in stadiul STILL COUNTING de asemenea,am facut de dimineata(Z6) un test dar... mai bine nu zic nimik ca nu vreau,nu-mi place rezultatul

mai asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Valeria 72 - Dumnezeu sa aiba grija de voi!
Fireyes- In cazul meu au uitat sa-mi trimita rezultatul prin mail. Dupa circa 8 ore i-am sunat si-au cerut scuze si l-am primit in 10 min.
rubia - Dar nerabdatoare esti! Inca un bob zabava si sa vezi atunci bucurie mare!

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Rubia, eu ma lupt cu tentatia testului, sper sa depasesc "demonul" si nu el pe mine
Eu cred ca daca nu e vorba de gemeni, nu prea are cum sa se pozitiveze asa repede testul de urina... cel putin in general...

still counting...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

valeriasunt alaturi de tine,Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput