FIV 197
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Moniland spune:
anamy, vezi ca S. in Germania si-a facut "scoala" de FIV. Daca vei ajunge sa faci FIV in Germania spune-i si lui si te indruma. Poate iti pune si o pila . Eu cand l-am intrebat ce sa aleg Ungaria sau Austria, mi-a zis ca nu prea stie, ca el cunoaste doar sistemul din Germania. Pe chestia asta am ales sa plec cat mai departe de Romania
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iana_mari spune:
Antosit mult noroc in noul start spre fiv.
Kora felicitari pt. foliculi,din cate mi-a aduc aminte acum stai cel mai bine ca si nr.
Moniland asa cum ziceau si fetele e de bine .
Blanche
Cristal si eu cred ca nu trebuie sa ai remuscari .Ai fost o fata foarte curajoasa.Felicitari si mult noroc la austrieci.
Ioanatugs stiu sigur ca BOO a avut o inhibare foarte lunga ca nu-i venea medicul din Israel,si o tot amanau.Si ea avea endometrioza ca tine.Acum are un super baietel.Asa ca stai linistita.
Nusy,Sheri unde ati disparut?
Oanademunk
Mult noroc fetelor in asteptari
Dariela spune:
oanademunch - Felicitari pentru inimioara ta!
N-am inteles deloc cum sta treaba cu asigurarea - cum adica permite numai transferul unui singur embrion? Si daca ai doi, trei embrioni viabili cu restul ce fac?
Kora - Se pare ca Big M. incepe sa aiba o problema cu endometrul! La mine uitase de tot sa-l masoare, dar eu fata cu pitici pe creier de la FIV-urile trecute i-am adus aminte! Stai foarte bine la capitolul foliculi. Estrofem ti-a dat?
Ceaiul de cretisoara se poate bea si dupa ET.
Moniland - Stai super bine! Dr. care te-a consultat avea vreo treaba cu FIV-ul?
Antosit - Spor la stimulare! Sa fie norocoasa!
hera 01, Fireyes - Cum va mai simtiti fetelor?
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Moniland spune:
Oana, vei avea noroc cu bb din burtica. Cu traducerea nnu a fost cazul din romana in romana ca dr. e din Romania.
Iana, asa cred si eu ca e de bine.Dar cum sa nu ma enervez ca ba imi zice ca nu face altceva decat masoara, ba imi zice ca nu am foliculi buni.
Dariela, si cand ma gandesc ca merg fete la el pt monitorizarea ovulatiei, pentru stimulari usoare cu clomifen. Habar nu are de FIV. Iti dai seama ca nu va fi el cel care imi va urmari sarcina
zisaCami spune:
Fetelor am intrat sa va dau vesti despre Valeria72 ... are mare nevoie de rugaciunile noastre! De cateva zile se afla in spital, dupa ce i s-au rupt membranele prematur ( la 25 de saptamani ) si a pierdut o parte de lichid amniotic!
Valeria, draga mea, ai incredere in Dumnezeu, in tine si in puiutii tai! Ei sunt puternici si vor rezista!
25+
Inimioara meaRadu Costin
LMZ spune:
Kora,
Iti multumesc foarte mult pentru sfaturi!
Dar ce sa fac? Sa merg la alt doctor? La care? Unde? Sau sa merg tot la Giulesti la prof. Marinescu?
Iti doresc tot binele din lume tie si celorlalte!
Sa dea Domnul sa ne auzim cu "burtici" peste putin timp!
fireyes spune:
Pana sa vad mesajul cu Valeria, as fi zis ca sunt numai vesti bune! Multa sansa si sanatate pentru Valeria, sa treaca cu bine de hopul acesta!
ZisaCami
Hera, nu ne povestesti nimic? mai facem schimb de simptome si de metode de trecut timpul mai repede.
Rubia, ce fac samburasi? ii testam?
Oana, eu cred ca in toate lucrurile de pe lumea asta exista un echilibru, asa ca puiutul tau, daca a supravietuit selectiei (suna cam ca la mine), o sa fie campion! sau campioana
Uaau, Ioana, da' asta cred ca e cel mai lung protocol lung ce mai conteaza, cu ochisori sa fie!
Fetelor, ce docte sunteti, eu ma straduiesc sa numar in fiecare zi corect zilele si inca mi se pare complicat...
As avea si eu o intrebarica, pt cunoscatoare: la Bios, ca sa imi fac BHCG si progesteron, imi trebuie programare? in cat timp primesc raspunsul (la urgenta, fireste si cum? pe mail sau sun eu?
still counting...
KoraPop spune:
Valeria D-zeu sa fie alaturi de tine!
Stiu ca sunt fete curioase despre eco a mea de azi.Proful mi-a zis ca endometrul e 10,1 mm ceea ce nu cred,nu stiu ce stil de masurare are,dar e total diferit de al lui Cocei asa ca la punctie se va elucida misterul endometrului meu ca vor fi amandoi acolo si apoi voi lua progynova.Foliculii sunt frumusei,sunt 6: 20 mm; 17,2; 17,5; 16,4; 14,5; 13,3.Mai iau azi si maine stimulare si maine seara la ora 23 fac pregnylul,iar vineri fac punctia.Doamne ajuta!
Astept acum estradiolul si lh-ul facut azi ,in regim de urgenta si apoi dupa ce ii voi comunica rezultatele d-nei Cocei imi va spune daca sa mai adaug si o fiola de menogon azi si maine sau nu si in functie de estradiol am sa imi fac un calcul pentru ovocite.
Va pup pe toate si astept vesti bune de la voi!
MadalinaM ma bucur ca ne-am cunoscut!Bafta mult si tie!
fireyes la BIOS se poate si cu programare si fara ( mai bine cu ).In regim de urgenta ai rezultatul dupa 5 ore de la recoltare.Daca le ceri sa iti trimita prin mail vei completa acolo o hartie cu adresa ta de e-mail.Zi-ne te ro ce simptome ai avut si ai.Cand faci testul?Doamne ajuta,iti tin pumnii stransi!
Kora
CARPE DIEM!
Moniland spune:
Kora, eu sigur eram curioasa ce rezultate la eco ai. Nu uita sa le scrii si pe cele de la estradiol.
Valeria