FIV 197

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Moniland super medic, ramai fara cuvinte... of ce urasc tipul asta de oameni sictiriti de tot, care doar te enerveaza, nici informatia ca lumea nu ti.o pot da, imi pare rau..Sper sa fie multumit medicul din Austria de info primita. Pumnii stransi la cat mai multe si babane.

Kora si tie pumnii stransi si tuturor fetelor cu injectoare si celor care asteapta beta.

Am vazut si eu emisiunea pe Pro tv intl, si am bocit...doar noi ne stim durera. Multumim fetelor care ati participat, eu o cunosoc doar pe Cristal care a vb superb, esti tare eleganta si finuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Blanche, sa stii ca exact la fel simt si eu despre tot sistemul medical.
Dr. mi-a schimbat un pic schema dupa ce a vazut raportul de la eco in sensul ca prima zi de orgalutran (diphereline) nu va fi in ziua 7 ci in ziua 8. In rest totul merge dupa schema.
Kora, nu prea am probleme cu endometru. Am vazut pe monitor linia alba de la endometru dar sigur nu aia a masurat-o.
Si ai perfecta dreptate cu chistul meu pe care "ma pot baza" vorba dr.
Hai ca m-am mai linistit si am sanse la ceilalti foliculi de dimensiuni aproximativ egale. Toata chestia ca voi face mai multe zile de stimulare, asa cum sunt obisnuita de altfel, vreo 13 si nu 10 cum se steapta dr. din Austria.
Tin pumnii si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Buna fetelor,
Va urmaresc de foarte mult timp si va admir foarte mult. Sinteti nemaipomenite!
Eu am scris pe forumul fetelor care fac FIV in Ungaria, pentru ca acolo m-am hotarit sa incerc.
Va intreb si pe voi ca sinteti multe si aveti multa experienta (din pacate): ce va spune o valoare BHCG = 15.25 in ziua a 10-a dupa ET? Exista vreo sansa sa fiu insarcinata? O sa repet analiza, asta e clar, dar totusi...ma macina 1000 de ganduri...
Va pup pe toate si va doresc mult mult succes!

PS: felicitari pentru emisiunea de pe PRO TV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Kitta, pai da, iesirea in strada, dublata de o buna campanie de informare a presei inaintea evenimentului, ar fi fix ceea ce ar da vizibilitate maxima "cauzei". Dar ...eu nu sunt prea optimista nu in privinta efectului, ci in privinta reusitei mobilizarii. Multe cupluri sunt reticente sa fie vazuti la tv si apoi sa umble o viata cu eticheta lipita de catre ignoranti. E de inteles. :( Abia daca a reusit petitia sa adune 2000 de oameni - si acolo era vorba de semnaturi, nu de iesit in strada. Altfel, eu iti urez mult, mult succes la stimulare, iar patru ani de forum sa ii implinesti la scutece, caci odiseea va fi trecut deja.

Kora, Moni, Catalina si toate celelalte fete - spor la intepaturi fertile! Hera, Fireyes, Rubia, Dariela - muuuuulta rabdare va urez pana la vestile bune! Oana, ce ma bucur ca ai obtinut embrioni! Iar asta e doar inceputul: peste noua luni o vei tine in brate pe Noor!

Va tin pumnii absolut tuturor.

Eu o sa dispar putin, caci, vorba aia, de fiv nu poate fi vorba in urmatoarea jumatate de an, deci macar sa ma plimb. Of. Dar o sa intru din cand in cand sa "culeg" vestile bune!:)

---------------------------
http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Cristal1995 nu e vina ta iubita, ca au pus ei alt titlu si s-au axat pe alta tema, asa fac mereu. Ei cauta ceva inedit de fiecare data si au schimbat titlul si subiectul pentru o mai mare audienta. Si eu am patit la fel cand am vrut sa facem o emisiune despre mancare asiatica si s-a ajuns sa puna intrebari de genul: e adevarat ca asiaticii nu folosesc deodorant???...si multe alte tampenii care lor li se pareau inedite... Important e ca s-a atras atentia asupra noastra si poate ca de acum incolo, se va misca ceva. Felicitari pentru initiativa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Noi am venit acasa, si nu pot sta in pat!Am condus de la spital acasa pt ca la al meu la munca s-a spart o conducta si a trebuit sa se duca sa rezolve, deci eu cu 20 km pe ora pe strazi, luandu-ma la intrecere cu pensionarele si incepatorii. M-am mai oprit si la farmacie si sa-mi iau o sticla de lapte nu stiu d e-i bine de-i rau,dar eu fac ce simt mai ales ca cei de la spital mi-au zis ca viatza mea tre sa fie normala adica nu legata de pat.
Deci din 5 ovocite 4 au fost mature s-au fertilizat 2 si a rezultat un embrion micutz si dragalas de categoria b-7 celule cu ceva fragmentatii (da chiar nu-i bai ca recuperam noi, perfectiune nu exista), embrionas care acum e la mine in burtica!
Luca nu stiu daca vei citi mesajul asta dar m-a impresionat propozitia ta adresata mie si tine minte ce-ti zic, asa cum ti-am zis cand eram amandoua la inceput de Fiv 1, vin in Paris sa ne plimbam fetele, iti promit!pusici
Moniland cred ca nenea doftorul s-a pierdut in traducere evident ca baza este inc ei multi nu in cel mare de acum!
Kora ma bucur ca este totul ok cu analizele!

In incehiere doua chestiutze. Azi este 27 oct exact acum un an traiam una din cele mai fericite zile din viatza mea, ziua cand mi-am primit inimioare, scumpetea si sufletzelul meu (catzelul meu Whisky:). Si tot azi in timpul Et-ului am auzit o inima batand, barbate-miu nu a auzit dar eu sunt sigura, batea tare si cu putere chiar in momentul in care doctorul incepuse sa instaleze ce era de instalat
pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Vin si eu la raport, cam tarziu ce-i drept dar acum ne-am adunat de pe drumuri!
Estradiolul pe inhibare a iesit:14.20 si de maine incep stimularea.Schema:1/2diphe si 100 u.i puregon-pen iar in ziua 8 un nou estradiol si eco.

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Bune fetelor!
Oanademunk felicitari pentru embrionas si urarea mea e sa ai grija de el 9 luni de acum incolo!
Antosit multa bafta la acest inceput de FIV, sa fie cu noroc!
Elenada multumesc frumos de urari!
Kora-Pop si mie mi-a parut bine ca ne-am intalnit azi!Multa bafta maine, sa primesti vesti si mai bune!

Eu dupa cele doua stimulari de anul acesta, ma lupt cu un FSH cat casa si cu toate astea am primit ok-ul azi pentru un nou FIV-ulet. Eram in z14 de CM si 10 de Cyclo-progynova si desi nu ar trebui sa am ovulatie pe tratamentul acesta, aveam pe ovarul drept un folicul de 19.8, asa ca am primit indicatia prestarii in noaptea asta. M-am amuzat treribil, pentru ca exact pe ovarul cu pricina trompa e obturata, daca ar fi fost pe celalalt ovar unde e trompa buna, ar fi fost ceva.
Am primit o schema nu lunga, foarte lunga, adica peste 11 zile, in z21 de Cyclo-progynova incep cu Diferelinul de 0.1 mg., iar dupa 14 zile de inhibare(19 noiembrie) merg la eco, si tot in aceeasi zi va trebui sa repet FSH-ul si Estradiolul. Dupa care voi continua cu Diferelin pina vine menstra, adica inca vreo 20 zile de injectii si la a doua menstra pe perioada inhibarii voi incepe stimularea, care va fi puternica: Gonal-F 300 UI si din z5 adaug si 150 UI de Menogon, iar inhibarea va fi mai mica, cu 1/2 de Diferelin. Asa ca punctia si ET-ul vor fi putin inainte de Craciun.
A mai facut cineva Diferelin asa de mult timp pentru a mai scade FSH-ul??? Si oare scade FSH-ul cu inhibarea??? Sincer sunt putin cam speriata de schema mea, mai ales ca eu am raspuns bine la tratamentul scurt, nu la cel lung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anto, mult noroc!!!
Ioana, te inhiba astia nu gluma . Oricum ti s-a schimbat tratamentul si va fi bine. Nu stiu legatura dintre diphereline si FSH. Dar tu nu ai raspuns bine la stimularea trecuta? Vad ca dupa ce te inhiba atata iti da si doza puternica de stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

monilandmult succes, de data asta sigur vei reusi,pt ca la austrieci e cu totul altceva,stiu pt ca eu am stat in germania mai multi ani si stiu cum e sistemul medical de acolo.
am mare incredere in dr.S ,ca va fii bine si la mine pana la urma,daca nu voi luat calea germaniei!
pup si succes tuturor fetelor fivoase

Mergi la inceput