FIV 197
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaele/mihaele.jpg)
mihaele spune:
Kora fi increzatoare ca totul va fi bien ati tain pumni o sa fie bine de data asta o sa fie bebe. fetelor ca tin pumni la toate sunteti prea multe sa va enumar va doresc numai reusite va pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihaele spune:
FETELOR , AM AUZIT LA STIRILE EUROPA FM CEVA DESPRE EMBRIONI, FIV,ETC. NU AM AUZIT TOATA STIREA.FITI VOI ATENTE LA ORELE FIX SI SPUNETI-NE SI NOUA CE DESCOPERIRI AU MAI FACUT ASTIA. SPUNEAU CEVA DE ZIUA A 2-A CAND SE POATE STII MAI BINE CALITATEA EMBRIONILOR SI CRESC ASTFEL SANSELE CUPLULUI.
Kora eu sunt sigura ca vei reusi DD acum a-ti da bebele iubit si mult dorit ajunge am trecut prin prea multe incercari acum gata ai trecut testarea lui DD cu brio o sa fie bine si eu cred ca am trecut de aceste incercari crede in DD ce vrea el dar acum vrea si el un bebel atine in burtica si la toate fetele vin sarbatoarile fetelor care sunteti in focuri si care asteptati rezulataul sa reusiti toate si de sarbatori sa fiti cu bebei vostri in burtica
![](images/user_woman.png)
Moniland spune:
Kora, nu-ti fa probleme cu endometru ca va creste. Timp mai are. Iar cu analiza LH-ului poate dr. vrea sa fie sigur ca e ok fara menogon. Daca nu, sa poata sa suplimenteze LH cu menogon. Oricum nu prea stiu cum e cu LH-ul in stimulare.
Ceaiul de cretisoara si dupa ET.
Meda, Cristinici
fireyes spune:
Kora, multa bafta, nu te mai gandi acum la toate cele... esti atat de aproape endometrul sigur mai creste si daca nu-l ajuti tu cu ceva...eu nici nu stiu pana la urma cat a fost in ziua punctiei...dar cu 3 zile inainte, dr era f multumit si imi arata linia dintre straturi si zicea ca e f bine. si era doar o linie, deci nu era tristratificat...
Am vazut si eu reportajul si am tot respectul pt bataioasele care au reusit sa miste ceva in lumea asta cuprinsa de nesimtire! nu mai zic ca am facut fleasca tastatura...
Cristal, te admir pt curaj si recunosc sincer ca nu stiu daca eu as fi avut aceasta tarie...
Legat de polemica stranita de sursa infertilitatii in cuplu... trebuie sa zic ca ader la aceeasi idee: pt fiecare, problema lui este cea mai dureroasa, cea mai trista si suferinta e imensa. in cazul nostru e vorba de infertilitate mixta, dar si sa fi fost doar una, tot la fel durea, nu doare acum de 2 ori mai mult. si de la embrionasi
still counting...
impatience spune:
Kora, o sa creasca si endometrul pana la bb si apoi o sa creasca bebele la tine in burtica 9 luni frumoase. Hai ca stiu eu, cocei are mana buna !
exista vreun link unde pot vedea si eu emisiunea de duminica? eram pe drum si nu am reusit sa o vad.
va pup
mihaele spune:
Impatience
Emisiunea Pro TV
http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-o-viata-ca-o-durere-continua.html
Bianca B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaele Impatience ![]() ![]() Emisiunea Pro TV http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-o-viata-ca-o-durere-continua.html |
Multumim foarte mult ptr link
![](pupic.gif)
Bianca
![](gravida.gif)
![](bebe.gif)
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Moniland spune:
Vin si eu c raportul de la prima eco, dar sa stiti ca eu nu cred ca e asa
dupa 4 zile de stimulare endometru 8 mm, imi vine sa rad in hohote??!!!
pe ovarul stg 6 foliculi de 6-7 mm, iar pe cel drept 1 de 14,5 si 5 de 7 mm.
Eu cred ca cel care e acum de 14,5 mm se va sparge sau se transforma in chist. Dr. mi-a zis ca de fapt doar pe el ma pot baza ca ceilalti sunt prea mici. Iar nu-l cred. Pai nu trebuie crescuti cei de 7 mm ca sa ajunga maturi???!!! Mai am minim 6 zile de stimulare.
Sau nu mai stiu eu cum merg lucrurile. corectati-ma.
Am facut eco la mine in oras si cand l-am intrebat daca nu e cam mare endometru in ziua 4 de stimulare mi-a raspuns ca el nu face altceva decat masoara
KoraPop spune:
Moniland nu stiu unde ai fost tu la eco,dar sper ca stii ca trebuie sa stai super linistita pentru ca productie buna ai si intr-adevar foliculasii au timp sa creasca.Daca exista unul de 14,5 acela e chist clar,dar ai o armata de foliculi de dimensiuni apropiate care vor avea ovocite frumoase.Endometrul trebuie masurat cu mare atentie,nu stiu cum stai tu de obicei cu endometrul ( cam cat e de obicei la ovulatie cam asa va fi si la punctie).Te felicit si iti tin pumnii in continuare!
Am si eu inca o veste buna:sambata imi facusem un examen de secretie,asa de verificare si totul e ok - flora nepatogena.Asa ca mai am un singur lucru de facut sa cresc cu toate mijloacele posibile endometrul pana la ET.Va zic sincer ca am sa iau tot ce pot darun singur lucru stiu sigur:daca DD vrea totul e posibil asa ca eu ma las in grija lui si va fi bine...Faceti si voi la fel,oferiti-i LUI toata suferinta fizica,psihica si mai ales dorinta cea mai mare a voastra,aceea de a avea un copil si EL se va milostivi de fiecare atunci cand va considera ca e momentul potrivit...
Va pup si va doresc o seara frumoasa!
Maine am sa vin la raport!Va mai bat la cap un pic si apoi dupa ET am sa iau o pauza cateva zile,c mai mult nu am sa rezist departe de voi!
Kora
CARPE DIEM!