FIV 197
Raspunsuri - Pagina 13
impatience spune:
Buna fetelor!
Am revenit si eu! O sa dispar si o sa ma intorc- ma duc pana la dentist ![]()
Va pup pe toate si astept vesti bune in continuare.
Sheri, bine ai revenit!
Kora, hai de la cocei cu vesti SI mai bune decat ai deja.
Cata...
Va pup si revin 
sufletel_80 spune:
Tot respectul pentru ce ati realizat cu aceasta emisiune. M-am abtinut enorm sa nu plang in fata parintilor care vizionau alaturi de mine ... ei sunt singurii care ne cunosc durerea si nu am vrut sa sufere si mai mult ...
Bravo! Macar de am avea si ceva reactii din partea oamenilor influenti
LMZ spune:
Dragele mele,
Sunt noua printre voi si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat. Am 32 ani, sunt casatorita de 4 ani, iar in aceasta perioada ... ESEC TOTAL! Dupa parerea dnei dr. Ella Borza de la Maternitatea Bucur nu am "nici o sansa de avea un copil pe cale naturala deoarece trompele mele sunt foarte subtiri, obstruate si cu foarte multe aderente" (concluzie spusa in mod direct dupa HSG de mi-a fugit pamantul de sub picioare!), iar dupa prof. Bogdan Marinescu sunt sanse dupa perfuzii utero-tubare; le-am facut, permeabilitate 100%, dar nici un rezultat, apoi mi-a recomandat o inseminare, dar intre timp m-am gandit eu ca ar fi cazul sa-mi fac niste dozari hormonale: prolactina peste 1000 drept urmare nu aveam ovulatie. Am luat Bromocriptina la indicatia endocrinologului, a revenit la normal dar ovulatia nu am idee daca exista sau nu. Sotul meu este OK in afara disperarii in ceea ce priveste modul in care te trateaza medicii si a faptului ca nici unul nu ne spune o caleclara.
Marea mea rugaminte la voi este sa ma sfatuiti ce sa fac mai departe. Sa fac o noua HSG (a trecut 1 an de la precedenta!), sa merg la care doctor (la dr. Borza nu ma mai duc nici rugata, iar prof. Marinescu este foarte evaziv si ocupat!), ce sa fac?
Sperand ca nu v-am plictisit prea tare astept sfatul vostru experimentat! O zi excelenta va doresc!
medamaya1 spune:
Kora si Moniland, va asteptam cu vesti bune de la echo

Onademunk, sa fie lipicios si sa stea la mamii in burtica 9 luni de-acum in colo, doamne ajuta
Emotionant reportajul, nu conteaza ce fel de infertilitate au abordat, sper doar sa fii vazut cineva sus-pus rep si sa se faca intr-adevar ceva si ptr noi

si multa bafta tuturor
KoraPop spune:
Am venit de la eco.Am o veste proasta si una buna:
vestea proasta e ca dl.profesor nu mi-a masurat bine endometrul data trecuta si azi in zi 9 de stimulare e numai 7,5 mm in fundul uterului
unde vor pune embrionii,ca in rest era si mai mic
.Si nu era trilaminar cum ar trebui sa fie probabil
.Am sa iau progynova dupa punctie si sper sa creasca.Data trecuta la punctie endometrul a fost numai 7 mm si pana la ET a ajuns ( datorita estrofemului) la 11 mm in fundul uterului.Asa ca sper,ca trebuie sa sper!
Vestea buna e ca am pe ovarul drept ( ca numai el e harnicut intotdeauna,celalalt nu) vreo 5 sau chiar 6 foliculi buni ( dr. Cocei crede ca sunt 6 ,dar unul e ascuns undeva mai in spate),sunt maricei 3-4 16 mm-17 mm ,unul de 18 si unul mai mic de aproape 14.
Iau puregon in continuare.Fara menogon.
Maine dimineata am eco la prof,dupa care fug sa fac estradiolul si dr. Cocei a zis sa fac si LH-ul.Nu stiu de ce trebuie lh-ul.Voi stiti?
Asta este.Cu incredere in DD ma duc pana la capat!
Va
pe toate si va multumesc celor care imi tineti pumnii!
Ioanatugs ma bucur ca te-am revazut.Asteptam vesti bune de la eco a ta de azi!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
LMZ in primul rand trebuie monitorizata ovulatia ecografic.Trompele trebuie din nou verificate daca a trecut 1 an de cand ai facut perfuziile si apoi HSG.Si ar trebui sa faci si histeroscopie pentru verificarea uterului.Nu in ultimul rand sotul tau trebuie sa faca o spermograma.Cu rabdare si speranta mergi inainte!FIV-ul este ultima solutie.
oanademunck iti doresc ca visul tau sa devina realitate!Doamne ajuta!
Kora
CARPE DIEM!
cristinici spune:
Kora va creste si endometrul, foliculi ai , totul va fi bine. Fii optimista. Macca iei?
Sheri te asteptam cu vesti. Cu a fost in concediu?
Moniland tin pumnii sa fie bine de data asta.
Rubia cred ca e prea devreme pt testele de urina, dar sper sa vii cu II.
cristinici
KoraPop spune:
Cristinici
nu iau macca,am luat la primul FIV doar si nu mi-a facut deloc bine.Acum nu stiu daca macca sau tratamentul gresit nu mi-au facut bine,dar nu mai risc sa iau.Da' mi-am facut acum un ceai de cretisoara,ca pana acum nu am luat decat l-arginina,royall jelly,omega3 si vitamina E.Apropos ceaiul de cretisoara se bea si dupa ET sau numai pana la punctie,nu mai stiu cum e cu ceaiul asta?Ma juta cineva?
Kora
CARPE DIEM!
MadalinaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop Vestea buna e ca am pe ovarul drept ( ca numai el e harnicut intotdeauna,celalalt nu) vreo 5 sau chiar 6 foliculi buni ( dr. Cocei crede ca sunt 6 ,dar unul e ascuns undeva mai in spate),sunt maricei 3-4 16 mm-17 mm ,unul de 18 si unul mai mic de aproape 14. Iau puregon in continuare.Fara menogon. Maine dimineata am eco la prof,dupa care fug sa fac estradiolul si dr. Cocei a zis sa fac si LH-ul.Nu stiu de ce trebuie lh-ul.Voi stiti? Kora CARPE DIEM! |
Draga Kora,
ovulatia naturala se produce datorita pick-ului de LH(cresterea brusca). Puregonul nu contine LH, si vrea sa vada cit e, asa consider eu! (fara sa stiu care ar mai fi rolul LH-lui, natural produs de organism, pe stimulare, din moment ce ovulatia se controleaza cu Pregnyl).
Cretisoara si dupa ET-2,3 cani pe zi
Bafta tuturor!