FIV 197
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
KoraPop spune:
Amzulica multumesc pentru pumnii stransi.Asa cum am spus si inainte de emisiune,spun si acum,dupa ce am vizionat-o.Adica:nu vreau sa creem aici polemici a carui problema e mai mare,a unui sot infertil,fara spermatozoizi,a unei femei care nu face ovocite,sau nu face de calitate,sau face,dar tot nu are bhcg pozitiv.Toate problemele care duc la FIV sunt la fel de mari,nu trebuie comparate.Se poate ajunge la divort oricum in oricare dintre situatii,precum se poate ajunge la divort si daca ai copii….Eu numai atat am subliniat ca trebuia sa se vorbeasca despre suferinta fizica,psihica si financiara pentru toate cuplurile care ajung la fiv.Atat.Aici pe forum ne intalnim pentru a ne sustine si povestea fiecareia e cea mai dureroasa posibil pentru fiecare,pentru ca este a ei.Multumesc pentru pumni stransi.Pupici si ai grija de comoara ta!
Mihaele aderentele pot afecta uneori un ovar, sau ovarele nelasandu-le sa functioneze normal,adica nu pot iesi din cauza lor la suprafata foliculii.Dar la tine nu e cazul,tu ai intotdeauna blastocisti minunati,asa ca stai linistita.La mine de exemplu ovarul stang nu functioneaza bine si cred ca aderentele ar putea fi o cauza.Sper sa ai gura aurita,sa am bhcg mare si apoi sa ma urmezi!Doamne ajuta!
Oanademunck nu stiu despre ce injectie vorbesti la ET.La noi nu se face nici o injectie la ET.Daca s-ar face nu m-ar deranja deloc la cate injectii am ajuns sa imi fac singurica…Pupici multi si astept vesti bune!!!!
Shericutule multumesc!Si eu iti tin pumnii stransi!!!Mi-ai lipsit de aici in timpul stimularii cu cate o glumita de-a ta sa fie fiv-ul mai placut,da’ sper ca de acum te vedem mai des virtual si nu numai!
Rubia eu zic sa faci bhcg in zi 9 dupa ET ( ziua ET = ZIUA 0 ).Bafta maxima!!!!
Moni stiu, stiu povestea cu estradiolul…,o sa il mai repet probabil marti,in zi 10 de stimulare.Azi pe la 12 ma duc la eco si voi afla mai multe….Tin pumnii si pentru tine!Te descurci cu pen-ul?Iti ajung acele ?
Anto baftaaaa!
Fetelor eu pe la ora 12 ma duc la dr. Cocei, la Giuly la eco.Abia astept!Va scriu dupa ce ma intorc.
Kora
CARPE DIEM!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Moniland spune:
Kora, sunt convinsa ca stii povestea estradiolului si probabil Cocei va avea dreptate cu 5 ovocite. Dar poti sa ai si mai multe. Tin pumnii pentru astazi la eco. De abia astept sa ne scri.
Anto, bafta si tie. Sa ne zici valoarea estradiolului. Cati foliculi s-au vazut la eco?
Si eu azi am zi de eco. Dupa 4 zile de stimulare deja imi simt ovarele. Sper sa nu am o armata, vreau doar un detasament. Dar la cat de umflata ma simt deja de abia astept eco.
Cu pen-ul ma descurc bine. Intepatura nu ma doare, dar un pic dupa ce injectez puregonul parca simt durere in picior. Ace am berechet . Spune-mi Kora intr-un cartus de 300 ui cate unitati sunt de fapt. Am facut si eu dintr-un cartus de 300 de doua ori 150 si mai am. Oare cat? L-am pus deoparte si l-am inceput pe cel de 900 UI. Dar ma gandesc ca poate voi face mai mult de 10 zile stimulare ca eu de obicei faceam 13. Si de aceea imi tin restul de la 300 dar cum sa vad cat mai am?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mihaele/mihaele.jpg)
mihaele spune:
Kora iubita mea multumesc frumos ma-m linistita stau si scormonesc tot felul de chesti poate gasesc cauza esecurilor mele Sigur oa sa ai II si un Beta Hcg mare mare te pup
Va pupacesc pe toate
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Moniland la Gonal sunt cam 100u "bonus" . Dar cel mai simplu scoti cu seringa si vezi exact cat ti-a ramas. (5u = 0,5ml).
Kora draga mea, vad ca te injectezi cu spor. Bafta multa si bebei frumosi si sanatosi.
Pup fetele si mult noroc.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Moniland - acum merg sa fac estradiolul si urmatorul estradiol +eco , miercuri. Cum sa mearga....cu drag si spor. Merionalul e dureros si face vanatai. Da nu comentam :) .
Dariela spune:
Pentru fetele care au acces la TV - emisiunea este acum in reluare.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
LMZ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilianaFi Mihaele .. multu pt video reportaj,chiar as fii vrut sa-l vad si eu...in loc de mic dejun am luat o portie de plins... .... ![]() ![]() ![]() ...e un bun inceput...data viitoare poate se vorbeste si de infertilitatea feminina....eu ma simt f.vinovata deoarece infertila sint eu,sotul neavind nici o problema......stau si ma intreb daca nu ar fii mai bine sa trec direct la ovodonatie...dar si aici e atit de delicata problema...nu sint pregatita pt asta...sa am in burtica copilul genetic al sotului meu si al altei femei??? ...pe alta parte decit cu un copil poate bolnav(dat.calitatii ovulelor mele distruse de endometrioza si putin de virsta:38 ani)sau o alta sarcina pierduta(natura spunindu-si cuvintul) sau fara nici un copil imi vine sa ma inscriu imediat pe lista unei clinici care se ocupa de aceasta procedura...si totusi nu fac nimic......si nici nu stiu ce sa fac...dupa acest hsc recent m-au pus in pauza de 3 luni...mi-au dat AC...sa se refaca endometrul...in urma aderentelor uterine ![]() ![]() ![]() |
oanademunck spune:
Mie mi se permite in continuare sa visez, peste 2 ore jumatate tre sa fiu in spital pentru embriotransfer (nu stiu cati am si de ce categorie dar voi transfera doar 1 -asigurarea nu permite mai mult)pupici