Mamici de pepenasi de iulie-august 2009

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am luat 25 kgInsa recunosc ca am mancat fara nesimtire,la orice ora si aproape orice.cand am ramas insarcinata m-am lasat bruc de tigari si ma gandesc ca aveam pofat de mancare si din cauza/lipsa lor....Tu cate kg ai luat in prima sarcina?Ai reusit sa scapi de ei?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 5+

Mergi la inceput

Fetelor,voi luati acid folic?si ce concentratie?Eu iau ferro-Folgama(sunt anemica) ce contine 5 mg de acid folic.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

daca va spun ce-am mancat ....cascaval cu ardei iute...nu stiu m-a apucat asa deodata ca vreau ardei iute sper sa nu mi se faca rau

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 4+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

deci ai scapat de pizza.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Hai ca am intrat si eu nitel pe la voi.

Se pare ca-mi mai revin cu somnul...ieri m-am sculat la 6...azi la 7:30...deci e de bine (am depasit fatidica ora 4 ).
In timpul zilei incep sa fiu destul de obosita si simt nevoia sa dorm si la pranz.
Sa vedem ce o sa fac in cursul saptamanii cand serviciul nu ma va lasa sa bag cornul in perna atunci cand am eu chef.

Greturi nu am...decat foarte, foarte vagi.
Ma si mir deocamdata ca ma simt asa de bine.
Daca n-ar fi oboseala asta nici n-as simti ca-s insarcinata...dar asa...cateodata parca mi-e greu sa-mi ridic si mainile.

Si mie mi-e frica rau de tot cu sarcina (e si prima).
La aspirante, 2 fete care ramasesera insarcinate in aceeasi perioada cu mine au avortat deja, asa ca eu sunt cu sufletul la gura si ma rog sa fie totul bine.

Acum va las ca mor de somn.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Neata...
Eu ultima...eu prima
Azi o s-o sun pe doctorita, sa vedem cand ma mai cheama.
Noi suntem tot bine...fara vreun discomfort major, insa am observat ieri (dupa o iesire mai lunga in oras) ca dupa ce stau foarte mult in sezut (3-4 ore), pe un scaun mai inconfortabil, incepe sa ma jeneze burtica.
Nu e durere mare...mai mult e o senzatie de greutate care pare ca ar creste.
Dupa ce ma intind un pic in pat...totul e ok din nou.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata burtici

eu tot cu greturi ....si somn...si foame aseara tot am halit 3 felii de pizza , ce bune au fost, am obs ca daca pap ceva ce-mi place in momentul ala imi trece starea aia nasoala dar sa nu mananc mult odata

Rallu o sa fie bine

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 4+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Si eu tot pizza am bagat aseara...da' numai vreo 2 felii
Mi-am promis insa sa nu repet isprava prea des ca sa nu ma procopsesc totusi cu 1 tona in plus.

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

buna dimineata.
doamne fetelor, dar ce activitate pe forum aveti si in week-end. o sa imi bag si eu netul acasa ca sa tin pasul cu voi.

in primul rand, buna venit noilor fete, si va doresc o saptamana usoara, si fara stres...ca eu deja am si inceput cu stresul ...dar le rezolvam pe toate...nu?

pe mine ma mai ia cate umpik de greata, dar nu prea mult, si ma jeneaza sanii non stop. prea rar sa ma lasa sa respir. sfarcurile ma ustura ceva de disperat. am trecut la sutien sport, pt ca nu mai suport altceva.

pooh si eu am vrut s amerg la echo, dar mi-a zis dr mea sa merg pe data de 09 noiembrie..cand o sa am ... 20 de zile de intarziere. am si eu niste emotiiiiiiii...mama...mama. sper sa fie totul bine. apropo de cafea...eu am gasit la un supermarket la noi, cafea NATURALA din cicoare, grau si nu mai stiu ce. imita EXCELENT nessul, numai ca nu are gust de ness...e mai dule, nu e tare. si te si trezente, etc etc..iti garantez ca e f buna. si si ieftina. eu ,, pe un borcan maaare am dat numai3.99 lei. ii pun si putin lapte condensat si e ...delicioasa. si fara pik de cofeina ..numai plante naturale.

adrianfedorca eu la servici imi iau sandwichuri sau salate. ca daca nu imi iau,si nu pap acasa,asa cum am facut azi, o sa ma pun pe marketul de langa servici sa-mi cumpar te miri ce prostii..si apoi, ma vait ca m-am ingrasat.

rallusi pe mine ma ...jeneaza ..uritca cand stau mult pe scaun...sau merg mult..sau fac ceva...treba, curatenie etc...ii zic sotului ca "mi-a obosit burtica" asta este senzatia. cand ma asez i pat...dispare repede.

teodor al meu, care ma innebunea cand ii fac si lui o FRATIOARA, imi zice acum:
- mami, copilul asta al nostru o sa iasa plin de mancare....de ce mamai, il intreb eu? pai daca tu manaci (eram l;a masa). i-am explicat ce si cum, ca el sta intr-un saculet etc etc...apoi, ma intreba cae se intampla mai departe si ii zic ca o sa creasca burtica la care el: aoleuuuuuuu si tu cu ce pantaloni o sa te mai imbraci? .....dar sa ilvedeti cegrijuliu este cu mine. sa nu fac aia --sau aialalta, ca tb sa am grija de fratioara lui...si azi dimineata nu m-a mai pus sa il iau in brate cand l-am dus la gradinita, pt ca "trebuie sa ai grija de surioara mea. dar dupa ce nenea doctorul o scoate pe surioara mea de la tine din burtia, o sa ma ieie iar" imi vine sa il manac. si inainte se punea pe plans sa il iau in brate.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 5+

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza burtici!

Ma alatur si eu voua cu o bobitza micutza in burtica .
Datele noastre: DN: 07/03/1978
UM: 21/09/2008
DPN nu-l scriu inca..astept sa merg joi la control sa aflu mai exact..pentru ca la mine e ff neregulat asa ca e mai greu de calculat.

Si eu ca si voi am ff mari emotii, cu toate ca e a doua sarcina. Eu inca nu i-am spus piticei..astept controlul.

Va pupic dulce

Ania & Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput