Mamici de pepenasi de iulie-august 2009

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina32 spune:

Pooh, buna dimineata. Sa stii ca si eu m-am trezit devreme pentru ca sunt la servici, din pacate. Am observat ca avem aceeasi UM (26.09.2008), numai ca mie mi-a calculat calculatorul DPN ca fiind 6 iulie, probabil pentru ca am un ciclu de 31 de zile. Si eu beau acum o cafea dar am citit ca o cana pe zi nu este nicio problema. Am si eu un baietel care este acasa cu tati............ca ieri il luasem cu mine la servici si m-a adus la disperare:). Pupici si astept vesti. Unde te-ai hotarat sa nasti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina32 spune:

Fetita ta este cu o luna mai mare decat baietelul meu. Acum am observat (Mihaita 12.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
si eu tot de la 7 sunt treaza si baietelul meu tot la 7 se trezeste indiferent de ora la care se culca...
eu am renuntat de tot la cafea, nu-s mare fan asa ca mi-a fost usor sa renunt

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 4+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

eu nu beau cafea deloc, dar sunt mare amatoare de ceiauri,mi-a zis dr-ul ca acum sa beau doar ceai de fructe, ca cele din plante medicinale il pot afecta pe bebe.
intrebati ce mancam la munca?eu am norocul sa am biroul in apropierea unei cantine si merg cam mereu la pranz acolo si mananc mancare gatita.acum o sa incerc sa gatesc eu mai mult si o sa iau la mine.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

mie mi-e rau de mor....nici n-am facut 5 saptamani si am niste greturi de mor....si nervi...toata lumea ma enerveaza, as dormi non stop, daca stau in pat la orizontala parca nu mi-e asa rau, nu stiu ce-o sa fac maine la sevici , sper sa nu ma apuce .
bine ca mi-a trecut gatul, inca mamai doare in gat dar e pe trecute

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

adriana as vrea sa am si eu atatea simptome ca tine.eu toata ziua ma caut de simptome de teama sa nu dispara.sunt speriata rau de acum 2 ani cand sarcina mea s-a oprit in evolutie la 15 saptamani
si mie mi-a trecut gatul, dar imi curge nasul rau de tot, dar asta e, bine ca nu am febra sau ca nu a fost nevoie de pastile.parca somn imi e si mie mai mult ca de obicei, dar nu pot sa dorm bine ca merg tot timpul la baie.

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Vai,fetelor,ce de simptome aveti!La mine nimic-nimic....ma dor sanii dar cu asta sunt obisnuita Adriana,baietelul tau te lasa sa te odihnest?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 5+

Mergi la inceput

crissa pai faptul ca mergi des la baie e de bine
la prima sarcina ma trezeam de 10 ori pe noapte si mergeam la toaleta asa ca te inteleg cu oboseala

pooh in timpul saptamanii cezar sta la parintii mei , il luam acasa vineri il ducem duminica , deci in timpul saptamnii ma odihnesc destul dar in we ne da trezirea la 6,30-7 , la pranz nu prea mai vrea sa doarma si are o energie de ne termina si pe mine si pe sotul meu,
bucuta-te ca nu ai greturi ...deocamdata....poate totusi o sa scapi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Sper sa scap.....nu am avut nici la prima sarcina....insa aveam o pofta de mancare imensa,de m-am facut cat o casa.Acum sper sa ma pot disciplina cat de cat cu mancarea.....Alina,mi se pare mie sau au aparut mesajele tale mai tarziu????Eu nu sunt din Bucuresti,inca nu m-am hotarat unde sa nasc,in orice caz nu prea as vrea la mine in orasPooh,mami de Timea(15.06.05) si 5+

Mergi la inceput

pooh pai daca n-ai avut nici la prima e posibil sa scapi si de data asta,
alina este moderata si de aia mesajele ei apar mai tarziu dupa ce scrie 10 mesaje o sa scape de moderare
cate kg ai luat la prima sarcina?

mie mi-e foame de mor dar mi se face rau cand ma gandesc la mancare....cu toate astea parca as manca o pizza .....

Mergi la inceput