Mamici de pepenasi de iulie-august 2009

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am uitat sa va intreb, voi ce mancati l aservici? ca eu in afara de iaurt si senvisuri si niste fructe nu mai stiu ce sa-mi pun...si ma apuca o foame de mor...ne mai luam pizza, si alte porcarii care ingrasa ..

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 4+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

adriana homeopatele le-am luat de capul meu, dar scrie clar pe ele ca se pot lua in timpul sarcinii.dr-ul meu nu se pricepe la homeopate, mi-a spus sa iau un paracetamol doar daca fac febra peste 38, dar din fericire nu am trecut de 37.4.tie homeogene ti-a recomandat dr-ul?
baietelul tau stie ca va avea un fratior sau o surioara?

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

homeopate poti sa iei, de homeogene stiu de la dr dar de la prima sarcina

cezar stie ca mami are un bb in burtica ma intreaba meru cand il scot afara sa se joace cu el, ..el vrea un fratior, a zis ca nu-i plac fetitele , eu as vrea o fetita dar fie ce-o fi sanatos sa fie...

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 4+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

dadusem si eu datele pt lista. sa le repet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina32 spune:

mcrissa ma bucur de coincidenta si mersi ca m-ati trecut si pe mine pe lista. Eu nu prea intru pentru ca timpul mi-l ocupa mai tot copilul si serviciul. Dar incerc sa tin pasul cu voi. In rest totul este ok sarcina nici nu se simte doar mai multa oboseala si greturi f f f vagi.

Alina mamica de Mihaita si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

iula probabil te-am sarit, mai spune datele si te trec pe listuta

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata si de la mine.
Eu azi am reusit sa dorm pana la 6 ....deci e un evident progres fata de ultima saptamana cand nu reuseam sa trec de 3-4 dimineata.
Desi azi sunt ametita destul de rau, mi-am baut mini-cafeluta si am fost la targul de imbracaminte si incaltaminte din Dr. Taberei..in ciuda faptului ca am presimtit ca o sa fiu dezamagita.
Exact asa a fost.
Erau foarte mandrii si afisau peste tot "Producator roman".
De acord si as fi luat numai de acolo dar nu inteleg de ce producatorii astia romani prezinta numai marfa demodata, kitchoasa, etc.
E atat de greu sa faci ceva de bun gust si cat de cat in pas cu moda?
In definitv nu gustul cumparatorului se da dupa cumparator ci viceversa.
Am vazut acolo modele de incaltaminte care erau la moda acu vreo 10 ani cel putin.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Adriana,eu pana acum nu prea mancam la servici(lucram doar 5 ore),dar acum probabil o sa iau cu mine un sandwish,un fruct...Fiica mea isi doreste de foarte mult timp un fratior/o surioara...Inca nu i-am zis nimic de bebe din burtica,astept sa-mi confirme medicul ca totul e ok,dar unt sigura ca va fi incantata si fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

datele mele:
DPN 5 iul 2009
UM 27 sep 2008
DN 22 sep 1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Buna dimineata!Ce va pasa,dormiti inca.Pe mine m-a trezi fiica mea la ora 7,acum stau si-mi savurez cafeaua si incerca sa ma trezesc.Apropos,voi ati renuntat la cafea?Eu beau zilnic o cana de cafea normala,,nu ma pot trezi fara,incerc treptat s-o inlocuiesc cu cea fara cofeina....sper sa-mi iasa faza.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 5+

Mergi la inceput