Mamici de pepenasi de iulie-august 2009

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Adriana,sanatate multa!Oare bomboanele mentolate sau niste propolis nu ar ajuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

adriana si eu sunt racita cobza.eu am luat pentru raceala Coryzalia, este homeopat si scrie ca este permis in sarcina.ceaiuri multe, lamaie, miere, lapte cald cu miere si am citit acum intr-o carte despre sarcina ca supa de pui este considerata "penicilina evreiasca" si am pus deja la facut o supa de pui.am dat si o cautare pe google si scrie ca supa de pui este foarte buna la raceala, reduce inflamatia, calmeaza tusea etc.Sanatate multa!

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Sa-mi trac datele:UM 26.09.2008DN 03.11.1977DPN 03.07.2009

Mergi la inceput

pooh bine ai venit la odisee!o sarcina usoara si un bebe sanatos!ce user frumos ai.ma gandesc la ursuletul Pooh
te-am trecut pe listuta

Bulina mea

Mergi la inceput

alina32 te-am aduagat si pe tine pe listuta, se pare ca te sarisem.esti nascuta in aceeasi zi si acelasi an ca si sotul meu

Bulina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

multumesc mult pt sfaturi , parca ma simt o idee mai bine, am supt homeogene pt cat, mi-am mai facut ceai cu lamaie si miere, acum pun si de o supica , mi-e asa ciuda , pt ca azi se anunta vreme as frumoasa si as fi vrut sa mergem in parc cu cezar ...poate maine

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 4+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Eu am fost ieri la dr la ecograf si nu s-a vazut absolut nimic,eram foarte dezamagita.....Doctorul mi-a zis sa stau linistita si sa ma intorca dupa ce mi-a intarziat menstruatia cel putin 14 zile.....Voi ati fos la medic?

Mergi la inceput

pooh abia ieri ai facut 5 saptamani de la UM deci e prea mic bb , la prima sarcina am fost la 5 saptamani si nu s-a vazut nimic , abia la 7 saptamani l-am vazut avea 6 mm
eu inca nu am ajuns la dr pt ca abia marti fac 5 saptamani deci e prea devreme, am programare abia pe 12 noiembrie

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

pooh eu am fost la ecograf cand aveam 4 saptamani si 6 zile si s-a vazut un punctulet mic in uter.m-a chemat cand implinesc 6 saptamani ca atunci se poate vedea activitate cardiaca.dar macar m-am linistit putin ca stiu ca e in uter.incearca sa te duci la 6 saptamani si sigur atunci vei vedea inimioara.
adriana si mie imi e ciuda rau ca am racit, mi-e teama sa nu-l afecteze pe bebe cumva raceala asta a mea.aseara am plans de suparare.stiu ca si homeogene e bun si permis sin sarcina.

Bulina mea

Mergi la inceput

crissa stai linistita ca nu-l afecteaza , dca nu iei medicamente de capul tau atunci totul va fi bine
si la prima sarcina am tras o raceala nasoala , mie mi-e frica sa nu se complice trebuirile si sa fiu nevoita sa iau cine stie ce medicamente, pt ca nu vreau , mai ales acum in primul trimestru de sarcina
eu cred ca o sa tot racesc pt ca baietelul meu de 3,6 ani e primul an la gradinita si e tare darnic

Michael Levine

Mergi la inceput