Mamici de pepenasi de iulie-august 2009
Raspunsuri - Pagina 15
Rallu spune:
Neata si de la mine...obosita, ca de obicei.
Off...daca ma mai scol mult timp in fiecare dimineata pe la 3-4...o sa mor de oboseala in timpul zilei.
Noroc ca azi m-am incapatanat si am reusit sa mai dorm de pe la 6 si ceva la 8.
"Mult" rau...
In afara de asta cu insomnia si oboseala, mie mi-e destul de bine.
Iau Elevit si acid folic si cam atat.
No-spa mi-a dat dar nu iau pt. ca nu exista o durere efectiva de burtica...as descri-o mai degraba ca pe o greutate simtita in burtica.
Greturile sunt si ele mai mult o parere...daca respir de cateva ori profund, dispar.
Eu am intrat deja pe multe salate, supe, ciorbite de legume, friptura de pui la gratar, rar o bomboana sau o lingurita de inhghetata, asa ca am pus doar 200 g.
Luni o sun pe doctorita pt. ca saptamana viitoare ra trebui sa ma duc iar.
Martea trecuta la eco era ca fantoma unui punct ... mai mult o inchipuire...asa ca de abia saptamana viitoare se poate spune ca o sa se vada.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
4+
mcrissa spune:
anne-marry m-a impresionat tare mult visul tau
iti doresc ca in vara sa-ti ti fetita in brate!
daca pana de curand puteam sa spun ca nu cred in vise, se pare ca si la noi de sarcina am aflat dintr-un vis.Eu in Z28 am avut o pata rosie, in Z29 alta pata rosie.Am plans mult, ma gandeam ca nu o sa mai ajung sa-mi vad visul cu ochii.Sotul vine cu un test de sarcina acasa, il saruta si-mi spune sa-l fac ca a visat ca sunt insarcinata.Eu incep sa plang si-i spun de petele mele si ca nu am cum sa fiu insarcinata.In Z30 fac testul si nici in ziua de azi parca nu-mi vine sa cred ca am vazut doua liniute.
adriana mi-ai dat idee cu cantaritul asta.si pe mine daca nu mananc ma apuca tremuratul si ameteala, dar daca nu e ora mesei mananc un fruct si apoi imi e mai bine.o sa ma cantaresc acum ca sa vad si eu cum stau la capitolul asta.stiu ca avem 53 de kg, s avedem daca tot atat am![]()
rallu or trece ele si insomniile astea.nici eu nu dorm foarte bine noaptea, dar am dat vina pe raceala, ca mi se infunda nasul si ma trezesc ca nu mai pot respira.cand mergi la dr saptamana viitoare?eu stiu ca inimioara se poate vedea de la 6 saptamani.mi-ai facut pofta cu supe, ciorbite, cred ca o sa ma apuc si eu de gatit.
am sarit pe cineva de pe listuta?daca da, va rog sa-mi reamintiti si va trec imediat
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mcrissa spune:
Stiati ca s-a promulgat www.mediafax.ro/social/basescu-a-promulgat-legea-privind-indemnizatia-mamelor.html?1688 3398038" target="_blank">legea privind indemnizatia?
Bulina mea
5+
anne-marry spune:
adrianfedorca, mccrissa nici eu nu pot zice ca sunt increzatoare in vise..dar nu stiu...a fost atat de ciudat...de...real... sa speram ca o sa am fetitia in brate in vara. iar daca nu o s fie fetitia si o sa fie beitel...nu conteaza. sanantos/sanatoasa sa fie..ca in rest, numai conteaza. ...caimi doresc fetita...e altceva, nu?![]()
![]()
![]()
apropo de lege...daca ma intorc la servici, tot 100 lei ne lasa? ac mie nu o sa imi ocnvina sa stau acasa pre mult...dpdv al banilor ma refer. are cine sa imi stea cu mogaldetele,si oricum, am un program destul d elejer, iar seful...astazi i-am zis....cand i-am spus, a sarit in sus de bucurie ca suht gravida...asa este el., se bucura pt toata lumea. si mai ales ca as putea spune ca suntem prieteni...a zis ca o sa ma lase sa merge acasa la ce ora vreau, numai sa vin la servici,sa nu stau in conc de maternitate prea mult.
eu cu greturile astea ale mele...asa vagi cum or fi...o zi am, o alta ba
. astazi spre exemplu, sa nu-mi fie de deochi,ma simt f bine. ieri eram ca o musca beata...
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
5+
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
mcrissa spune:
adriana m-am cantarit si eu si tot 53 de kg am deocamdata, dar am o pofta de mancare de as manca orice, mai putin dulce.
daca o sa luam 85% pentru mine e bine, acum sa vedem ce va fi.
Bulina mea
5+
mcrissa spune:
eu am experimenta prima
.eram cam ametita si am zis sa bag o banana ca sa-mi treaca si m-a luat asa din senin
ca abia am ajuns la baie
Bulina mea
5+
Rallu spune:
Nasol...cu banana.
Eu inca sunt bine...seara insa parca greutatea din burtica e mai mare.
De abia astept sa treaca saptamana asta sa ajung iar la ecograf ca sa-mi scot din cap un ideea ca poate fi sarcina extrauterina.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
4+
pooh spune:
Buna,fetelor!Felicitari,sa aveti o sarcina usoara,fara probleme!Astept si eu un
,DPN este 3 iulie si sunt ff. fericita.![]()
adrianafedorca spune:
neata
eu am incurcat-o, ma doare in gat de mor, nu stiu cum am reusit dar azi dimi pe la 3 m-am trezit de durere si n-am mai putut dormi, am papat lamaie, miere, mi-am pus si spirt la gat, tot ma doare, nu stiu ce sa mai fac, dar daca fac infectie mie fara antibiotic nu-mi mai trece...uffff, ce ciuda imi e...
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
4+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
pooh bine ai venit
sarcina usoara si bb sanatos
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
4+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler