Mamici de pepenasi de iulie-august 2009

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

asa este anca .... sanatosi sa fie...dar noi speram ...sa fie si ce vrem , nu? fetele eu va las. nu stiu daca mai intru azi, k plec la doctor ca am programare la 17.30

va pupicim dulcic

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 5+

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne-marry

asa este anca .... sanatosi sa fie...dar noi speram ...sa fie si ce vrem , nu? fetele eu va las. nu stiu daca mai intru azi, k plec la doctor ca am programare la 17.30

va pupicim dulcic

Multa bafta la dr si sa vii cu vesti fffff bune. Uffff mai e o gramada pana merg si eu sa vad bulinuta din burtica.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

anne-marryte-ai intors de la dr? ce-a zis? te asteptam cu vesti bune

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 4+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iula78 spune:

adriana, acum vad ca primul tau baiat este nascut in aceeasi data ca si al meu, la distanta de 2 ani.
pe mine m-au apucat ceva greturi usoare. tare mi-e ca voi avea parte de ele ca si la prima sarcina. atunci mai aveam serviciu si mai uitam de ele. acum stau acasa cu primul pitic.

Mergi la inceput

buna dimineata fetelor

adrianafedorcaam fost la dr ieri si nu mi-a facut control intern...dar mi-a dat tratament pt mentinere 3 progesteron zilnic (1 pe gura dimineata si 2 vaginal seara), 1 no spa pe zi , 1 acid folic care oricum il luam, pe zi, si 1 vitamina E pe zi. si pe data de 10 nov am programare la echo ATUNCI SA IMI TINETI PUMNII SA FIE TOTUL BINE, si in acceasi zi la o ora distanta la endocrinologie, si a doua zi pe data de 11 nov am programare iar la ginecolog, si apoi, merg la medicul de familie sa ma ia in evidenta.
cam atat deocamdata. revin dupa ce merg sa semnez condica de prezenta. pupicim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Poftiti la un ceiut cald(eu am baut toata noapta ca nu mai puteam de gat)
anne_marry tin deja pumnii pentru eco.utrogestan iau si eu, dar 6 pe zi, no-spa iau cam 2, poate si 3 daca ma doare burtica si acid folic iau de vreo 4 ani zilnic.cat de multe vizite urmeaza sa faci la dr.tin pumnii sa fie bine la toate.
eu pe 7 noiembrie merg iara la eco, atunci ar trebui sa vad activitate cardiaca, am asa emotii de acuma spus ca dupa ce vedem inimioara lui bebe imi da si analizele de facut, pana atunci Doamne ajuta sa fim bine

Doamne ajuta sa fim bine!

Bulina mea

Cristina, graviduta fericita 5+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

am uitat sa va zic ce am visat noaptea trecuta. se facea ca dormeam. eram cu sotul. si auzeam vag cum striga un copil, de undeva de mai departe ceva de genul MAMIIIIIIIIIII, MAMIIIIIIIIIII VINO SI IA-MA....dar parca plangea....brrrrrrr...ma ia cu fiori si acum cand imi aduc aminte. si nu auzeam bine ce zice si ii ziceam sotului sa nu mai sforaie ca le mai are naoptea cu astea.....si pana la urma, m-am dat jos din pat, si m-am dus sa caut copilul. k imi era mila de el..ma gandeam ca e singur in intunericul acela,si sa ma duc sa il iau de acolo. si am ajuns la capatul unui hol, unde era o us. si era marcata o linie. ca si cum de acolo nu aveam voie sa trec,pot ca acea usa dadea in lumea spiritelor...a sufletelor. totusi, am deschis usa, k plangea copilul si nu vroiam sa il las singur acolo. si cand am deschis usa,a iesit....cineva...ceva...nu stiu ce..sau cine si am intrebat cine plange. si mi-a zis O FETITA. unde este? am intrebat? si mi-a zis ca e chiar langa mine. dar nu o vedeam. o simteam, dar nu o vedem. si a zis acel ceva sau ccineva, k e langa dar nu o vad. si a incetat sa planga,kand am deschis usa. intre timp, vedem ca vin spre mine nus ce .....suflete sau ce erau, ca sa ma pedepseasca ca am intrat in lumea lor. ca nu aveam voie sa deschid usa aia. am fugit la mine in pat, si fetitaa venit langa mine, si nu i-a lasat sa imi faca rau. le-a zis ca ea m-a chemat. deci va dati seama...p;e mine ma striga MAMI vino si ia-ma (imi dau lacrimile cand imi amintesc senzatia ). acele spirite au plecat. si eu am pupat-o si i-am multumit, si mi-a zis sa nu plang,k va veni la mine.

asa am avut un vis cu cel mic. teodor. baietelul meu de 3 ani si 10 luni. dupa ce am pierdut a doua sarcina, chiar in saptamana cand am ramas gravida dar eu inca nu stiam, l-am visat pe tatal meu care murise de 3 ani, ca statea in fata mea, si se juca cu un bebelus imbracat in alb. si se juca cu atata dragggggggg. si cand l-am intrebat al cui este copilul, mi-a zis ca este al meu. eu i-am spus plangand ca doar stie ca am tocmai am pierdut o sarcina, si ca nu poate fi copilul meu. iar el mi-a zis INCA NU STII, DAR ESTE COPILUL TAU. O SA VEZI CA ESTE BAIAT SI O SA-L CHEME TEODOR ALEXANDRU (teodor este nume la mine din neam, iar la sot pe care il cheama alexandru, numele de alexandru este din neam). si va dati seama ca atunci cand am vazut ca sunt gravida,si cand am mai si aflat ca este baiat....asa i -a rams numele.

Mergi la inceput

mcrissa multumesc pentru sustinere. sa avem incredere ca totul este bine, si vom vedea inimioarele batand. eud eja plang de azi dim...adica imi dau lacrimile...m-a impresioant atat de mult visul acela...dar am prin el sigurant,aca va fi bine.

sa nu ziceti ca sunt nebuna. dar chiar l-am simtit atat de real....

Mergi la inceput

neata , hop si eu

eu abia pe 12 noiembrie am programare la dr...uuu tare mul;t pana atunci...

azi mi-am luat inima in dinti si m-am urcat pe cantar...si m-am ingrozit, am luat 2 kg , de azi trec la regim ca nu se mai poate, o s aincerc sa mananc sanatos , multe fructe si legume, lactate , nu stiu ce am dar parca am luat-o razna, mi-e foame de mor, daca nu manac ma apuca tremuratul si ameteala, dar nici 2 kg in 2 saptamani nu e bine...

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine

Mergi la inceput

anne-marry wow ce vis...poate chiar o sa faci o fetita...

Michael Levine

Mergi la inceput