Mamici de pepenasi de iulie-august 2009
Raspunsuri - Pagina 20
anne-marry spune:
bne ai venit anielas
fetele...ce ati patit? nu mai este nimeni pe aici?
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
5+
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anielas spune:
Anne-marry-
..eu sunt in zona...sa sti ca si eu sunt din valcea...chiar din Ramnicu Valcea
si pe Ina am nascut-o la Valcea, iar pe bobitza mica din burtica tot asa am de gand
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

anne-marry spune:
anielash, si eu m-am nascut in rm-valcea, dar m-am casatorit la babeni.... acum stai in bucuresti?
sa stiti ca am deschis pagina cu id-ul nostru comun, mamici de pepenasi de iulie - august 2009 - 2, dar tb intai moderat, cand apare, ma uit sa vad daca am scris bine ce este pe acolo, k sa stiu daca mai tb modficat vreo ceva....sa nu fi gresit la situri..alea, alea....daca vrea cineva sa modifice sau sa complecteze...sa imi ceara id-ul si parola, k le transmitem pe PM
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
5+
anielas spune:
Da Anne Marry--acum stau in Bucuresti.
Cati anishori are baietzelul tau?
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

adrianafedorca spune:
eu sunt prin zona dar am multa treaba la servici
anielas bine ai venit
sarcina usoara si bb sanatos
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
4+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
Buna fetelor!Am ajuns si eu in sfarsit acasa,sunt libera pana pe la 15.30 cand o scot pe ficca mea de la gradinita.....Anne Mary,cred ca vorbest despre cafeaua Inka,nu?O cunosc,am si eu acasa,numai ca eu sunt innebunita dupa gustul si mirosul cafelei naturale
.De azi am trecut la cea fara cofeina,sper sa nu adorm![]()
Cati ani are baietelul tau?Aneilas,bine ai venit,sarcina usoara!Si pe mine ma omoara sanii
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
5+
anne-marry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anielas Da Anne Marry--acum stau in Bucuresti. Cati anishori are baietzelul tau? teodor are 3 ani si 10 luni. parca mai ieri eram gravi cu el....ce repede trece timpul... |
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
5+NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
anielash..am vzut ca tu ai la semantura...zi-mi si mie te rog cum se scrie ...ca sa faci legatura catre un link...am deschis sub cu mamici de iulie-august 2 si avem un user comun,sa il folosim toate. si am bagat inste linkuri,si uite cum am scris eu (dar sigur e ceva gresit, k imi apare tot situl, in loc sa imi apara decat denumirea):
ex:[url="...........situl..........."valori betaHCG[/url]
unde gresesc?
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
5+
anielas spune:
Anne marry - greseala e ca mai trebuie o parateza (cea boldata, dupa ce inchizi ghilimelele
formatul este ...........situl..........."]valori betaHCG
[/url]
Exact asa se procedeaza si la semnatura.

anielas spune:
Multumesc pentru primirea calda dragelor