Mamici norocoase de sept-oct 2008 (170)
Raspunsuri - Pagina 11
babytza spune:
Neata burtici si mamici 
Sa iti traiasca Dimitri Muhh!!!!! 
Sa traiasca toti Dumitri 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
ralubv spune:
revin cu rugamintea imi trimita si mie cineva parola de la contul comun pe mail, sa citesc despre alaptare. Nu stiu cum sa fac sa imi activez pm.Daca dau la mesaje private imi zice ca nu am nici unul.Ce sa inteleg, e activat sau nu?
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralubv revin cu rugamintea imi trimita si mie cineva parola de la contul comun pe mail, sa citesc despre alaptare. Nu stiu cum sa fac sa imi activez pm.Daca dau la mesaje private imi zice ca nu am nici unul.Ce sa inteleg, e activat sau nu? |
Din cate stiu eu, e aceeasi parola ca la poze. Si PM-ul tau nu e activat. Trebuie sa intri pe contul tau sa il activezi.

Soricelul meu iubit poze
poze David
preety spune:
Trimiteti-mi si mie pe private parolele si conturile comune.
Si detalii despre unde ne mutam cand nastem cu toatele!!! ![]()
Apropo, daca bebelina sughite de 3-4 ori pe zi, fiind atat de mica, e ok?
Mamica fericita de Sorina Gabriela
preety spune:
Ralubv intri pe mesaje private, cum te uiti la ecran partea stanga. Cand ai intrat o sa-ti apara un meniu sus, in partea dreapta gasind butonul (linkul) OPTIONS. Daca dai pe link-ul ala intri la niste setari, si primul lucru pe care il vezi este intrebarea "activeaza mesaje private". Selectezi optiunea, dai ok si gata. Le ai activate. Ca sa stii ca-s activate, o sa vezi la posturile tale pe forum, undeva sus un PM rosu.
sper ca am fost explicita!!! 
![]()
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui preety Trimiteti-mi si mie pe private parolele si conturile comune. Si detalii despre unde ne mutam cand nastem cu toatele!!! Apropo, daca bebelina sughite de 3-4 ori pe zi, fiind atat de mica, e ok? Mamica fericita de Sorina Gabriela |
Puiul meu sughita cam dupa fiecare masa. Imi zicea Simodina sa nu imi fac griji ca sunt cei 3S fiziologici : strabism, sughit, stranut. E normal la cei mici....

Si am impresia ca la contul de poze cu bebei au schimbat fetele parola. Nu o stiu....
Chiar fetelor, cum vom fi in noua formula de la scutecele ???
Soricelul meu iubit poze
poze David
babytza spune:
Noi plecam in parc pe la 14:00. In Herastrau. Mai vine cineva ? 
Soricelul meu iubit
poze
poze David
CD27 spune:
La Multi Ani Dimitri de Muhh!

Va multumim tuturor de aprecieri
Anca, nu am apucat sa va felicit pentru botez, sa va traisca mica crestina
Dupa cum va spuneam, dimineata avem program de caca, mai exact mare chin asa ca am bagat jumatate de supozitor cu glicerina si a iesit un mic monstru pastos![]()
![]()
Acum am facut un ceai cu cantitate dubla de apa si ce credeti...Mikul a facut un monstru care miroase in toata casa
. Chiar asa si la voi miroase caca de parca ar fi mancat bebe fasole sau mai stiu eu ce?
Dupa ce ca miroase asa, mai da si din picioare la nasul meu si nu pot sa-l schimb ca ii vine ceaiul inapoi
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
gargaritza85 spune:
si de la noi...suntem tot aici....tot 2in1...
Corrina, aly_c 
preety
la voi...bine ati venit acasa, abia astept sa vad poze cu Sorina ![]()
alinutza aici sunt...doar ca ieri am avut o zi super incarcata si nu am putut intra pe forum.
si multumesc de intrebare.
300
ce mai faci?
Muuh
pt Dimitri!sa fie sanatos si norocos!
39+ Piccola e Fragile
Arianna Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
Octavia75 spune:
La multi ani Dimitri de Muuh, multa sanatate, sa cresti mare, frumos, norocul sa te calauzeasca in viata si sa fi o mandrie pentru parintii tai!
Reiterez rugamintea de a ne trece si pe noi in listuta cu bobocei de octombrie.
Vesna (16.10.2008, ora 23,55) - Apgar 10, 3090g, 51 cm, nastere naturala fara epidurala, maternitatea Odobescu, dr. Chahem Nedal.
De asemenea, as dori si eu parola pentru mailul comun pentru acele cursuri de alaptare.
Multumim mult.
Sanatate bebicilor si bafta burticilor.
Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)